Bildirim
Huaweı Honor mi? Samsung j7 mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı segment telefonları değiller.J7 batarya olarak çok daha iyidir.
Metal kasa,şıklık,parmak izi okuyucu,ram ve işlemci olarak honor 7 öndedir.
Batarya çok daha önemliyse j7 al. -
J7'nin batarya performansı o kadar da aman aman değil. Ekranı HD evet ama 5.5 inç olduğu için ekran büyüklüğüyle biraz fazla şarj yiyecektir Honor'a göre. Tabii bahsettiğimiz Honor 7 ise. J7'nin fiyatını bilmiyorum ama diğer özelliklerin hemen hepsinde zaten Honor 7 bariz önde. Samsung ne satıyorsa bil ki en az 200-300 lira fazla para veriyorsun. Ederi o değil yani. Segmentine göre değişiyor tabii bu. -
Honor 5X (GR5)
Honor 6
Honor 7
bu üçü de samsung j7'yi tokatlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slcsnmz -- 6 Mayıs 2016; 15:16:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tosunsantosunluğunubil
Honor 5X (GR5)
Honor 6
Honor 7
bu üçü de samsung j7'yi tokatlar.
+1
Honor6 ve 7 kullandim heryonunle j7 den ustun.Emui arayuzu varken diger telefonlar bana vasat geliyor.Bu telefonlarin rakibi samsung serisinde A7 2016 serisi-s6-note4-5 olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoploss30 -- 11 Mayıs 2016; 22:09:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her türlü honor x5,x6,x7 .
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi batarya resetleme kodu
- zte nubia v40
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- huawei yazısı çıkıyor telefon açılmıyor
- tevekkül vakti bildirim gelmiyor
- waiting for miracast connection ne demek
- hangi telefonu almalıyım
- telefon hızlandırma
- apk nedir
- nfc özelliği nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X