Şimdi Ara

Huawei HG521 port açma sorunu [windows8]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei echolife 521 (ttnet) marka modemim var.port açmayı denedim.Modemin arayüzüne girip nat>port yönlendirme den portlarımı açtım.Güvenlik duvarını kapattım modemde.Ama portları test ettiğimde hepsi kapalı gözüküyor.Biraz araştırdım windows8de port sıkıntısı olabileceği söyleniyor.Windows güvenlük ayarlarından gelişmiş ayarlara tıklayıp 'kurallar' sekmesinden giden gelen tüm bağlantılara özel kural açtım ve tüm port numaraları tcp/udp olarak izin verdim.Güvenlik duvarında gelen bağlantılara izin verdim.Ama yine olmadı.Bu sefer ağ bağlantılarımdan bildiğimiz dns yerine girdim ve cmd>ipconfigte yazan 3 adet farklı ipyi kutucuklara yazdım.Ama hala olmadı.Yabancı sitelerde araştırdım.Portların açık olmasına rahmen kontrolde kapalı gözükmesine dair çözümler öneriler var, derdimi bile anlatamayak kadar ingilizcemle anlamaya çalıştım ,birşeyler denedim uyguladım ama onlarda olmadı.Son çare olarak konu açayım dedim.Daha önce bu modemde diğer bilgisayarımda(xp) port açtım.Ama nedense laptopta açamadım.Laptop windows 8.Sanıyoru ki sorun windows8de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkef95 -- 1 Ağustos 2014; 18:49:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.