Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
314.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Frobisher

ad:

apn:

proxy:

bağlantı noktası:

kullanıcı adı:

şifre:

sunucu:

mmsc:

mms proxysi:

mcc:

mnc:

ip version:

kimlik doğrulama türü:

apn türü:

apn protokolü: var

.fakat gönderdiğiniz adreste ;Avea İnternet carrier="Avea internet"
    mcc="286"
    mnc="04" veya "03"
    apn="internet"
    user=""
    server=""
    password=""
    mmsc=""
    type="default"

bilgileri verilmiş. verilmeyen bilgileri boş mu bırakacağım bir de o tırnak işaretinin içinin boş olduğu seçenek var onları boş mu bırakacağım?
    VW Polo Basicline-Lenovo S205 Netbook-Galaxy Tab 10.1-Huawei ideos X5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Konuyu @Frobisher'a devretmeyi düşünüyorum, itirazı olan ya da onaylayan ÖM'den bildirebilir. İtirazlarınız kimseyle paylaşılmayacaktır, benle beraber konudan uzaklaşacaktır.

emekleriniz için sonsuz teşekkürler.

Orijinalden alıntı: ftd

u8800 için yeni bir kernel gelmiş ayın 12'sinde deneyen varmı , nasıl kuracaz ?

Kerneli kuramazsiniz hocam,Bu kernel gelistiricilere dagitilmiş.Onlar yeni romlarinda bu kernelde modifikasyonlar yaparak bize sunacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

u8800 için yeni bir kernel gelmiş ayın 12'sinde deneyen varmı , nasıl kuracaz ?

Kerneli kuramazsiniz hocam,Bu kernel gelistiricilere dagitilmiş.Onlar yeni romlarinda bu kernelde modifikasyonlar yaparak bize sunacaklar

sağol dostum

Orijinalden alıntı: Phoebusarif

quote:

Orijinalden alıntı: syhkan

Arkadaşlar 2.3.5 yani full sürümde igoyu deneyen oldumu gps ne durumda

Dostum 2.3.5 de igo yu 3 kez kurdum ama her sefereinde birkaç gün sonra telefon çöktü. Önce sd kart sıfırlandı sonra da telefon resete başlıyor tekrar kurmak gerekti. bilgin olsun İGO 2.3.5 te sıkıntı yarattı

hocam bende 1 haftadır yüklü ama gpsten yeterli verim alamadım zaten umarım tam sürüm gelince sıkıntısız kullanırız.

quote:

Orijinalden alıntı: miskahve

quote:

Orijinalden alıntı: syhkan

Arkadaşlar 2.3.5 yani full sürümde igoyu deneyen oldumu gps ne durumda

2.3.5 Beta 1 de denedim igo iyiydi
    Ama henüz full denen sürümu kurmadım
    Telefon üzerinden güncelleme bekliyorum

tamam sagolun hocam

Eden bulur güzelim , kalır sanma yanına (!)

• telefonu en son sürüm 2.3.5 yükledikten sonra ulaşılamama sorunu ile karşılaşmaya başladık. sizde de durum aynı mı? (avea kullanıyorum) günde onlarca insan aynı konudan şikayetçi olmaya başlayınca kıllanmaya başladım. eğer böyle bir şey varsa hemen 2.2 ye döneyim.

bu arada 2.2' de B164 denen rom var. o rom'u tek başına yüklesek sorun olur mu?

Orijinalden alıntı: devletmemuru

telefonu en son sürüm 2.3.5 yükledikten sonra ulaşılamama sorunu ile karşılaşmaya başladık. sizde de durum aynı mı? (avea kullanıyorum) günde onlarca insan aynı konudan şikayetçi olmaya başlayınca kıllanmaya başladım. eğer böyle bir şey varsa hemen 2.2 ye döneyim.

bu arada 2.2' de B164 denen rom var. o rom'u tek başına yüklesek sorun olur mu?

Cogu kiside bu sorun var. Ama ben hic yasamadim simdiye kadar.

Ben de teşekkür ederim arkadaşlar.

Konu @Frobisher'a devredilecektir, kendinize iyi bakın: Uğrarım arada

Fix Broken Power Button

https://market.android.com/details?id=cz.destil.fixbrokenpb&hl=en

@umidigo, S@HMERDAn, mesona, BenŞizofrenDeğiliz

Ben de teşekkür ederim arkadaşlar.

