Şimdi Ara

Huawei Honor Band 5 [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
330
Cevap
11
Favori
39.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar honor band 5 i yeni aldım 2 gündür kullanıyorum genel olarak başarılı fakat , belli mesafeden sonra blutut kopunca tekrar telefonun yanına gelince otomatik bağlanmıyor .. Telefonun tuş kilidini açmak gerekio ki tekrar görsün ve bağlansın . Telefonum samsung a30 , bu problemi yaşayan var mı ?? Çözümü nedir bir ayar mı değiştirmem gerekmekte ??
  • Otomatik baglanmiyor koptuktan sonra.

Sadece ilk açtiğımda otomatik bağlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serty23 kullanıcısına yanıt
    Bende a30 ile kullanıyorum, herhangi bir kopma problemi yaşamadım. Telefonun enerji tasarrufu için uyku modunda bluetooth kapatıyor olabilir belki?
  • iphone 5s de otomatik bağlanıyor tekrar sorun yok, genel olarak memnun kaldım bu üründen.
  • 2 hafta önce aldığım honor bilekliği mi akıllı saat aldığımdan satacağım isteyen olursa iletişime geçebilir teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihazdan almayı düşünüyorum ama bluetooth ile telefon görüşmesi yapılamıyor galiba. Doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandostigre -- 25 Aralık 2019; 14:17:33 >
  • commandostigre kullanıcısına yanıt
    Hayır telefon görüşmesi yapılamıyor. Telefon geldiğinde sadece bileklikte arayanı gösteriyor ve çağrıyı reddetme/sonlandırma yapabiliyorsunuz.

Zaten hiç br akıllı bileklikte telefon görüşmesi yapılmıyor diye biliyorum
  • Yeni aldım. Gayet akıcı, doğru ölçüm yapıyor, uyku monitörü pek tatmin edici değil ama tüm özellikleriyle mi band 4 ün önünde. Özellikle büyük yazı fontu gayet okunaklı ve nedendir bilmiyorum ekranları aynı özellikte olmasına rağmen honor band 5 daha canlı renklere sahip duruyor. Ayrıca mesaj, email, whatsapp ta Türkçe karakter desteklemesi oldukça güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandostigre

Arkadaşlar bu cihazdan almayı düşünüyorum ama bluetooth ile telefon görüşmesi yapılamıyor galiba. Doğru mu?
    Band larda yok konuşma ozelliği.
    Olan akıllı saatlerde ise Samsunglar 1800,Huawei gt2 1500 ,alpple satler 1800 den başliyor.

• burdaki yorumlara bakıp mi band 4 mü sattım.honor 5 i elime alınca oyuncaktan hallice olduğunu olduğunu gördüm. menüler arası akıcı değil.güven vermiyor ve 4 kadar şık değil.basit duruyor. tekrar mi band 4 alacağım:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D60C811BF

Bu mesaj silindi.
    ilk izlemimim bu. deneyim bakarız ölçümleri.sanırım fazla beklenti içine girdim.mi band 4 duruş olarak daha iyi.yazılım olarak bilemiyorum henüz

• efe80 E kullanıcısına yanıt
    Selamlar, güven vermiyor derken tam olarak neresinin güven vermediğini merak ettim?

Tasarım konusu zevk meselesi tabiki, keşke incelemelere baksaydınız menü ve tasarımı görmek açısından işinize yarardı.

Miband 4 te Türkçe karakter göstermeme sorunu çözüldü mü? Birde gündüz uykusunu algılamıyordu galiba.

• Merhaba arkadaşlar ekran gelmiyor. Sağlık uygulamasından resetleme yaptım ondan sonra böyle oldu. Hard reset atsam düzelir. Ancak hiçbir yerde nasıl yapıldığını bulamadım. Bilgisi olan var mı?

• mehmetseker02 M kullanıcısına yanıt
    Çözüm olarak şarjın bitmesini bekleyip şarj cihazına taktığınızda ekranın geldiği söyleniyor. Yine güncelleme esnasında ekran giderse şarja takılınca geliyormuş.
  • Teşekkürler şarjı 100 dü. O zaman demekki 15 gün bekleyecem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D60C811BF

Bu mesaj silindi.
    şu an sanırım herkeste var bu sorun.son 3 gündür annemin ve benim bilekliğimde de aynı anda başladı hatta dün onun telefonundaki programın arayüzü değişti bendeki değişmedi bir güncelleme gelecektir bu konuda.
  • https://consumer.huawei.com/tr/contact-us/ sorunlarinizi buradan huaweiye bildirirseniz guncelleme ile cozebilirler.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.