Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
314.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Official 2.3.5 ROM'u overclock ile kullanan var mı arkadaşlar?

İyice ısınmaya başladım ben bu 2.3.5'e.Baştan çok saydırdım ileri geri konuştum bunun hakkında ama şu an stabil vaziyette kullanınca hoşuma gitmeye başlamadı değil hani.Bayağı bir kişiselleştirdim görsellikte iyi oldu.Tek eksiğim overclock.Overclock kerneli kuran var mı?Sorun yaratıyor mu?

Kişiselleştirdim derken yaptıklarımı paylaşayım ;

SPB Shell 3D
    MIUI ekran kilidi
    Telefon çevirici için EXDialer uygulaması (MIUI nin dilaeri ile aynı neredeyse.Aynı zamanda rehber de aynı şekilde.
    Mesajlaşma için Handcent (Sysytem klasöründeki MMS.apk nin sonuna .bak koydum.Tamamen Handcent oldu mesaj olayı bu çok iyi.)
    Tam ekran arama için Big Caller ID
    My Beach HD canlı duvarkağıdı

Vaktim olursa SS alıp koyacağım.

Ama şu overclock olayı ile bilgi alabilirsem çok iyi olur.

hocam SPB Shell 3D yi nerden indirdin benim yüklediklerim hep pert oluyor

• @ tauncer

Hocam kurdum dediğiniz gibi ses çok kısıldı.Pişman oldum.Ama o/c de şart kardeşim ya.

@ 82sekko

Kardeşim ben lisanslı satın aldım o pert olma olaylarından bıktığım için.
  • Arkadaslar 2.3 uzerine 5.2.0.4 den baska cwm varmidir. Bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@ tauncer

Hocam kurdum dediğiniz gibi ses çok kısıldı.Pişman oldum.Ama o/c de şart kardeşim ya.

@ 82sekko

Kardeşim ben lisanslı satın aldım o pert olma olaylarından bıktığım için.

ses olayi cozulse super olur. Kerneli kurar kurmaz farki farkediyorsunuz

Orijinalden alıntı: tauncer

Arkadaslar 2.3 uzerine 5.2.0.4 den baska cwm varmidir. Bilgisi olan?

evet 5.5.0.4 var 5.2 sorunluydu bildiğim kadarıyla.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1377390

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

quote:

Orijinalden alıntı: tauncer

Arkadaslar 2.3 uzerine 5.2.0.4 den baska cwm varmidir. Bilgisi olan?

evet 5.5.0.4 var 5.2 sorunluydu bildiğim kadarıyla.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1377390

Hocam ozur dilerim 5.5.0.4 den baska diyecektim yanlis yazmisim. Ama cevabi almisda oldum. 5.2.0.4 varmis demek. Bir cwm sorunum varda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: g.a.d.d.a.r

şebeke sorunu olmasa bende geçeceğim de

SIM kartı çıkarıp taktım tekrar bir kere daha oldu.Bir daha da olmadı.Sabahtan beri arayan arayana.Bir sıkıntı olmadı çok şükür ki.Dene istersen.

denedim ama yine olmadı şuan oxygen kurulu ama 2.3 ü özledim

• 2.3 çin sürümünü kuran oldu mu?
  • Arkadaşlar telefonu ekran tozlanması nedeniyle garantiye yolladım geldiginde ekran içinde bir sürü çizikle geldi cizikler camın iç yüzünde şimdi ne yapayım garantiye tekrar yollamalımıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MOBO: ASRock B550M Steel Legend + WiFi 6E AX210 | CPU: AMD Ryzen 7 5700x3D | GPU: Powercolor Hellhound RX 6600 | RAM: Corsair V. RGB RT 3.8 GHz CL16 2x16 | SSD: Kingston SNV2S1000G 1TB | PSU: XPG Kyber 750W 80+ Gold
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

Arkadaşlar telefonu ekran tozlanması nedeniyle garantiye yolladım geldiginde ekran içinde bir sürü çizikle geldi cizikler camın iç yüzünde şimdi ne yapayım garantiye tekrar yollamalımıyım

servise git yenisiyle değişim talep et olmaz derlerse heyete başvur
    mesela swype'da türkçe yok, çok mu zor bunu yapmak yahu?

ayrıca menü tuşu en solda ve maalesef şebeke sürekli gidip gidip geliyor,
    son olarak da bluetooth da sıkıntı var..

bilmiyorum, şarj biraz daha iyi gidiyor gibi ama bu problemler de küçümsenecek türden değil,
    çözümünü bilen ya da önerisi olan var mı?

