Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IDEOS X5 2.3.5 gingerbread 'a Yükseltme

TAMAMLANDI

Arkadaşlar Öncelikle gelelim videonun kesik olan kısmında nelerin yapıldığına ,

Gerekli 2.3.5 ENG. Yani ulusal diyorsunuz siz , o dosyanın bilgisayara indirildiğini varsayıyorum.

1-''step 2 '' Dosyasındaki '' dload '' Adlı klasörü Hafıza Kartımıza Atıyoruz.!
    2- Telefonumuzu Kapatıyoruz ve Ses + , Ses - , Power düğmesin basılı tutuyoruz Açıyoruz.
    3- Telefon yükleme ekranına geliyor Orda Yükleme başlıyor
    2 'de 1 Yükleniyor
     ### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ###
    2-2 yükleniyor
     ### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ###
    Ve telefon kapanıyor sonra Tekrardan power düğmesine basıp yüklemeye devam ediyor İşte video tamda burda başlıyor. Heyecanla seyredin ama.

Sıra Geldi Step 3'ün Kurulumuna.

Evet Şimdi Bu videonun sonunda ne oldu? Sistem kitlendi . Şimdi sistem kitlenince ne yapıyoruz ?
    File Backup Success Hatası alanlar burdan ne yapıcaklarını izleyip uygulayabilirler.

Rica Ederim

Yeni Sürüm ile Ne değişti ?

Öncekinden Daha Stabil bir Alet oldu.
    Daha Görsel ve Daha Ayrıntılı bir android işletim sistemine döndü.
    Hız olarak %30 Arttı diyebiliriz.
    Dokunmatik Performansı çok İyileştirilmiş Ekrana değmeden Algılama yeteneği kazanmış durumda Telefon.

KAMERA
    Kamerası İyileştirilmiş durumda
    Fotoğraf çekimlerinde gözle Görülür İyileştirmeler vardır.
    Fotoğraf çekiminde birçok seçenek getirilmiş.
    Otofocus özelliği iyileştirilmiş
    Video Performansı düzeltilmiş Takılmalar olmamaktadır.Daha öncede olmuyordu ama Sorun yaşan arkadaşlar vardı onlarınki düzelmiş.

GPS
    Telefon 'un GPS'i Düzeltilmiş durumda , Uydu bulamama sorunu giderilmiş şak diye Sinyal almaya başlıyor artık , Bazı arkadaşlar hala bu sorunu yaşamaktadırlar ama sorun yaşayan arkadaşlar step3'ü kurmadıkları gözlemlenmiştir.

SES

Konuşma sırasındaki karşı kullanıcıya giden ses iyileştirilmiş durumda aynı zamanda bize gelen sesde de iyileştirme var , Ses de boğukluk ,Çırtlama , patlama bomba etkisi artık yok.

Wi-Fİ

Telefonun Wi-Fi 'si birazda olsa iyileştirilmiş.Neden derseniz 100 Modemden 10 Tanesine bağlanmıyorsa şimdi 5 tanesine bağlanmıyor.Hala modem seçiyor anlıyacağınız.Ben hiç bu sorunla yaşamadım çünkü Benim Turksat olduğu için onda sorunsuz çalışıyor başka modem de deneyemedim.

PİL BATARYA

22 Saatdir Telefon açık - 1 saat internet - 1 saat ayar ve kurcalama içinde pil şuan %60 'da. Bilginize.

Bunlar yazılımın Beta olması dolayısıyla hafif kusurların olcağını bildiğimiz halde betada bile bukadar iyileştirme var ise Final sürümünde Kullanıcıları yüz üstü bırakmıycağını hala hemcinslerine göre Fiyat Performans olarak birinciliği x5'in devam ettirdiğini söyleyebiliiriz.

• Arkadaşlar Yukardaki Verdiğim şeyi Sayfanın başına koyabilir misiniz 2.2.1 sürümünden 2.3 sürümüne çıkartmayı videolu şekilde gösterdiğim bir sunum. Yükseltmek isteyenlerin işine yarayacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

2.3 kullanan arkadaşlar 360 panaroma programını kullanıp düzgün düzgün çalışıp çalışmadığını yazarmısınız. bu programı iphone4 te görmüştün çok kullanışlı ve basit şekilde 360 derece foto çekebiliyordu. şimdi android için çıkmış ama 2.3 olması gerekli. ben miui kullandığım için burda paylaşıp yorumlara bakıcam.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DWIai0FzRgw

http://www.file-sonic.com/file/4229099284 (tireyi kaldırın)

gayet güzel çalışıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Arkadaşlar Yukardaki Verdiğim şeyi Sayfanın başına koyabilir misiniz 2.2.1 sürümünden 2.3 sürümüne çıkartmayı videolu şekilde gösterdiğim bir sunum. Yükseltmek isteyenlerin işine yarayacağını düşünüyorum.

Bana ÖM'den yollayın iletiyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Arkadaşlar Yukardaki Verdiğim şeyi Sayfanın başına koyabilir misiniz 2.2.1 sürümünden 2.3 sürümüne çıkartmayı videolu şekilde gösterdiğim bir sunum. Yükseltmek isteyenlerin işine yarayacağını düşünüyorum.

Bana ÖM'den yollayın iletiyi.

