Şimdi Ara

Huawei g301 Custom Rom CWM ve Orjinal Rom yükleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
12
Favori
40.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XErTuX

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

En stabil yazilim b952 slim(4.0.4) yazilimi,radyo direkt yukleniyor,oc yapilabiliyor,2 hafta olmustur kullanali telefonu kurcalamazsam fazla 4 gun sarj gidiyor takilma yok ram kullanimi iyi o kadar rom denedim hicbiri boyle stabil degil illa bir eksik cikiyor hatta b960 cikmis olmasina ragmen denemedim bile

b952 slim(4.0.4)'i paylaşabilir misiniz acaba ?

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_80857990/tm.htm açtığım konuda üstte link var dostum

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_80857990/tm.htm açtığım konuda üstte link var dostum

Alıntıları Göster
    şimdilik bahsettiğiniz orjinal g300 romunu bahsettiğiniz yöntemle yükleme şansı yok. telefon g301 olduğu için orjinal romu kabul etmiyor. custom rom yükleyebilirsiniz cwm kurduktan sonra. yada illa orjinal istiyosanız bakar araştırırım ama orjinal roma hiç gerek yok. @sendomi'nin yukarıda verdiği linkteki romu kurun çok daha stabil ve hızlı. bende bugün ona geçtim diğer romları denemekle hata yapmışım. görsellik olarak cyanogenmoddan bi kaç eksiği var fakat katlanılabilicek eksiklikler yani sorun değil. stabilite sorunu yok en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

şimdilik bahsettiğiniz orjinal g300 romunu bahsettiğiniz yöntemle yükleme şansı yok. telefon g301 olduğu için orjinal romu kabul etmiyor. custom rom yükleyebilirsiniz cwm kurduktan sonra. yada illa orjinal istiyosanız bakar araştırırım ama orjinal roma hiç gerek yok. @sendomi'nin yukarıda verdiği linkteki romu kurun çok daha stabil ve hızlı. bende bugün ona geçtim diğer romları denemekle hata yapmışım. görsellik olarak cyanogenmoddan bi kaç eksiği var fakat katlanılabilicek eksiklikler yani sorun değil. stabilite sorunu yok en azından.

Link atarmısın?
  • OsmanErdogan55 kullanıcısına yanıt
    forumda araştırın linkler mevcut..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teodor34

• quote:

Orijinalden alıntı: vahit.lafci

quote:

Orijinalden alıntı: Teodor34

Alıntıları Göster
    arkadaşlar telefonunu rootlayanlar b952 slim romu kursunlar kuranlar memnun çok stabil bir rom baya iyi ve batarya süresi çok iyi gidiyor,link benim açtığım konuda var g301 kullanalar kulübü başlığında ama Bounty Hunter kardeşim linki ilk sayfaya koyabilir isterseniz heryerden ulaşabilirsiniz yani

• quote:

Linkteki dosya benim kurduğum ile tamamen aynı yani 4.0.3.. 4.0.4 değil yani, yoksa ben mi yanlış yapıyorum ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XErTuX

quote:

Linkteki dosya benim kurduğum ile tamamen aynı yani 4.0.3.. 4.0.4 değil yani, yoksa ben mi yanlış yapıyorum ? :)

Alıntıları Göster
    konuyu anlayamadım dostum ama evet dediğin gibi 4.0.3

• quote:

Orijinalden alıntı: vahit.lafci

quote:

En stabil yazilim b952 slim(4.0.4) yazilimi,radyo direkt yukleniyor,oc yapilabiliyor,2 hafta olmustur kullanali telefonu kurcalamazsam fazla 4 gun sarj gidiyor takilma yok ram kullanimi iyi o kadar rom denedim hicbiri boyle stabil degil illa bir eksik cikiyor hatta b960 cikmis olmasina ragmen denemedim bile

yarın deniyorum teşekkürler.

Alıntıları Göster
    orjinal rom yuklerken pempe bir ekran geliyo nasıl cozebilirim?

• hızlı yükleme modunu kapatın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CESURAKINCI_1453_

orjinal rom yuklerken pempe bir ekran geliyo nasıl cozebilirim?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba
    forumda yeniyim huavei g301 ile ilgili bir sorum olacak bu cihazda ışık sensörü varmı telefonu kulağımıza dayadığımız zaman ekran kararıp telefonu indirdiğimiz zaman ışıkları tekrar yanıp menüye dönüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdewill026

arkadaşlar merhaba
    forumda yeniyim huavei g301 ile ilgili bir sorum olacak bu cihazda ışık sensörü varmı telefonu kulağımıza dayadığımız zaman ekran kararıp telefonu indirdiğimiz zaman ışıkları tekrar yanıp menüye dönüyor mu?

