Şimdi Ara

Huawei Honor Band 5 [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
11
Favori
38.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sbubu S kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni bir güncelleme daha geldi. Bu durum düzeldi mi yoksa hâla wp mesajlarinda isim gozukmuyor mu ?
  • Evet bu gelen güncelleme de tüm sorunlar düzeltilmiş WhatsApp tan gelenlerin isimleri yazıyor.
  • Çarşamba günü geldi ama sorunlar yaşıyorum. İnşallah sizlden destek alabilirim.
    Türkiye garantili aldım ve Güncellemelerin hepsini yaptım. Telefonum Xiaomi Mi 9T ve "HMS core" ile "Sağlık" uygulamasını yükledim. Sorunlar:

    1- Telefonun bluetooth alanından uzaklaşıp tekrar yaklaştığımda kendliğinden telefona bağlanmıyor. Manuel bağlamak zorunda kalıyorum.
    2- Bazen Telefona gelen bildirimlerde bilekliğe titreşim gelmiyor. Webdeki çoğu çözümü denedim ancak tek çare telefonu kapatıp açmak oluyor.
    3- Hava durumu özelliği alakasız sıcaklıklar gösteriyor ve güncellenmiyor.
  • Bazen ekran hiç bir şekilde gelmiyor özellikle sabah uyandığımda ekranın gelmesi için epey bir efor sarfediyordum az önce telefondan bilekliği sıfırladım sonrasında ekran gitti ve ne yaptıysam gelmedi varmı çözümünü bilen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozcxd -- 4 Haziran 2020; 10:19:27 >
  • Bende p30 pro var eşimde s10 ikimizde hiçbir sorun yaşamadan kullanıyoruz başka arkadaşlara tavsiye edip alanlar oldu onlarda da sorun yaşamıyorlar. Gelen msj okuma çok iyi uyku takibi mükemmel ve sana tavsiyelerde bulunuyor. App kullanış açısından çok kolay telefon bulma özelliği lazım olduğunda kıymetini anlıyorsun. Acıkcası bu özellikler senin işine yarayacağını düşünürsen mükemmel. bende mi band 4 arasında kalmıştım kayış konusunda zamanla bollaşma olmasından dolayı vazgeçtim@Aenean
  • Akıllı bileklik alacaksan mi band 4 al gitsin
  • gayet yeterli iş gören bir akıllı bileklik. uyku takibi ve bildirimler tatmin edici
  • FoBç kullanıcısına yanıt
    Direkt akıllı saat alsak olmaz mi sayın fobç önerir misiniz Apple Watch falan ??
  • cy2828 kullanıcısına yanıt
    Tabiki alabailirsiniz fakat ona herkes in parası yetmez ve yine tekrar fakat honorla mi band arasında çok büyük bir fiyat farkı yok
  • FoBç kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum dediğiniz şeyleri değerlendireceğim aklımda fikir oluşturdunuz en azından .. sağlıcakla kalın
  • sbubu S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • merhabalar, ben de herkes gibi mi band 4 ile honor band 5 arasında kaldım. daha detaylı uyku takibi ve oksijen ölçümünden dolayı honor band 5 alacağım.

    türkiye garantili ile ithalatçı garantililer arasında yaklasık 80 90 lira fark oynuyor. acaba tr garantili almasak olmaz mı? yada alırken neye dikkat etmeliyiz? ithalatçı garantide servisi kim sağlıyr acaba? bilgisi olan arkadaş yazabilirse sevinirim.

    asus zenfone 3 max ile kullanılacak (bluetooth 4.1) sorun olmaz değil mi?

    ithalatçı durumu ve bloetooth hakkında yardım ederseniz sevinirim. 2-3 gün içinde alayım diyorum. şimdiden teşekkür ederim.
  • dün elime ulaştı honor band 5 beklediğim gibi yağ gibi akmıyor mi band 4ü de deneyimlemiştim o daha seri gibi geldi bana.
    Ayrıca titreşimi ayarlama gibi bir seçenek de bulamadım mi band 4te her uygulama için özel titreşim ayarlayabiliyorduk bildirim alarm vs gibi.
    Bildirim yerinde ara sıra takılıyor bu da gözüme çarpan bir durum.
    Uyku takibini çok beğendim akıllı uyandırması ve detaylı takibi başarılı.
    Kozmetik olarak honor band 5 bana göre daha hoş görünse de deneyimlediğim kadarıyla mi band 4 1 tık önde gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aenean -- 11 Haziran 2020; 11:27:8 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mikailc78

    merhabalar, ben de herkes gibi mi band 4 ile honor band 5 arasında kaldım. daha detaylı uyku takibi ve oksijen ölçümünden dolayı honor band 5 alacağım.

    türkiye garantili ile ithalatçı garantililer arasında yaklasık 80 90 lira fark oynuyor. acaba tr garantili almasak olmaz mı? yada alırken neye dikkat etmeliyiz? ithalatçı garantide servisi kim sağlıyr acaba? bilgisi olan arkadaş yazabilirse sevinirim.