Yollandı ileti.
  • birisi huawei device facebook sayfasına şunu yazabilir mi:
    "
    dear huawei support, please give us a clear and simple answer: in turkey so many people nulled their imei numbers while updating their ideos x5 phones with 2.3 beta.
    KVK (turkish distrubitor) claims that these phones are out of warranty and they will only repair those phones in case of paying 350 TL (185 USD/142EURO).
    So please make this problem clear. A lot of people waiting an answer for this question. thanks."
  • beyler 2.3 ü nasıl kuracağız
    kendi sitesinden 350 mblık dosyayı ındırdım ancak,
    forumda word dosyası paylaşılmıştı,orda dediğine göre 2 app dosyası olması gerekiyormuş,burda bir adet var

bana düzgün bir link verebilecek olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: axt

birisi huawei device facebook sayfasına şunu yazabilir mi:
    "
    dear huawei support, please give us a clear and simple answer: in turkey so many people nulled their imei numbers while updating their ideos x5 phones with 2.3 beta.
    KVK (turkish distrubitor) claims that these phones are out of warranty and they will only repair those phones in case of paying 350 TL (185 USD/142EURO).
    So please make this problem clear. A lot of people waiting an answer for this question. thanks."

https://www.facebook.com/huaweidevice

Yazdım.

• merhaba arkadaşlar benimde bi kaç sorum olacak

2.3 yazılımı official olarak (garanti kapsamını bozmıcak şekilde)çıktımı?
    yazılım atarken hafıza kartının min kaç gb olması lazım şuanda elimde 512mb var bunla atabilirmiyim?
    çıkan yazılımları güncel olarak sunan bi site varmı-donanım haberde o kadar çok paylaşım varki bulmam baya bi vakit alıyo:)

yardımcı olursanız teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gawabanga -- 15 Aralık 2011; 21:28:09 >
  • quote:

Emeğinize sağlık...
  • @Kabuska

Teknik sorunlar icin ayrıldı.

1) Telefonun kulaklık ve hoparlör sesini nasıl artırabilirim?

Oncelikle root olup root explorerı kurun, root explorerda mount r/w'ye basın. Ardından system-etc-hwvolumefactor.cfg' ye basılı tutup open in text editore basın. Speaker:90 wired_headset:75 en cok tercih edilendir.

hwvolumeyi bulamadım öyle birşey yok cihazda nerde hata yapıyorum
  • beyler 2.3 le çalışan cwm çıkmadı deme daha(?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

@Kabuska

Teknik sorunlar icin ayrıldı.

1) Telefonun kulaklık ve hoparlör sesini nasıl artırabilirim?

Oncelikle root olup root explorerı kurun, root explorerda mount r/w'ye basın. Ardından system-etc-hwvolumefactor.cfg' ye basılı tutup open in text editore basın. Speaker:90 wired_headset:75 en cok tercih edilendir.

hwvolumeyi bulamadım öyle birşey yok cihazda nerde hata yapıyorum

volumefactor.cfg adıyla da gecebilir. 2.3 te var mı bilmiyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

beyler 2.3 le çalışan cwm çıkmadı deme daha(?)

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=780212&d=1321097829
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkztrk

merhaba arkadaşlar benimde bi kaç sorum olacak

2.3 yazılımı official olarak (garanti kapsamını bozmıcak şekilde)çıktımı?
    yazılım atarken hafıza kartının min kaç gb olması lazım şuanda elimde 512mb var bunla atabilirmiyim?
    çıkan yazılımları güncel olarak sunan bi site varmı-donanım haberde o kadar çok paylaşım varki bulmam baya bi vakit alıyo:)

yardımcı olursanız teşekkürler

2.3 offical bu ay sonu çıkacağı bildirilmişti huaweyi tarafından,
    512 mb olması yeterlidir, sd karta ihityacınız olmayabilir internete bağlanıp çevrim içi aygıtı güncelle diyerek hicazı güncelleyebiliriz,
    güncel site huawenin kendi sitesinde beta 1.0 olarak mevcut,
    kullanan bende dahil çok fazla kullancıı var ve sıkıntısız bir romdur..

• quote:

Orijinalden alıntı: F4RR3LL

EVET ARKADASLAR İLK KERNELİMİZ HAYIRLI OLSUN.SADECE 2.3.5 İCİN.
    Installation Instructions Unplug any usb connection and turn the phone com Whilst holding both the volume + and volume - keys power button to turn the device on. Let go when you purple screen. Attach the usb cable to your computer and wait unti mass storage devices are detected and mounted. Lo has just one directory called 'image' in it. Navigate in directory and you'll see boot.img etc. (optional) Rename boot.img to boot_backup.img copy the new boot.img to image, unmount the mass device (safely remove in windows) and then pull the turn the phone off. Power on

Max 1.8Ghz overclock add smartass2 governor add BFQ IO add TUN/CIFS/SWAP/ZRAM add EXT4 fs

http://attachments.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=816440&d=1323875591

Verdiğiniz link çalışmıyor, yenileyebilir misiniz? Bir de bu kernelin artılarını söyleyebilir misiniz?

• Beyler bugün bi rüya gördüm akıllara zarar.Rüyamda huawei resmi güncellemeyi yayınlamış ama bi ilginçlik vardı bi baktım 4.0 ics oha dedim kurdum falan telefon canavar gibi çalışıyordu sonra uyandım tabi bi baktım 2.3.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

Beyler bugün bi rüya gördüm akıllara zarar.Rüyamda huawei resmi güncellemeyi yayınlamış ama bi ilginçlik vardı bi baktım 4.0 ics oha dedim kurdum falan telefon canavar gibi çalışıyordu sonra uyandım tabi bi baktım 2.3.5

Her tarafini orttugune emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bring to front

Sorma hocam sıkıntı da ordan kaynaklanıyor.Honor a ics çıktığını duyunca bilinçaltıma işlemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

quote:

Orijinalden alıntı: bring to front

Sorma hocam sıkıntı da ordan kaynaklanıyor.Honor a ics çıktığını duyunca bilinçaltıma işlemiş.

Hele bir 2.3 cikarmayi becersinler de sonra dusunurler ics yi.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.