Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.924
Cevap
26
Favori
224.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon yeni alınmıştır. Hiç elden düşmez onlarca program, oyun yüklenir bunlar denenir. Kim bilir belki GPS , senkronizasyon bile açıktır arka planda. Birde en ince telefonu almış kocaman batarya olması mümkün değil. kocaman da ekranı var. Ekran ışığı full açık. Sonra şarj çok çabuk bitiyor diyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyuxoy35 -- 15 Ekim 2013; 14:37:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyuxoy35

Beyaz Huawei P6 sını LG NEXUS 4 ile takas etmek isteyen varsa teklife açığım

siyah olsa olmamı nexus yenimi bu arada
  • Siyahı var zaten şu an elimde. Nexus u aldım bir hafta sonra P6 piyasaya çıkınca siyah P6 aldım. Şimdi elimde kalan Nexusu ya beyaz P6 ile takas yapacagım yada Nexus u satıp beyaz P6 alacagım. Nexus temiz. Ön arka jelatinleri çıkartılmadan kullanıldı.

• buyuxoy35 kullanıcısına yanıt
    Vay be bolluğa bak, artık haftaiçi siyah haftasonu beyaz kullanırsınız
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Hahah ben siyah aldıktan sonra arkadaşlarım beyaz aldı o zaman beyazı inceleme fırsatım oldu. Beyaz çok karizma ve elde hissiyatı siyahtan kat kat iyi. Beyazı kendime alıp siyahı kardeşime satacagım

• İlk başta karar veremedim sonra beyazı tercih ettim, tel daha gelmedi ama beyazın çok yakışacağından eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: buyuxoy35

Siyahı var zaten şu an elimde. Nexus u aldım bir hafta sonra P6 piyasaya çıkınca siyah P6 aldım. Şimdi elimde kalan Nexusu ya beyaz P6 ile takas yapacagım yada Nexus u satıp beyaz P6 alacagım. Nexus temiz. Ön arka jelatinleri çıkartılmadan kullanıldı.

elimde bu var malesef alışınca beyazdan da sıkılıyosun
  • bugün vodafone bayiine gidip baktım telefona. 1100 lira fiyat çektiler. hepsiburada 1050'ye veriyor deyince 1050'ye de veririz dediler. HB'de puan vs bir sürü imkan varken Vodafone'dan 1050'ye alınır mı hiç?
  • B608 romu 64 gb sd kartını destekliyormu

• Biz de esimin 4s i satıp huawei p6 almaya karar verdik ama bizim Hanim iOS dan sonra android de mutlu olamaz ise basımın etini yiyecek :)

• Saydam kullanıcısına yanıt
    iOS'tan Android'e geçişte Huawei'nin "Emotion" arayüzü sayesinde pek sıkıntı çekmez eşiniz, karışık menüler yok..Bende kızkardeşimin 4S'ini satıp yerine P6 aldım şu an çok memnun (yine de biraz alışma evresi oluyor tabi)..
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Benim eşimin fazla bir beklentisi yok aslında facebook olsun maillerine baksın birde bejevilitz mi ne bi oyun oynuyor okadar bunlarda sorun yaşamazsa gerisi cok önemli degil. Bu p6 yı sadce hafifliği ve incliğiiçin alıyoruz. Aralıkta almanyaya gidecegiz ben oradan iphone 5s alma niyetindeyim yıllardır iphone kullanıyorum ancak bu p6 yı alalım beni bile 5s almaktan caydırabilir belki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu babamin ustune alamadim.acaba vodafone a gecsem tarifeye ek olarak alabilir miyim? Yoksa 6 ay beklemem mi gerekir?

• Mutlu bayramlar...
    Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olacak. Telefon hafızası yeterli olur mu android için. Ses kalitesi nasıl bu benim için çok önemli. Kasanın arka tarafı sağlam mı bir kaç yerde kasanın tam oturmadığını okumuştum fotoğraflar da vardı. Genel anlamda memnun musunuz? Htc one'a kayıyor gönlüm ama... Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

Telefonu babamin ustune alamadim.acaba vodafone a gecsem tarifeye ek olarak alabilir miyim? Yoksa 6 ay beklemem mi gerekir?

Bilmem haberin var mı , hepsiburada da satılmaya başlandı...

• quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

Telefonu babamin ustune alamadim.acaba vodafone a gecsem tarifeye ek olarak alabilir miyim? Yoksa 6 ay beklemem mi gerekir?

Bilmem haberin var mı , hepsiburada da satılmaya başlandı...

Biliyorum hocam ancak kartlar dolu ve kredi karti kullanmayi istemiyorum.tarifeye ek olrak almak suanda benim icin daha iyi.

• telefonu gören herkes i phone 5 sanıyor
  • JackPierre kullanıcısına yanıt
    Nasıl hocam memnun musunuz stabilitesinden, kamerasından, şekil şemalinden vs ? Alıyım mı bir koşu gidip ?
  • downcity65 kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu aldım arka kapakta çokme vardı servise verdim yenisi geldi. İki günde onunda kapağı çöktü. Isınmadan dolayı yapışkanı kapağı salıyo muhtemelen.

• hadi ya bu kötü olmuş kaç kişi çökme sorunu yaşıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.