Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F4RR3LL

EVET ARKADASLAR İLK KERNELİMİZ HAYIRLI OLSUN.SADECE 2.3.5 İCİN.
    Installation Instructions Unplug any usb connection and turn the phone com Whilst holding both the volume + and volume - keys power button to turn the device on. Let go when you purple screen. Attach the usb cable to your computer and wait unti mass storage devices are detected and mounted. Lo has just one directory called 'image' in it. Navigate in directory and you'll see boot.img etc. (optional) Rename boot.img to boot_backup.img copy the new boot.img to image, unmount the mass device (safely remove in windows) and then pull the turn the phone off. Power on

Max 1.8Ghz overclock add smartass2 governor add BFQ IO add TUN/CIFS/SWAP/ZRAM add EXT4 fs

http://attachments.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=816440&d=1323875591

Hocam indirdiğin kerneli upload edermisin acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: bcnolf

arkadaşlar ACİL yardım. nasıl olduğunu sormayın bir şekilde build.prop dosyasını sildim. telefonu yeniden başlatınca tel gitti. başta huawei yazısı çıkıyor sonra siyah ekranda kalıyor. romu yeniden yükleyeceğim ama dload klasörünü sd carda atamıyorum telefonu açamadığım için, hafıza kartım da yok, ne yapmam gerekiyor bir önerisi olan var mı?

wipe factory reset reboot onları da yaptım fayda etmedi.

2.3 orjinal rom kullaniyorsaniz ben pempe ekran dosyalarini paylasmistim. Onu indirip telefondakilerle yer degistirip deneyebilirsiniz.

Mobilde oldugumdan link veremiyorum sanirim ilk sayffada olacakti 77mb lik dosya.

peki hocam bu dosyaları telefona nasıl atabilirim telefon açılmadığı için usb ile telefona bağlanamıyorum internal sd cardı ya da telefonun kendi hafızasını nasıl görebilirim?

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar ACİL yardım. nasıl olduğunu sormayın bir şekilde build.prop dosyasını sildim. telefonu yeniden başlatınca tel gitti. başta huawei yazısı çıkıyor sonra siyah ekranda kalıyor. romu yeniden yükleyeceğim ama dload klasörünü sd carda atamıyorum telefonu açamadığım için, hafıza kartım da yok, ne yapmam gerekiyor bir önerisi olan var mı?

2.3 orjinal rom kullaniyorsaniz ben pempe ekran dosyalarini paylasmistim. Onu indirip telefondakilerle yer degistirip deneyebilirsiniz.

Mobilde oldugumdan link veremiyorum sanirim ilk sayffada olacakti 77mb lik dosya.

peki hocam bu dosyaları telefona nasıl atabilirim telefon açılmadığı için usb ile telefona bağlanamıyorum internal sd cardı ya da telefonun kendi hafızasını nasıl görebilirim?

tamamdır buldum değiştirdim image dosyasını şimdi ne yapmam gerekiyor?

• Kernel Nedir. Nasıl kurulur. Kernel Kurunca Kendiliğinden root olurmuyuz. Cevaplarsanız sevinirim.
    2.3 Yükleyince imei siliniyor bende. ve sonrasındada root olmuyor telefon. Acaba kernel kurarak root problemini çözebilirmiyim.
    root işine çözersem yedekten imei geri getirebilirim.
    Bende 2.3 kullanmak istiyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@HMeRDaN -- 16 Aralık 2011; 9:22:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Kernel Nedir. Nasıl kurulur. Kernel Kurunca Kendiliğinden root olurmuyuz. Cevaplarsanız sevinirim.
    2.3 Yükleyince imei siliniyor bende. ve sonrasındada root olmuyor telefon. Acaba kernel kurarak root problemini çözebilirmiyim.
    root işine çözersem yedekten imei geri getirebilirim.
    Bende 2.3 kullanmak istiyorum artık

Kernel kurunca otomatik root olması lazım telefonun.
  • Bir konuda uyarı yapayım;

2.3 Beta 1'in 2. sürümünü kullanan arkadaşlar...

/system/build.prop dosyasında ro.config.dualmic=true satırını false YAPMAYIN.

Çünkü /cust/hw/default/prop/local.prop dosyasının içeriği aşağıdaki şekildedir.

----------------------------------------------------
    ro.product.locale.language=en
    ro.product.locale.region=US

ro.product.CustCVersion=C00
    ro.product.CustDVersion=D001

# DTS2011112404302 wuamao 20111124 begin
    ro.config.dualmic=false
    # DTS2011112404302 wuamao 20111124 end
    ----------------------------------------------------

Yani "ro.config.dualmic=false" zaten false'dir.

Siz /system/build.prop dosyasında da aynı işlemi yaparsanız sesinizin boğuk gitmesi veya hiç gitmemesi sorunu oluşabilir.
  • Bu konu çok iyi olmuş arkadaşlar. Orjinal rom kullananlar olarak burda çok güzel paylaşımlarda bulunabiliriz. Yeterki burayada başka rom muhabbetlerini sokmayalım.
  • Arkadaşlar birisi şu kerneli upload edebilirmi acaba. Xda dan kaldırılmış sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luxaeterna

quote:

Orijinalden alıntı: noname17

Arkadaşlar başka bir konuda da yazmıştım kimse ilgilenmedi acaba guvenebileceğim sizlerin bildiği güzel bir virüs programi var mı varsa apk.linki veya ismini yazarsanız ben arayip bulayım.....

Antivirus Free

Teşekkür Ederim...

• ___________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 16 Aralık 2011; 10:40:18 >
  • telefon h.burada ve hizlial sitelerinden aynı gün çekildi. bildiğim kadarı ile şuan sadece ereyonda var. timlerde bile olmadığını duyuyorum. acaba bizim tel için yolun sonuna geldik diyebilirmiyiz? vision ve honor için zemin yaratma çalışmaları diyebilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

2.3 sürümünün final sürümü çıktı mı ya da ne zaman çıkıyor arkadaşlar?

henüz çıkmadı 30 aralıkta çıkacağını duyurdu firma .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bring to front

telefon h.burada ve hizlial sitelerinden aynı gün çekildi. bildiğim kadarı ile şuan sadece ereyonda var. timlerde bile olmadığını duyuyorum. acaba bizim tel için yolun sonuna geldik diyebilirmiyiz? vision ve honor için zemin yaratma çalışmaları diyebilirmiyiz?

İstanbul bilişim'de var satışta.
  • quote:

telefon h.burada ve hizlial sitelerinden aynı gün çekildi. bildiğim kadarı ile şuan sadece ereyonda var. timlerde bile olmadığını duyuyorum. acaba bizim tel için yolun sonuna geldik diyebilirmiyiz? vision ve honor için zemin yaratma çalışmaları diyebilirmiyiz?

geri çekme gibi bir durum yok timler bu tlnu getirdiyse satacak geri iade etme şansı yok tlfn bozuk değilse yani stoklarda yok dahada gelirmi bilinmez tabi vison ve honor turkcelle, vodafone ve avea getirmezse türkiyeye geleceğini sanmıyorum turkcell daha girmez huawei ile işe çünki bu x5 in sorunlar bitmedi hiç bakalım önümüzdeki günlerde belli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burActive

quote:

İstanbul bilişim'de var satışta.

onlara da yeni cihaz geleceğini sanmıyorum. stoklarını tüketince onlarda başlar yok demeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

quote:

geri çekme gibi bir durum yok timler bu tlnu getirdiyse satacak geri iade etme şansı yok tlfn bozuk değilse yani stoklarda yok dahada gelirmi bilinmez tabi vison ve honor turkcelle, vodafone ve avea getirmezse türkiyeye geleceğini sanmıyorum turkcell daha girmez huawei ile işe çünki bu x5 in sorunlar bitmedi hiç bakalım önümüzdeki günlerde belli olur.

geri çekildi demiyorum adamlar stoklarını tüketip satışı kapattılar. gir bakalım hepsiburadaya telefonu bulabilecekmisin. gelecek olsa şuan stokta yok yazardı.

• Vision ve Honor gelecek 2 aya. Bu telefondan beklediklerini aldılar, satışı durdurmuş olabilirler. Şimdiki satışlar stokları eritmek içindir.
  • isterse ideos x15 gelsin bir daha huawei almakmı
  • ARKADASLAR BU KERNELİ ROM KURAR GİBİ CWM DEN KURUN. WİPE FLN YAPMAYİN.SİZİ ROOT YAPMAZ İMEİNİZİ SİLMEZ.PERFORMANSİNİZİ 2YE KATLAR.SORUNSUZDUR.SADECE OFFİCAL 2.3.5 İCİNDİR
    http://attachments.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=817567&d=1323957743
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tamamdır buldum değiştirdim image dosyasını şimdi ne yapmam gerekiyor?

mesaj tekrarı için özür dilerim bugün telefon acil lazım var mı cevap verebilecek olan? şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.