Şimdi Ara

Huawei g301 Custom Rom CWM ve Orjinal Rom yükleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
12
Favori
40.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XErTuX

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

http://forum.donanimhaber.com/m_80857990/tm.htm açtığım konuda üstte link var dostum

Linkteki dosya benim kurduğum ile tamamen aynı yani 4.0.3.. 4.0.4 değil yani, yoksa ben mi yanlış yapıyorum ? :)

bende 4.0.4 rom var kendi tlf. kurdum, ancak görüşme esnasında, ekran kararıyor ve karşı taraf tlf. kapatmadığı sürece tlf. açık kalıyor çağrıları sonlandıramadığım dan tekrar orjinale döndüm. ayarları kontrol ettim ancak çağrıları sonlandırabilecek ayarlara ulaşamadım.

• quote:

quote:

En stabil yazilim b952 slim(4.0.4) yazilimi,radyo direkt yukleniyor,oc yapilabiliyor,2 hafta olmustur kullanali telefonu kurcalamazsam fazla 4 gun sarj gidiyor takilma yok ram kullanimi iyi o kadar rom denedim hicbiri boyle stabil degil illa bir eksik cikiyor hatta b960 cikmis olmasina ragmen denemedim bile

b952 slim(4.0.4)'i paylaşabilir misiniz acaba ?

g300-u8815 (4.0.4) Rom
    http://content.thebronasium.com/cyanogenmod/187/cm-9-20131001-NIGHTLY-u8815.zip
    g300-u8815 (4.0.4) uyumlu Google gapps
    http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip

önce rom'u kur sonra gapps'ı ben kurdum ancak daha önce belirttiğim gibi çağrıları sonlandıramadığımdan orjinale döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahir07 -- 8 Ekim 2013; 21:46:58 >

• sendomi S kullanıcısına yanıt
    merhaba
    bununla ilgili bir ayar var mı ben kulağıma götürdüğüm zaman ışıkları sönmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zahir07

quote:

quote:

En stabil yazilim b952 slim(4.0.4) yazilimi,radyo direkt yukleniyor,oc yapilabiliyor,2 hafta olmustur kullanali telefonu kurcalamazsam fazla 4 gun sarj gidiyor takilma yok ram kullanimi iyi o kadar rom denedim hicbiri boyle stabil degil illa bir eksik cikiyor hatta b960 cikmis olmasina ragmen denemedim bile

g300-u8815 (4.0.4) Rom
    http://content.thebronasium.com/cyanogenmod/154/cm-9-20130830-NIGHTLY-u8815.zip

önce rom'u kur sonra gapps'ı ben kurdum ancak daha önce belirttiğim gibi çağrıları sonlandıramadığımdan orjinale döndüm.

arkadaşlar tlf. tekrar (4.0.4)'e yükselttim çağrıları sonlandırmayı ayarlardan power tuşunu etkinleştirerek hallettim. Android (4.0.4) versiyonunun kullanımı ayrı güzel

• peki nasıl kapatabilirim tsk
  • selam arkadaşlar
    ben rootdan sonra kvk artı ve diğer gereksiz apk ları sildim
    ancak u8816 nın beğenmediğim tüm wallpaperlarını sildim.
    hareketliler çok ram ve pil yediği için hepsini sildim. onun yerine hareketsiz
    hd olanlardan yüklemek istedim ama yüklediklerim açılmıyor ........waiipaper.wingssoft işlemi beklenmedik bir şekilde durduruldu. diyo
    veya farklı bir waiipaper yüklerken com.creativeone.rainbowlivewallpeper .... beklenmedik bir şekilde durduruldu diyo.
    nasıl birprogram yüklersem tekrar wallpaperlar düzgün yüklenebilir. bilen varsa yardım lütfen
    TEŞEKKÜRLER @Teodor34
  • Root yapan kullanıcılara ısrarla yedek almalarını ve bilmedikleri sistem uygulamalarını silmemelerini tavsiye ediyoruz..Orjinal rom'u tekrar yüklerseniz veya orjinal rom'u pc'ye indirip extract edip hata veren uygulamanın apk'sını cihazınıza tekrar yüklerseniz sorun ortadan kalkar..
  • TEŞEKKÜRLER
    EXTRACT YAPARAK DENİCEM SAĞOL
  • quote:

quote:

quote:

quote:

g300-u8815 (4.0.4) Rom

arkadaşlar tlf. tekrar (4.0.4)'e yükselttim çağrıları sonlandırmayı ayarlardan power tuşunu etkinleştirerek hallettim. Android (4.0.4) versiyonunun kullanımı ayrı güzel

Yukarıdaki link eski sürüme ait cm9 20131001 var bildiğim kadarıyla en güncel olan. Deneyin belki düzelmiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar orjinal romu extract yapamadım pc de. açılmıyor. yardımcı programlar mı lazım acaba.
    veya rootdan sonra baya temizlemek için uğraşmıştım. tam iyi oldu dedim ama beğenmedim wallpaperi
    sileyim derken hepsi toptan kalkıyormuş meğer. başka yollar bilen varmı acaba.