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar
    videoda Huawei Ascend G300 e ubuntu touch yüklemişler
    g301 için deneyen oldumu .?

http://www.youtube.com/watch?v=KxgymVZHzos

• arkadaşlar merhaba
    forumda yeniyim huavei g301 ile ilgili bir sorum olacak bu cihazda ışık sensörü varmı telefonu kulağımıza dayadığımız zaman ekran kararıp telefonu indirdiğimiz zaman ışıkları tekrar yanıp menüye dönüyor mu? sanırım yok ekran aydınlatma süresini kısaltıyorsun ekran kararıyor ama bu seferde ekran ışıklarının yanması için üst tarafta bulunan tuş ile açmamız gerekiyor bu esnada tuş kilidide girmiş olabiliyor ve manuel olarakta tuş kilidini açıyoruz.deneyen arkadaşlarımız var ise yardımcı olabilirler mi yada ayarlarını tarif edebilirler mi?
  • quote:

arkadaşlar merhaba
    forumda yeniyim huavei g301 ile ilgili bir sorum olacak bu cihazda ışık sensörü varmı telefonu kulağımıza dayadığımız zaman ekran kararıp telefonu indirdiğimiz zaman ışıkları tekrar yanıp menüye dönüyor mu? sanırım yok ekran aydınlatma süresini kısaltıyorsun ekran kararıyor ama bu seferde ekran ışıklarının yanması için üst tarafta bulunan tuş ile açmamız gerekiyor bu esnada tuş kilidide girmiş olabiliyor ve manuel olarakta tuş kilidini açıyoruz.deneyen arkadaşlarımız var ise yardımcı olabilirler mi yada ayarlarını tarif edebilirler mi?
    Arkadaşlar telefonu kablosuz modem olarak kullanmak istedim. Bütün ayarları yaptım ve bağlanmak istedim ama laptopta hep sarı ünlemle "Sınırlı Bağlantı" şeklinde göründü ve internete bağlanmadı. Cepten bir sorun olmuyor ama. Problem ne olabilir sizce? Avea Bal paketteki 250 mb interneti bilgisayardan kullanmaya izin vermiyor olabilir mi?

• quote:

arkadaşlar merhaba

ışık sensörü var kulağına götürdüğünde telefonu ekran kararıyor
  • quote:

quote:

arkadaşlar merhaba

ışık sensörü var kulağına götürdüğünde telefonu ekran kararıyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kendi sitesine bakarken kvk türkiye için bir güncelleme gördüm acaba deneyip yükleyen arkadaşlar varmı

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=document&softid=NDYxNjk=

• quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

selam arkadaşlar

deneme aşamasındaymış. biraz geliştirilmesi gerekiyor bence stabilite sorunu vardır. birkaç aya deneriz belki
  • leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    işlemleri tekrar gözden geçir eksik braktığın bir şey olmalı kendim sorunsuz kullanabiliyorum.
    tlf. ayarları için: Ayarlar<Kablosuz ve ağ ayarları<Doğrudan bağlantı ve taşınabilir ortak erişim<Taşınabilir ortak erişim<Taşınabilir kablosuz kutucuğu işaretli olsun Wifi kapalı Veri akışı açık olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

Arkadaşlar telefonu kablosuz modem olarak kullanmak istedim. Bütün ayarları yaptım ve bağlanmak istedim ama laptopta hep sarı ünlemle "Sınırlı Bağlantı" şeklinde göründü ve internete bağlanmadı. Cepten bir sorun olmuyor ama. Problem ne olabilir sizce? Avea Bal paketteki 250 mb interneti bilgisayardan kullanmaya izin vermiyor olabilir mi?

bilgisayraı ve telefonu kapatıp açın ip almasında sıkıntı yaratıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

selam arkadaşlar

deneme aşamasındaymış. biraz geliştirilmesi gerekiyor bence stabilite sorunu vardır. birkaç aya deneriz belki

Hocam zaten 17 ekimde asıl sürüm çıkıyo
    Eğer yüklenirse çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.