Herkes sorunlarından bahsetmiş yok wi-fi yok işte ışık sızması sonra ses bozukluğu falan filan. Sizce alınası bi ürün mü ? yoksa galaxy gio mu almalıyım
sorunların hepsi bütün x5lerde yok sapasağlam telefonları olanlarda var
ya aslında garanti falan filan herşeyi yapıyolarda ben çok sabırsızım hiç bekleyemem ki garantiyi
Forum'da cok tartisildi bu konu biraz arastir derim ben.
araştırdım herkes ayrı şey demiş. alsam mı ya hata çıkarsa uyuz olurum ben
git başka bişy al o zman madem öle nie buna odaklandın
bayram öncesi aldım.satıcı bile satmak istemedi çin malı diye.ama sırf burada kullanan memnun olan çok diye aldım.ben memnunum.şu rom root işlerini tam öğrendiğimde daha güzel olacak.çünkü telefon tek başına yeterli gelmiyor.
bayram öncesi aldım.satıcı bile satmak istemedi çin malı diye.ama sırf burada kullanan memnun olan çok diye aldım.ben memnunum.şu rom root işlerini tam öğrendiğimde daha güzel olacak.çünkü telefon tek başına yeterli gelmiyor.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Piyasayı takip etmeyip, cep telefonu konusundaki bilgisi "Nokia'dan şaşmayacaksın abi"den ibaret olan satıcıların, o kendinden çok emin bir şekilde yeni çıkan bir cihaz hakkında yorum yapmalarına, kelimenin tam anlamıyla tav oluyorum.
Bu tip bir satıcıya mesela reklamları sıkça dönen ve donanım olarak X5'den zayıf olan ve yine HUAWEI'nin ürünü Turkcell T20 sorulmuş olsa, muhtemeldir ki cihazı reklamlarda sıkça gördüğü ve Turkcell tarafından üretildiğini sandığı için, cihaz hakkında olumlu görüş bildirecektir.
Keşke herkes sevdiği ve bildiği işi yapıyor olsa.
bende bu cihazı almayı düşünüyorum ama bu problemleri çıkarsa eğer ve garantiye verirsem telefonsuz kalıcam. 5800'dan kurtulup bunu almayı düşünüyordum kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olacaktır..
huawei ideos x5 kaliteli ancak turkcell t20 de huawei marka t20 nin dokunmatik paneli çok kalitesiz geldi bana(htc wildfire s e kıyasla) ama huawei ideos x5 güzeldir.elektronik şans işi sonuçta.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme