Bildirim
### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (12. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar Yukardaki Verdiğim şeyi Sayfanın başına koyabilir misiniz 2.2.1 sürümünden 2.3 sürümüne çıkartmayı videolu şekilde gösterdiğim bir sunum. Yükseltmek isteyenlerin işine yarayacağını düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: haydar.
2.3 kullanan arkadaşlar 360 panaroma programını kullanıp düzgün düzgün çalışıp çalışmadığını yazarmısınız. bu programı iphone4 te görmüştün çok kullanışlı ve basit şekilde 360 derece foto çekebiliyordu. şimdi android için çıkmış ama 2.3 olması gerekli. ben miui kullandığım için burda paylaşıp yorumlara bakıcam.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DWIai0FzRgw
http://www.file-sonic.com/file/4229099284 (tireyi kaldırın)
gayet güzel çalışıyor :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: KURSAD.
Arkadaşlar Yukardaki Verdiğim şeyi Sayfanın başına koyabilir misiniz 2.2.1 sürümünden 2.3 sürümüne çıkartmayı videolu şekilde gösterdiğim bir sunum. Yükseltmek isteyenlerin işine yarayacağını düşünüyorum.
Bana ÖM'den yollayın iletiyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kabuska
quote:
Arkadaşlar Yukardaki Verdiğim şeyi Sayfanın başına koyabilir misiniz 2.2.1 sürümünden 2.3 sürümüne çıkartmayı videolu şekilde gösterdiğim bir sunum. Yükseltmek isteyenlerin işine yarayacağını düşünüyorum.
Bana ÖM'den yollayın iletiyi.
Yollandı ileti. -
birisi huawei device facebook sayfasına şunu yazabilir mi:
"
dear huawei support, please give us a clear and simple answer: in turkey so many people nulled their imei numbers while updating their ideos x5 phones with 2.3 beta.
KVK (turkish distrubitor) claims that these phones are out of warranty and they will only repair those phones in case of paying 350 TL (185 USD/142EURO).
So please make this problem clear. A lot of people waiting an answer for this question. thanks." -
beyler 2.3 ü nasıl kuracağız
kendi sitesinden 350 mblık dosyayı ındırdım ancak,
forumda word dosyası paylaşılmıştı,orda dediğine göre 2 app dosyası olması gerekiyormuş,burda bir adet var
bana düzgün bir link verebilecek olan var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: axt
birisi huawei device facebook sayfasına şunu yazabilir mi:
"
dear huawei support, please give us a clear and simple answer: in turkey so many people nulled their imei numbers while updating their ideos x5 phones with 2.3 beta.
KVK (turkish distrubitor) claims that these phones are out of warranty and they will only repair those phones in case of paying 350 TL (185 USD/142EURO).
So please make this problem clear. A lot of people waiting an answer for this question. thanks."
https://www.facebook.com/huaweidevice
Yazdım.
-
merhaba arkadaşlar benimde bi kaç sorum olacak
2.3 yazılımı official olarak (garanti kapsamını bozmıcak şekilde)çıktımı?
yazılım atarken hafıza kartının min kaç gb olması lazım şuanda elimde 512mb var bunla atabilirmiyim?
çıkan yazılımları güncel olarak sunan bi site varmı-donanım haberde o kadar çok paylaşım varki bulmam baya bi vakit alıyo:)
yardımcı olursanız teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gawabanga -- 15 Aralık 2011; 21:28:09 > -
quote:
Emeğinize sağlık... -
@Kabuska
Teknik sorunlar icin ayrıldı.
1) Telefonun kulaklık ve hoparlör sesini nasıl artırabilirim?
Oncelikle root olup root explorerı kurun, root explorerda mount r/w'ye basın. Ardından system-etc-hwvolumefactor.cfg' ye basılı tutup open in text editore basın. Speaker:90 wired_headset:75 en cok tercih edilendir.
hwvolumeyi bulamadım öyle birşey yok cihazda nerde hata yapıyorum -
beyler 2.3 le çalışan cwm çıkmadı deme daha(?) -
quote:
Orijinalden alıntı: yeniyil09
@Kabuska
Teknik sorunlar icin ayrıldı.
1) Telefonun kulaklık ve hoparlör sesini nasıl artırabilirim?
Oncelikle root olup root explorerı kurun, root explorerda mount r/w'ye basın. Ardından system-etc-hwvolumefactor.cfg' ye basılı tutup open in text editore basın. Speaker:90 wired_headset:75 en cok tercih edilendir.
hwvolumeyi bulamadım öyle birşey yok cihazda nerde hata yapıyorum
volumefactor.cfg adıyla da gecebilir. 2.3 te var mı bilmiyorum ama. -
quote:
Orijinalden alıntı: bozcan61
beyler 2.3 le çalışan cwm çıkmadı deme daha(?)
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=780212&d=1321097829 -
quote:
Orijinalden alıntı: brkztrk
merhaba arkadaşlar benimde bi kaç sorum olacak
2.3 yazılımı official olarak (garanti kapsamını bozmıcak şekilde)çıktımı?
yazılım atarken hafıza kartının min kaç gb olması lazım şuanda elimde 512mb var bunla atabilirmiyim?
çıkan yazılımları güncel olarak sunan bi site varmı-donanım haberde o kadar çok paylaşım varki bulmam baya bi vakit alıyo:)
yardımcı olursanız teşekkürler
2.3 offical bu ay sonu çıkacağı bildirilmişti huaweyi tarafından,
512 mb olması yeterlidir, sd karta ihityacınız olmayabilir internete bağlanıp çevrim içi aygıtı güncelle diyerek hicazı güncelleyebiliriz,
güncel site huawenin kendi sitesinde beta 1.0 olarak mevcut,
kullanan bende dahil çok fazla kullancıı var ve sıkıntısız bir romdur..
-
quote:
Orijinalden alıntı: F4RR3LL
EVET ARKADASLAR İLK KERNELİMİZ HAYIRLI OLSUN.SADECE 2.3.5 İCİN.
Installation Instructions Unplug any usb connection and turn the phone com Whilst holding both the volume + and volume - keys power button to turn the device on. Let go when you purple screen. Attach the usb cable to your computer and wait unti mass storage devices are detected and mounted. Lo has just one directory called 'image' in it. Navigate in directory and you'll see boot.img etc. (optional) Rename boot.img to boot_backup.img copy the new boot.img to image, unmount the mass device (safely remove in windows) and then pull the turn the phone off. Power on
Max 1.8Ghz overclock add smartass2 governor add BFQ IO add TUN/CIFS/SWAP/ZRAM add EXT4 fs
http://attachments.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=816440&d=1323875591
Verdiğiniz link çalışmıyor, yenileyebilir misiniz? Bir de bu kernelin artılarını söyleyebilir misiniz?
-
Beyler bugün bi rüya gördüm akıllara zarar.Rüyamda huawei resmi güncellemeyi yayınlamış ama bi ilginçlik vardı bi baktım 4.0 ics oha dedim kurdum falan telefon canavar gibi çalışıyordu sonra uyandım tabi bi baktım 2.3.5 -
quote:
Orijinalden alıntı: dikerow
Beyler bugün bi rüya gördüm akıllara zarar.Rüyamda huawei resmi güncellemeyi yayınlamış ama bi ilginçlik vardı bi baktım 4.0 ics oha dedim kurdum falan telefon canavar gibi çalışıyordu sonra uyandım tabi bi baktım 2.3.5
Her tarafini orttugune emin misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: bring to front
Her tarafini orttugune emin misin?
Sorma hocam sıkıntı da ordan kaynaklanıyor.Honor a ics çıktığını duyunca bilinçaltıma işlemiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: dikerow
quote:
Orijinalden alıntı: bring to front
Her tarafini orttugune emin misin?
Sorma hocam sıkıntı da ordan kaynaklanıyor.Honor a ics çıktığını duyunca bilinçaltıma işlemiş.
Hele bir 2.3 cikarmayi becersinler de sonra dusunurler ics yi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X