    asus zenfone 3 max ile kullanılacak (bluetooth 4.1) sorun olmaz değil mi?

    ithalatçı durumu ve bloetooth hakkında yardım ederseniz sevinirim. 2-3 gün içinde alayım diyorum. şimdiden teşekkür ederim.
    saati aldım, fikirlerimi paylaşayım, almak isteyen arkadaş olursa fikir olabilir.

    saati ilk açtığımda 2 adet yazılım yükledik, 20 dakika kadar sürdü, o konuda biraz ağır, sabırla bekleyin ve telefona huawei sağlık ve hms yi yükleyin. hesap açıp bilgilerinizi girmek biraz zaman alıyor doğrusu.

    saat bence gayet başarılı, uyku takibi gayet güzel çalışıyor. uykunu puanlıyor detaylı açıklaması mevcut. kandaki oksijen bölümü de iyi. nabızla beraber çalışıyor oksijen ölçümü yaptığınızda.

    farklı saat temaları var ama standart olanı kullanmak istedik.

    bu arada bağlantı koptuğunda kendi otomatik bağlanmıyor sanırım. elinizle girip bağlanırsınız, kendi senkronize oluyor zaten. bu arada hava durumunu göstermesini istiyorsanız telefondaki konum u açık bırakmalısınız. yoksa göstermiyor. saatin içindeki menü ve ayarlamaları sağlık programından cihaz a bağlanarak yapıyorsunuz.

    yüklediğiniz sağlık ve hms için tüm izinleri vermelisiniz ki program ve saat düzgün çalışsın.

    nabız ölçmeyi akıllı modda bıraktım, saat kendi ayarlıyor ölçeceği zamanı, peki oksijen seviyesi için de böyle bir ayar var mı bulamadım..

    mi band 4 ile arasında çok kalmıştım. iyi ki honor band 5 almışım. benim için önemli olan uyku takibi oksijen ölçümü ve adım sayardı. almak isteyen arkadaşlara önerebilirim.




  • honor band 5 i bugün hepsiburada indirimi ile 178 tl ye aldım

    açıkcası indirim ile 150 ye mi band 4 geliyordu ama hem sarj ederken çıkarıp takma olayı yüzünden almak istemedim hemde çok çirkin duruyor bence 10-20 yaş arasına hitap ediyor gibi geliyor bana honor biraz daha yakışıklı t shirtle falan spor yaparken takılır.


    mavi renkte aldım ithalatçı garantili yazıyordu ama hepsiburadanın sattıgı türkiye garantilinin yorumlarına baktıgımda adamlar 1 yıldız bırakıp burdan aldık bizede ithalatçı garantili geldi demişler o yüzden o topa giremedim satıcı sen cep


    178 tl iyi fiyat gibi bakalım gelsin yorumları yaparım buraya
  • Bende trendyoldan band 5 almıştım 150 liraya gelmişti. Bugün elime ulaştı. İçinden garanti belgesi çıkmadı satıcıyı aradım sorun olursa değiştiririz dedi. Yani ürün garantisiz. Buna dikkat edin derim. İade vs uğraşmak istemediğim için göndermedim.
  • RoseCity kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkür ederim

    228 tl ye satıyor normalde benim satıcı ithaalatçı garantili şekilde


    278 e hepsiburada satıyor türkiye garantili şekilde ama şöyle bir durum var

    hepsiburadanın yorumlarına baktıgımda satıcı:hepsiburada olmasına rağmen 4 5 kullanıcı garanti yüzünden bunu aldık ama ithaalatçı garantili geldi yazmış

    Biri hatta garanti belgesinin resmini falan yüklemiş öyle olunca almadım bende

    zaten ilk açılışta fonksiyonel bir sorun yoksa çok bozulacagını düşünmüyorum bakalım artık
  • Honor Band 5 de çağrıyı sessize alma özelliği yok mu ? Ekrana dokununca saatten çağrı kayboluyor ama telefon çalmaya devam ediyor.
  • 5 ay Mi Band 4 kullanmış biri olarak bugün Honor Band 5 kullandım aklıma takılan eksiklikler var. Yardımcı olacak var mı ?
    1- Bildirimlerin tümünü kaydırarak göremiyoruz galiba örneğin 3 ayrı mesaj geldiyse birine girip çıkıp sonra diğerine girmek mi gerekiyor ?
    2- Bildirimleri silince telefondan bildirimler silinmiyor.
    3- Gelen çağrıyı sessize alamıyor muyuz ?

    Cihaz estetik olarak ve ekran kalitesi olarak Mi Band 4'den iyi ama yukarıda bahsettiğim ayarlar yoksa içerik olarak Mi Band 4 daha iyiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoseCity -- 13 Haziran 2020; 20:17:45 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.