Konu @Frobisher'a devredilecektir, kendinize iyi bakın: Uğrarım arada

Eren tesekkur ederim konu teslimi için,arada uğra konuya ama

• Arkadaşlar 2.3.5 güncellemesini yaptıktan sonra yeni farkettiğim bi sorunla karşılaştım. Telefon mms mesajlarını alıyor ancak gelen fotoğrafı göstermiyor. Yüklüyor diyor sadece öyle kalıyor. MMS ayarları ile ilgili bi problem yok sanırım çünkü mms ayarlarında problem olsa mms hiç gelmez diye düşünüyorum. Ayrıca bir resmi mms olarak göndermek istediğiniz zaman da gönderiliyor diyor ancak öyle kalıyor göndermiyor. Sanırım 2.3.5 güncellemesi yapan arkadaşların hepsinde bu sorun olabilir. Bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba? Avea hattı kullanıyorum bu arada. İdeos x5 2.3.5 (Avea hattı) kullanan başka bir arkadaştada aynı problem mevcut. Bu yüzden acaba sadece avea hattı kullananlarda mı bu sorun var? Onuda merak ettim. Çözümü olan arkadaş varsa acilen söylesin bu konu canımı sıktı açıkcası.

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayarji

arkadaşlar 2.2 olan sistemimi ozamanlar son versiyon olan 2.3.5 Beta2 kurdum ( b136 ) sanırım buydu adı ve her hangi bir sorunla
    karşılaşmadan bugune kadar kullandım telefonunumu ( ufak tefek kasılmalar ve bir iki kez kapanma sorunu hariç )
    bugun aksam itibariile 2.3.5 Tam sürüme geçmiş bulunmaktayım fakat wifi sorunuyla karşılaştım tekra b136 dönmeye çalıştım fakat olmadı
    tekrar b136 sürümüne nasıl geçe bilirim bilen bir arkadaş el atarsa çok sevinirim
    iyi geceler...

2.3.5 den 2.2 ye geçmek riskli önce root olup imei yedeğini alman gerekiyor yoksa imei silinme ihtimali çok yüksek

B136
    http://www.multiupload.com/GUFP6DG1PV

1)Üstteki linkten stock rom’u indirdikten sonra telefonun dahili hafızasına atın ve telefonu kapatıp ses açma,ses kapama ve açma/kapama tuşlarına basarak yüklemeyi başlatın.
    2)Kurulum işlemi bittikten sonra mavi yazılı bir recovery ekranı gelecektir.Gelmemesi durumunda telefonu kendiniz açınız ve ekranın gelmesini bekleyiniz.Eğer sürekli reset atıyorsada bataryayı çıkarıp takınız ve telefonu açınız.
    3)Gelen ekranda wipe data ve wipe cache işlemlerini yaptıktan sonra reboot recovery deyiniz.
    4)Telefon açıldıktan sonra root işlemini yapınız
    5)z4root programını indirdikten sonra açınız ve permanent root tıklayınız işlemin bitmesini bekleyinz telefon kapanıp açılabilir.
    6)Menüde superuser seçeneğini gördüyseniz root işlemi tamamdır.2.2′de imei yedeğiniz varsa imei yedeğinizi yükleyiniz.Huawei logosu yerine ideos yazısıda geri gelecektir.

cevabınız için teşekkür ederim...
    fakat daha önce indirmiştim bu b136 fakat telefonumun hafızası yetmiyor :(

Ipad Mini 64GB 4G | Discovery Elite

www.forzabesiktas.tv |

• quote:

Orijinalden alıntı: FOREVERFORYOU

Arkadaşlar 2.3.5 güncellemesini yaptıktan sonra yeni farkettiğim bi sorunla karşılaştım. Telefon mms mesajlarını alıyor ancak gelen fotoğrafı göstermiyor. Yüklüyor diyor sadece öyle kalıyor. MMS ayarları ile ilgili bi problem yok sanırım çünkü mms ayarlarında problem olsa mms hiç gelmez diye düşünüyorum. Ayrıca bir resmi mms olarak göndermek istediğiniz zaman da gönderiliyor diyor ancak öyle kalıyor göndermiyor. Sanırım 2.3.5 güncellemesi yapan arkadaşların hepsinde bu sorun olabilir. Bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba? Avea hattı kullanıyorum bu arada. İdeos x5 2.3.5 (Avea hattı) kullanan başka bir arkadaştada aynı problem mevcut. Bu yüzden acaba sadece avea hattı kullananlarda mı bu sorun var? Onuda merak ettim. Çözümü olan arkadaş varsa acilen söylesin bu konu canımı sıktı açıkcası.

Sanirim mms indirilirken veri baglantisini acmaniz gerekiyor. Mms'i nerden indirecek yoksa.

• quote:

Eren ilk 6 mesaji soyledin mi yoneticiye?

Onları yonetici devredemiyor, yarın halledeceğim

quote:

Eren ilk 6 mesaji soyledin mi yoneticiye?

Onları yonetici devredemiyor, yarın halledeceğim

Mantiken anlamadim ben ilk mesajda senin,sonraki 5 mesajda ilkini degistirebiliyorsa digerleri niye değismesinki?

Orijinalden alıntı: miskahve

quote:

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

2.35 de fontu nasıl değiştirebilirim acaba bir bilgisi olan varmı?

Go launcher kullanıyorsan yardım edebilirim

evet go launcher ex kullanıyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.