Şimdi Ara

Huawei HG658 v2 TTNET ile kullanmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
41.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkeles

    Üzerinde ne marka yazarsa yazsın modeminizi her operatör ile kullanabilirsiniz, 192.168.1.1 adresinde internet yazan bölümde adsl bağlantı için dsl vdsl bağlantı için vdsl kısmına operatörünüzün size verdiği kullanıcı adı ve şifresi ile bağlanabilirsiniz, Türknet’e geçen arkadaşlar aktif altyapı dahilinde değilse +10 tl vererek yüksek hızlardan yararlanabilir. Eğer modem arayüzünde vdsl değil adsl kısmı bağlandı yazıyorsa servis sağlayıcınızla görüşmelisiniz, altyapı yetersizliği yada başka bir nedenden dolayı vdsl’e geçişiniz sağlanmamış olabilir. 18 mbps’den yüksek bir hız için vdsl hizmeti gerekir.

    Merhaba kardeş, internet sağlayıcım ttnet kullanmak istediğim modem ise daha önce başka internet sağlayıcısında kullanılmış Huawei hg658c v2, üzerinde vodafone yazıyor. İnternet bağlantısı yapamıyorum çünkü modem arayüzünden kurulum yaparken ttnetin bana verdiği kullanıcı adımı ve şifremi kabul etmiyor bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sergycan kullanıcısına yanıt
     Huawei HG658 v2 TTNET ile kullanmak?  Huawei HG658 v2 TTNET ile kullanmak?



    Ben vodafone nun verdigi hg658c v2 modem kullanıyorum bende o yer yok adsl vdsl fark edermi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • http://192.168.1.1/ > Modemin şifresi ( bilmiyorsanız sıfırlayın şifleri operatöre göre değişiklilik gösterir örneğim superonline için ; kullanıcı adı: admin şifre:superonline)>İnternet>İnternet ayarları> servis sağlayıcınızın size verdiği İnternet hesabı ve İnternet şifresini ADSL İÇİN>( Erişim türü:

    ADSL)

    WAN_INTERNET_AD>düzenle>kaydet , VDSL İÇİN> (Erişim türü:

    VDSL) WAN_INTERNET_AD>düzenle>kaydet





  • Arkadaşlar bu modem turknette calisiyormu vdsl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemin üzerindeki logonun bir önemi yok. internet servis sağlayıcınız ( ttnet, turknet, superonline vs vs. ) size bir kullanıcı adı ve şifresi verir,(arayıp öğrenebiliyorsunuz) sonrasında modeminizin arayüzüne girip bu kullanıcı adı ve şifresini kaydediyorsunuz. işlemleri doğru yapmanız durumunda internetiniz gelir. kurulum için youtube videosu :



    https://www.youtube.com/watch?v=hdRJ8rmH8zM

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.