PROBLEM
    hd olanlardan yüklemek istedim ama yüklediklerim açılmıyor ........waiipaper.wingssoft işlemi beklenmedik bir şekilde durduruldu. diyo
    veya farklı bir waiipaper yüklerken com.creativeone.rainbowlivewallpeper .... beklenmedik bir şekilde durduruldu diyo. @Teodor34 @Bounty Hunter @intifada54
  • ARKADAŞLAR HUAWEİDEVİCE ÇİNE ATTIĞIM YENİ EMAİLE CEAP GELDİ
    BAKIN ADAMLAR YAYINLAMAYACAĞIZ DEMİYOR. FARKLI BAHANELER SUNUYORLAR AMA SANIRIM GELECEK BİLGİLERİNİZE

İŞTE CEVAP
    Dear Customer

Thank you for contacting us ,

Sorry about that we also didn’t has the exact time when will release the new version.

Any update news, please concern our official website.

Once again, thank you for contacting Huawei Device
    Best Regards
    Huawei Device Customer Care Team

EMAİL
    发件人: ahmet ferid
    发送时间: 2013年10月1日 22:14
    收件人: mobile@huawei.com
    主题: UPDATE FOR TURKEY

Dear Huawei Device Customer Care Team

We, the consumers are relying on Huawei our devices from the supplier. However, the web forms about g301 4.0 users ics update, not being serious reactions to your institution have been mentioned. Because the same phone Russia , the united kingdom and in some countries, companies 4.0 ics update you've posted the news from the supplier.Unfortunately, we email we also “Sorry about that we also didn’t has the exact time when will release the new version.” when you said. Other brands in turkey have the same hardware, phones published in the form of updates. UPDATE FOR TURKEY. PLEASE WE WOULD LIKE SUPPORT FOR 4.0 ICS. We are looking forward to. Good work.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

quote:

quote:

quote:

quote:

g300-u8815 (4.0.4) Rom

Yukarıdaki link eski sürüme ait cm9 20131001 var bildiğim kadarıyla en güncel olan. Deneyin belki düzelmiştir

ilk mesajımı düzelterek cm9 20131001 romu eklemiştim gözünüzden kaçmış olmalı

• ----------------------------------------------Stock Rom Ve Stock Recovery'e Dönme----------------------------------------------

Bu kısmı denedim ve başarılı oldu. Bu cihazı alan ve root, rom vb.ile uğraşan arkadaşların bu bölümün dosyalarını yedeklemesinde fayda var. Mükemmelsiniz. Çok teşekkürler....:)
  • Çok yavaş kalmış hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raybon5879 -- 10 Ekim 2013; 20:07:19 >
  • Hocam UPDATE.APP denen kısım dload dosyasının içinde olacak. OK? Yani SD kartın ilk dizininine dload adlı bir dosya açıp içine UPDATE.APP verisini kopyalıyorsuz. Siz muhtemelen SD kartın içine UPDATE.APP'yi direk kopyaladınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raybon5879 -- 10 Ekim 2013; 21:03:25 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

g300-u8815 (4.0.4) Rom

Hocam aynı sorun benim telefonda da var. Arama yaparken ekrana siyah oluyor karşınin kapatmasi lazım. Yalnız ben donanımsal hata var suphesindeyim değişim için başvuru Yaptım. Çünkü arama yaparken sağ üst ekran köşesini basturdigimda görüntü geliyor. Ve kapatabiliyorum. Sizin dediğiniz işlemi ayarlar kısmında bulamadım. Yerini söylersen süper olur. Teşekkürler

• Tamam buldum ama dedigim gibi sizde ekranı bastirin bence donanımsal hata var.

• quote:

konuyu anlayamadım dostum ama evet dediğin gibi 4.0.3

4.0.3'de zil sesimi seçiyorum ama akşam yatıp sabah kalktığımda zil sesi varsıylana dönmüş oluyor, neden olduğu konusunda fikriniz var mı acaba ?
  • quote:

quote:

konuyu anlayamadım dostum ama evet dediğin gibi 4.0.3

4.0.3'de zil sesimi seçiyorum ama akşam yatıp sabah kalktığımda zil sesi varsıylana dönmüş oluyor, neden olduğu konusunda fikriniz var mı acaba ?

Garip ama aynisi bende de oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Raybon5879

Hocam UPDATE.APP denen kısım dload dosyasının içinde olacak. OK? Yani SD kartın ilk dizininine dload adlı bir dosya açıp içine UPDATE.APP verisini kopyalıyorsuz. Siz muhtemelen SD kartın içine UPDATE.APP'yi direk kopyaladınız.

Hayir direk kopyalamadim dload klasoruyle kopyaladim. G301 stock romu yukledim g300 ü kabul etmedi demekki sadece update.app'ın ait oldugu cihaza bu sekilde yukleniyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.