Şimdi Ara

Huawei g301 Custom Rom CWM ve Orjinal Rom yükleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
12
Favori
40.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PM olarak özel mesaj gönderdim mail adresimi teşekkür ederim.
    ben ses açma kapama tuşu ve power tuşuna bastıgım halde hiç bir tepki vermiyor telefon normal açılıyor.sinir oldum iyice
  • root edilmemiş g301 için Cm 10.2 Android 4.3 romu nasıl yükleriz,?? ilk sayfadan birşey anlamadım.dosyayı indirdikten sonra bataryayı cıkarın ,ses acma kısma güç tuşu vs denilmiş ancak dosyayı hangi dizine atacağız.birde hangi dosyalar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lenovoy530

    root edilmemiş g301 için Cm 10.2 Android 4.3 romu nasıl yükleriz,?? ilk sayfadan birşey anlamadım.dosyayı indirdikten sonra bataryayı cıkarın ,ses acma kısma güç tuşu vs denilmiş ancak dosyayı hangi dizine atacağız.birde hangi dosyalar ?

    Şurdan gapps ve rom dosyasını indirdikten sonra hafıza kartının ana dizinine athttp://www.modaco.com/topic/364708-jb-43-cyanogenmod-102-rom-nightly-builds-available/




  • evet sonra ses + ses- power aç,,,sonra ?
  • ClockworkMod Recovery dosyası ne işe yarayacak aynı sayfadaki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lenovoy530

    evet sonra ses + ses- power aç,,,sonra ?

    cwm yükledikten sonra bunu yapmalısınız. ilk mesajda cwmnin ne işe yaradığı ve nasıl rom yükleneceği yazıyor tamamen.
  • Anlatmaya gelicek olursak ilk önce telefonunuza ClockWorkMod Recovery(kısaltılmışı CWM. bu ismi kullanacağım) flashlamanız(yüklemeniz) gerekiyor. bunun için linkteki dosyaları indirin:http://yadi.sk/d/Y4tvdWTw9BFTd [Dosyalar için "-forumber-"e teşekkürler.] Dosyalar içinde g300 felan yazabilir. Önemli değil g300 ile g301 donanımsal olarak tamamen aynı. Kasasında ufak tefek değişiklikler var. g300 romları g301e uyum sağlayacaktır.

    ????????? dosyalar indikten sonra tümünü hafıza kartına atın.???

    Dosyaları indikten sonra telefonuzuzun bataryasını çıkarın ses kısma tuşu ve power tuşuna 5-6 saniye basılı tutun. HUAWEI logosunda takılı kalması gerekiyor. Eğer telefon açılırsa bataryayı çıkarıp aynı işlemleri tekrarlayın. Telefonunuz huawei logosunda takılı kalınca bootloader kısmında olmuş olucak. Telefonunuzu usb kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın ve "cwm yükleme" dosyasına çift tıklatın. İşlem bitince bi tuşa basın yazısı(ingilizce) çıkması gerekiyor. Bir tuşa basın ve telefonunuzu bilgisayardan sökün bataryasını çıkarın. 10 saniye sonra tekrar takıp ses açma tuşu ve power tuşuna recovery ekranı gelene kadar basılı tutun. Recovery ekranı şu şekilde olucak:

    ilk etapta cwm




  • ses + ses- power on yaptığımda pembe ekran veriyor, değişime gönderecem.büyük ihtimal gelen üründe sorunlu olacak.iade ürünler el değiştirip duruyor.orjinal 4.0.3 kuran birçok kullanıcı var.nasıl kurulum yaptınız ? update fail hatası vermedimi ?
  • en stabıl calısan rom hangısı ? bırde ındırme lınkını verırmısınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lenovoy530

    ses + ses- power on yaptığımda pembe ekran veriyor, değişime gönderecem.büyük ihtimal gelen üründe sorunlu olacak.iade ürünler el değiştirip duruyor.orjinal 4.0.3 kuran birçok kullanıcı var.nasıl kurulum yaptınız ? update fail hatası vermedimi ?

    bu yükleme nasıl olacak bu hatayi bende alıyorum yardimci olun lütfen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şu telefona yeni son versiyon ama stabil hızlı çalışan versiyon kurmak istiyorum hangisini önerirsiniz orijinal romundan çok memnunum ama bazı uygulamaları kurarken versiyon eski olduğu için kuramıyorum şimdi yeni bir versiyon kurayım diyorum ama orijinal gibi ekran hassasiyeti bozulmasın hızı performansı etkilenmesin istiyorum mesela g300 telefon varmış onda ics romu yüklüymüş ve donanım olarak herşeyi aynıymış yani sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum konu hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.

    teşekkürler..,

    o şimdi asker...
  • arkadaşlar ben orjinal roma geri dönemiyorum dload dosyasını hafıza kartına atıyorum ses açma kapama tuşu ile aynı anda power tuşuna basıyorum daha sonra pembe ekranda kalıyor yardım ederseniz sevinirim
  • dload dosyası içinde pdf anlatım dosyası olmasın
    sadece update.app dosyanın içinde
    aynı anda ses açma azaltma ortasına bastığında
    pembe oluyorsa ozaman sadece ses arttırma ile
    beraber powera bas otomatik geçer o
  • orjinal ics yükleyebilen var mı?
    bootloader kilidini açabilen var mı?
  • biraz önce android 4.4.2 cymod yükledim.çok süper oldu.kamera vs herşey full çalışıyor.pembe ekran konusunda ilk sayfadaki anlatımı dikkatli okuyun.cihazı sadece (duruma göre) ses kısma + power ,,,,, yada ses açma + power kullanarak acacaksınız.ilk sayfada belirtmiş.
  • ayrıca tuşları hemen basıp bırakmayın.istenen ekran gelinceye kadar basılı tutun.şimdi 4.4.2 custom rom üzerine orjinal 4.0.3 nasıl kuracağız ?mümkünmüdür ?
  • custom romlarda menu neden ingilizce ? hemen hemen tüm yazılım ingilizce.türkçe yapılamazmı ?
  • Neden G300 e ait olan orjinal android 4 romu G301 e kuramıyoruz?Mühendis arkadaşlar bu işi çözemedimi hala acaba.En kral rom bile kasma yapıyor orjinal rom süper olmalı dört gözle bekliyoruz uyumlu hale gelmesini.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lenovoy530

    custom romlarda menu neden ingilizce ? hemen hemen tüm yazılım ingilizce.türkçe yapılamazmı ?

    Hangi romdan bahsettiğini bilmiyorum ancak ,
    Custom romda olsa dil seçeneklerinde türkçe olması lazım.

    ancak olmasa bile aşağıdaki uygulama ile türkçe kullanabilmen lazım.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.locale.setlocale&hl=tr

    veya aşağıdakini de deneyebilirsin.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=tr

    play storede başka seçeneklerde mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 31 Aralık 2013; 12:09:57 >




  • Arkadaşlar verdiğim linkte sanırım orjinal rom var yalnız baseband olayı var ben tam anlamıyorum.Anlayan arkadaşlar bakabilirmi.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1967809
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.