Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok ilginc gercekten telefon sarj bile olmayinca insan gitti telefon diyor. İnsallah bi daha basimiza gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeryagmurlu kullanıcısına yanıt
    ART'a geçmeyi önceki mesajlarda anlattım fakat diğer konuda bilgim yok maalesef.

• herşeyi denedim ancak kitkatta root etmeyi başaramadım.Yapanlar nasıl yaptıklarını anlatabilir mi acaba?
  • cmd bu şekilde oldu, sistem32 ye kopyalayım dedim onu da beceremedim
     Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 6 Nisan 2014; 14:37:47 >
  • Kitkat takı phone uygulamasını jelly bean daki ile degistirebiliyormuyuz. Yeni arama uygulamasının Tipi malum çünkü
     Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu

• fthkrkmaz F kullanıcısına yanıt
    İnşallah bu tasarım harikasınından soğumak istemiyorum

• Resmi uluslararası kitkat romu çıkınca ,Çin kitkatının üstüne sorunsuzca yükleyebiliriz değil mı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar---Pil e girip ekran android is fln tiklatigimda ayarlar durdu diyor.Sizdede var mi bu hata

Ayni sekilde konum erisimi ve uygulamalar bolumundede hata veriyor.benden kaynakli bir sorun mu acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedxz -- 6 Nisan 2014; 16:03:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    Sizden kaynaklandığını sanmıyorum.Android gördüğüm kadarıyla stabil bir işletim sistemi değil.Yüklemenin birinde yüklenen araç birbaşka seferinde aynı işlemleri yapmana rağmen yüklenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headspring

Sizden kaynaklandığını sanmıyorum.Android gördüğüm kadarıyla stabil bir işletim sistemi değil.Yüklemenin birinde yüklenen araç birbaşka seferinde aynı işlemleri yapmana rağmen yüklenmiyor.

Android stabil bir sistemdir. IOS kadar olamasa da Son versiyonlarında jelly bean ve özellikle kitkat versiyonlarında eski versiyonlara göre çok yol katetti. Son derece stabil bir sistem olduğunu düşünüyorum.

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Ben beta kitkat kullaniyordum google appsleri kurdum. Tek sorunum wifi kopmasi idi.uzerine tam surumu sistem guncelleme ile kurdum. Simdi sistem yoneticisi calismiyor. Bundan dolayi tema baslangic yoneticisi izin yoneticisi de calismiyor bu sorunu nasil cozebilirim yardim dermisiniz

• lcr77 L kullanıcısına yanıt
    Önce B132 yükleyin üzerine B506.. Böyle yaparsanız sorununuz kalmaz büyük ihtimal.

• bu romun ustune çıkacak olan resmı kitkatı kurabilecekmiyiz acaba
  • headspring kingoroot ile yapamadım bi türliü device driverinin bulamadı program şu anda vroot indiriyorum ama o da olmıcak gibi adamların serverleri o kadar uzak veya dandirik ki 7 mb 18 dk diyo ya. başka bir yolu var mıundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryagmurlu -- 6 Nisan 2014; 18:48:37 >
  • omeryagmurlu kullanıcısına yanıt
    Vrootu burdan indirmeyi denermisin http://www.mediafire.com/download/5be3ubf2rd73pgy/VRoot_1.7.4.4996_Setup.zip
  • seninki indi ama ben daha telefonu takmadan telefonu bulup bişeyler indirmeye başlıyo arkada hisuite olduğundanmı bilmiyorum ama hisuite zaten suanda bişeyede bağlı degil

EDIT: Error veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryagmurlu -- 6 Nisan 2014; 19:56:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeryagmurlu

headspring kingoroot ile yapamadım bi türliü device driverinin bulamadı program şu anda vroot indiriyorum ama o da olmıcak gibi adamların serverleri o kadar uzak veya dandirik ki 7 mb 18 dk diyo ya. başka bir yolu var mıundefined

Superuser.zip bulup twrp ile flasla.benboyle yaptim sorun cikmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Temiz kurulumm mu yapayim sistem guncelleme yeterli olurmu sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

quote:

Orijinalden alıntı: omeryagmurlu

headspring kingoroot ile yapamadım bi türliü device driverinin bulamadı program şu anda vroot indiriyorum ama o da olmıcak gibi adamların serverleri o kadar uzak veya dandirik ki 7 mb 18 dk diyo ya. başka bir yolu var mıundefined

Superuser.zip bulup twrp ile flasla.benboyle yaptim sorun cikmadi.

twrp falan o konulara hiç girmek istemiyorum. eski s2 imde çok uğraşmıştım 7-8 kere rom root recovery 2 sene sonunda pert . ayrıca useniyorum one click root lar çok daha kolay geliyo ancak bu gidişle uğrasmam gerekçek.
  • Ne oldu kit kat resmi sürüm yalanmi oldu...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.