Telefonum 2.3 step 2 , step 3 olan sürüm yüklü hala stabil bir problem çıkarmadı arada Telefonu Kapat dediğimde , Telefon kapanıyor açtığımda Hafıza kartını görmüyor Restart çekiyorum düzeliyor ama arada yapıyor bunu.Evet okadar sorunun içinde bu sorun devede kulak kalabilir ama genede neden yapıyor diye düşünmekten kendimi alamadım. yeni sürüme geçince düzeliceğini biliyorum ama Manuel olarak Telefonun yazılımını yükseltmek istemiyorum.

Neyse şuan keyifler güzel , Okula finallere gittiğimde arkadaşım telefonu görünce elinden bırakamadı pes 2011 oynadı 2 kupa kazandı .

Sizlere sorum var benim , Turkcell Tim'e uğradım MAT Ekran koruyucu var mı diye sordum yok dediler Sakaryada sordum orda da yok dediler İstanbulda yok sakaryada yok e nerde bu mat ekran koruyucular ? Parlak olanı çıkarmak istiyorum güzel durmuyor telefonda ama işte mat bulana kadar asla çıkarmıyacağım öyle parlak parlak dursun

ee daha daha nasılsınız
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Merhaba arkadaşlar uzunca bi süre yoktum.

Telefonum 2.3 step 2 , step 3 olan sürüm yüklü hala stabil bir problem çıkarmadı arada Telefonu Kapat dediğimde , Telefon kapanıyor açtığımda Hafıza kartını görmüyor Restart çekiyorum düzeliyor ama arada yapıyor bunu.Evet okadar sorunun içinde bu sorun devede kulak kalabilir ama genede neden yapıyor diye düşünmekten kendimi alamadım. yeni sürüme geçince düzeliceğini biliyorum ama Manuel olarak Telefonun yazılımını yükseltmek istemiyorum.

Neyse şuan keyifler güzel , Okula finallere gittiğimde arkadaşım telefonu görünce elinden bırakamadı pes 2011 oynadı 2 kupa kazandı .

Sizlere sorum var benim , Turkcell Tim'e uğradım MAT Ekran koruyucu var mı diye sordum yok dediler Sakaryada sordum orda da yok dediler İstanbulda yok sakaryada yok e nerde bu mat ekran koruyucular ? Parlak olanı çıkarmak istiyorum güzel durmuyor telefonda ama işte mat bulana kadar asla çıkarmıyacağım öyle parlak parlak dursun

ee daha daha nasılsınız

pdateknoloji com bu adresten aldım ben gayet ii memnunum.

• quote:

ee daha daha nasılsınız

Şükür hocam ya n'olsun işte telefonları kilitliyoruz pili tak çıkar yalama yaptık cwm nin 2500 tane daha yeni versiyonu çıktı.Çinliler 5000 tane MIUI portladılar birbirinden dandik.Bekliyoruz öyle Genokolar 40.yaşgününde CM9 portlayacakmış. Evleniyormuş seneye o iş de yatar gayri. falan.

quote:

ee daha daha nasılsınız

Şükür hocam ya n'olsun işte telefonları kilitliyoruz pili tak çıkar yalama yaptık cwm nin 2500 tane daha yeni versiyonu çıktı.Çinliler 5000 tane MIUI portladılar birbirinden dandik.Bekliyoruz öyle Genokolar 40.yaşgününde CM9 portlayacakmış. Evleniyormuş seneye o iş de yatar gayri. falan.

press hocama katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

press hocama katılıyorum

Şşş TheLast sizin orda bi köprü var ya Boğaziçi köprüsü mü ne o yakın mı size o?

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

press hocama katılıyorum

Şşş TheLast sizin orda bi köprü var ya Boğaziçi köprüsü mü ne o yakın mı size o?

biz 2 köprüyede aynı mesafedeyiz 2sinede 15 dakika tabi trafik olmadan :D
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.