Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raca63

Cevab bekliyorum arkadaslar

Valla daha sadece bir kere oda ilk açılışta durduruldu hatası aldım.ondan sonra dahada bir hata almadım.en sorunsuz miui olmuş bu. Eğer hata alıyorsan eski surume dön.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bazi programlari yuklerkende miui durdu malesf diyor.bu miui nin uzerine eskisini kursam olur mu

Enteresan, bu sürümde "durduruldu" hatası hiç almadım ben.. Eski sürümü yükleyebilirsiniz tabiki.
  • raca63 R kullanıcısına yanıt
    dostum sende en çok sorunu yaşayansın miui'da.artık şansınamı yoksa bişeymi var anlamadım bende durduruldu hataları yok bu son sürümde.tam istediğim gibi olmuş.birde wipeları yapıp tekrar yüklemeyi dene eğer yine aynıysa eski sürüme dön.xda'da hala son sürümün orjinal çoklu dili çıkmadı ne hikmetse.
  • Tesekurler herkese cevaplarindan dolayi sil bastan tekrar yukledim cogu hal oldu sadece yandex te benim konumumu gormuyor her sey normal fakat benim konumum yok

• Onceki surum bende sorunluydu bu surumde o hatalar yok wifide agin adi gorunmuyor bir de sistemi optimize eden tusta soru isaretleri cikiyor sizde de ayni mi?

• quote:

Tesekurler herkese cevaplarindan dolayi sil bastan tekrar yukledim cogu hal oldu sadece yandex te benim konumumu gormuyor her sey normal fakat benim konumum yok

Konum için GPS Fix'i yaptınız mı? Ayrıca şunu söyleyeyim Android işletim sisteminde sık sık "crash" olur servisler, stok romda bunu ancak log'larda görürsünüz Miui ise her çöken servisi ekranda gösterir bunu kapatmak için Geliştirici Seçenekleri>Zorla Kapatmaları Göster kısmını kapatın..
  • Bu romda bir önceki sürümün Türkçe uygulamalarıyla yeni romun kernelini baz alarak hazırladım bu nedenle 3.11.15'in tüm özellikleri yok..O soru işaretleri ilk sürüm hariç hepsinde aynıydı bende..
  • Hocam her seyi denedim dedigin dosyayi da system daha sonra app yapistirdim ac kapa yaptim yandex beni gormuyor ama yandex ilk yukledigimde beni gormustu sonra da gormedi

• Sonunda kendim hallettim

• Arkadaşlar baştan aşağı düzenlenmiş yeni romu konuya ekledim, indirip rahatlıkla kurabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 19 Kasım 2013; 3:33:19 >
  • Arkadaşlar merhaba..
    Ben forumda yeniyim.. yani yepyeniyim bu ilk mesajım.. :)
    Bi kaç basit sorum olacak..
    1. telefonu yeni aldım ve mui romu kullanmak istiyorum.. Üzerinde b608 yüklü.. 3.11.15 direk üzerine kursam olurmu.. yoksa temiz yüklememi yapayım..
    2. Bu yeni çıkacak olan kitkat 4,4 ü beklemek dahamı mantıklı olur..
    3. Bu muinin son halini yükleyebilmek için huaweinin verdiği b118 dir falan gibi güncellemeleri yapmam gerekiyormu..
    4. Son olarak.. Bu son güncellenmiş halini yüklerken de konu başında anlatılan adımlar yine geçerlimi yoksa değişiklik varmı..
    Yani kısacası ben ve telefonum sıfır kilometre ve mui son sürümü yüklemek istiyorum.. ne yapmam lazım.. Budur mesele.. Kısaca püf noktalarını anlatırsanız..

( root etme işlemlerinide okudum o konuda sorun yok..) şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reprisalt -- 19 Kasım 2013; 6:04:17 >
  • reprisalt R kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hoşgeldiniz ve telefonunuz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

1) Hayır gerekmez son sürümü yuklemeniz b608in üzerine miui tabikide yukleyebilirsiniz.
    2) bu soruyu tam anlayamadım? Kitkat ı beklemek derken miui yuklemiyim kitkat çıkana kadar diyorsanız öyle bişey yapmaniza gerek yok miui yükleyin kitkat çıkınca ona gecersiniz herkes gibi.
    3) bu sorunun cevabını zaten birde verdim yani hayır gerekmez.
    4)herhangi bir değişiklik olunca zaten konu sahibimiz, ki kendisi buraların en bilgili ve en iyi adamlarından biri olan, felixamor asla bizi bilgisiz bırakmadan yeni sürümü yuklemez. Kısaca evet konu başında anlatılanlar her sürüm için geçerlidir

• reprisalt R kullanıcısına yanıt
    Gunaydin ruyanda gordum muiu sanirim saat 5.36 yazmissin ;) b608 uzerine karabilirsin sorun yok son eklenen miui kur cihazina recovery modda okadar sadece tavsiye olarak b608 orjinal romunuda indir sd kardinin icinde dload klasoru ac icine b608 sistem.app doyasini kopyala neden diyecek olursab herhangi bir problemde telefon kapali iken ses acma ses kisma power tusuna basili tut recovery mod gibi yukleme ekrani kendiacilip otomatik yuklemeye basliyor B arada hayirli olsun bende biraz telefonu tanimak amacli orjinal romu kullan tabi senin kararin

• Miui deki fontun adı ne acaba ?
  • tesekkur ederim arkadaslar ilginize.. ya ben mesaji o saatte attimda vardiyadaydim gececi calisiyorum.. :) ama bu mui ruyama girmiyo deil.. :) bakicaz birazdan mui ye..

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    selam,

hocam download link biraz zahmetli gibi (yani kopyala ,Word ile düzenle,sonra yapıştır ile oldu)ama galiba sen bu şekilde istemezsin
  • hocam sana zahmet verdıgın lınkı duzelt daha usta olamadık
  • Linki düzelttim arkadaşlar..
  • tesekurler hocam
  • hocam sıl bastan mı yapacagız tekrar yoksa ınstall dan mı yapsam
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.