Şimdi Ara

Huawei g301 Custom Rom CWM ve Orjinal Rom yükleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
236
Cevap
12
Favori
40.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Interneti kapatınca reset sorunu ortadan kalkıyor.
    Zaten 3g de çok yavaş çalışıyor nedense. Cm romların 3g ile bir sorunu mu var? Nasıl çözerim?
  • arkadaşlar. telefona miui rom yükledim. imei uçtu. imei kurtarayım derken telefon komple kapandı. şimdi açılışta ideos yazıyor ve açılmıyor. orjinal rom atıyorum diyorum 2 . bölüme geçmiyor. update failed hatası veriyor. yalnız şu var ki orijinal rom için bilgisayardan tıkladığımda huawei sitesine bağlanıyor ama normal rom yazıyor. elinde kvk lı orjjinal romu olan varsa paylaşabilir mi acan? birde update failed hatası için çözüm bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • uc35tr U kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki mesajımda orijinal fabrika yazılımı var; dosya içerisinde türkçe yükleme talimatı var... Link istersen burada;http://u33605553.letitbit.net/download/27578.274f11f1c4d23d90fbd9b608754f/HUAWEI_Ascend_G301_orijinal_yaz%C4%B1l%C4%B1m.zip.html
  • linkte dosya yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc35tr -- 10 Mart 2015; 10:43:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uc35tr

linkte dosya yok

Dosya linki silinmiş doğru, yeniden yükleme yapıyorum, yeni linki tekrar burada belirtirim...
  • hookman kullanıcısına yanıt
    link te hiç bir şey inmiyor. çünkü her taraf virüslü diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc35tr -- 11 Mart 2015; 0:43:37 >
  • Linki bu sabah kontrol ettim, gayet güzel iniyor, virüs falan da yok. Bence pc nizi bir kontrol edin. indirme sayfasındaki YAVAŞ HIZDA İNDİRME yazısının altındaki "Download with Downloader" seçeneğindeki işareti kaldırıp öyle deneyin. Letitbit kendi indirme programını yüklemeye çalıştığı için virüs uyarısı vermiş olabilir. Bunun haricinde yüklediğim dosyanın uyarısı değildir. Benim elimden gelen bu kadar...
  • hookman kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın herzaman nete giremiyorum. dediklerinizle indirdim. en yakın zamanda deneyeceğim. ilginize teşkkürler
  • Konuyu Hortlatimmi :D
  • arkadaşlar g301 yeni telefon aldığım için evde öyle duruodu rom fln yükledim burdakilerden sonra kernel yükleyim dedim telefon açılmadı.
    şimdide rom yüklerken ekran kararıyor. ne yapmam lazım nasıl geri getirebilirim
  • neyse düzelttim :D
  • G301 orjinal kvk rom gerekli link ölü elinde varsa tekrar upload edebilir misin?
  • kardeşim orjinal kvk lı rom lazım elinde varsa upload edebilir misin?
  • 3 yıl oldu hocam cihazı bırakalı yok elimde malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darici.n

G301 orjinal kvk rom gerekli link ölü elinde varsa tekrar upload edebilir misin?

Mesajını şimdi gördüm. Şu linkte orijinal yazılım mevcut ama "download" sekmesinde hata veriyor. Bendeki arşive bir bakayım eğer bulursam yukarıdaki linki yenilerim. http://consumer.huawei.com/en/support/search/index.htm?keywords=ascend%20g301
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.