Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Operatör üzerinden görüntülü görüşme yok..Zaten öyle bir seçenek olsa çevirici ekranda kamera simgesi olurdu..

Üçüncü parti yazılımlarla bu olanak var ve bu yüzden görüntülü görüşme var yazıyor özelliklerinde..

Sanırım incelemeyi kimse okumuyor, hala radyo varmı görüntülü görüşme varmı diye sorular soruluyor

Bu arada galiba Türkiye romunda radyoya yer vermemişler, geçmiş sayfalarda apk'sını paylaşmıştım oradan indirip yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 11 Eylül 2013; 8:40:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''benim düşüncem'' TRT bandrolü ödemeyerek telefonun fiyatını düşük tutmak için radyosu aktif satmıyorlar. radyo entegresi var ama baktığın zaman yazılımsal olarak radyo yok. programını yüklediğin anda radyo aktif oluyor. huawei P1 de öyleydi.
  • Stock Android için anlaşmaya varıldı mı acaba arkadaşlar bilgi olan var mı ?
  • Ben uzun suredir Discovery'i takip ediyordum ancak P6 incelik ve malzeme kalitesi olarak ilgimi cekti. Discovery fiyatiyla ve gpu su ile one ciksada GM olmasi insanin aklinda soru isareti birakiyor. P6 incelemelerine baktigimda Real racing 3, Temple Run 2, Modern Combat 4 gibi oyunlarda o kadar sıkıntı yasatmıyor. P6 yi birde 2GB Ram oldugu icin yakin goruyorum. Sizin dusunceleriniz neler arkadaslar.

• Mikro simkartı normal telefonlarda aparatla kullanabilir miyiz ?

Bir de 3.parti yazılımlarla şebekeden görüntülü görüşme var demişsiniz. Bunun programını biliyor musunuz felixamor kardeş ?

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    huawei teknolojinisi yıllardır ülke olarak farkında olmadan kullanmaktayız. oparatörlerin baz istasyonları huawei markadır, oparatörler kendi markalarıyla cep telefonlarını huaweiden tedarik etmektedir. Ör: Turkcell T20. bir sene önce Huawei P1 aldım ve önüme huawei P1, samsung galaxy S3 , samsung nexus koyduğumda huawei P1 f/p olarak bariz öndeydi. 1600 TL verip S3 almak çok saçma geldi. Huawei P1'i 1 sene kullandım ve hiç bir şikayetim olmadı. incelik, tasarım, ilgi cekilicik ise bi başka. ( telefonun ilgi çekip milletin kurcalamasından hiç hoşlanmıyordum). Bugün yarın Huawei P6 yı da P1 in referansıyla şu an Nexus 4 kullanmama rağmen alacağım. General mobile discovery yi hiç görmedim ama. inanın şu an nedir diye merak edip google a bile yazmıyorum o derece...

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    internette micro, nano sim kart adaptörleri mevcut. sıkıntı çıkarmaz. ben ne olur ne olmaz şarj biter de hattı başka telefona takmam gerekir diye cüzdanımda taşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyuxoy35 -- 11 Eylül 2013; 11:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Mikro simkartı normal telefonlarda aparatla kullanabilir miyiz ?

Bir de 3.parti yazılımlarla şebekeden görüntülü görüşme var demişsiniz. Bunun programını biliyor musunuz felixamor kardeş ?

Ben cevap vereyim hemen skype,tango,viber bunlar en popüler olanları tabi hepsi içinde internet bağlantısı gerekli ;)

• Huawei markasini taniyorum o yuzden GM e gore daha olumlu bakiyorum.

• Telekom'un verdiği kablosuz modem ve Turkcell'in vınn'ıda Huawei marka

• quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Mikro simkartı normal telefonlarda aparatla kullanabilir miyiz ?

Ben cevap vereyim hemen skype,tango,viber bunlar en popüler olanları tabi hepsi içinde internet bağlantısı gerekli ;)

Yazılanı yanlış anlamışım demekki. 3. parti yazılımlarla şebekeden görüşme yaptıran programlar var anlamıştım. :)

Mikro simkart adaptörü telefoncularda da satılır değil mi sadece nette değil yani.

Trabzonda vodafonlarda kampanyasız 1200 lira, bazısı da sadece kampanya için satıyor teknosada göremedim biraz daha zaman geçsin her yere dağılsında bi daha bakcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Ben uzun suredir Discovery'i takip ediyordum ancak P6 incelik ve malzeme kalitesi olarak ilgimi cekti. Discovery fiyatiyla ve gpu su ile one ciksada GM olmasi insanin aklinda soru isareti birakiyor. P6 incelemelerine baktigimda Real racing 3, Temple Run 2, Modern Combat 4 gibi oyunlarda o kadar sıkıntı yasatmıyor. P6 yi birde 2GB Ram oldugu icin yakin goruyorum. Sizin dusunceleriniz neler arkadaslar.

bende senin durumundayım bayiye gidip incelediğimde dizayn , işçilik , malzeme kalitesi ve özellik bariz discoveryden üstün geldi , sanırım alırsam rahat en az 2-3 yıl kullanırım bana kalırsa şu an tek eksi yönü piyasasının oluşmaması tek satıcı var ben beklemeye karar verdim bir süre daha bakalım piyasaya biraz daha yayılsın satıcılar artsın güzel bir fırsat kampanyasından alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: camokan

quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Ben uzun suredir Discovery'i takip ediyordum ancak P6 incelik ve malzeme kalitesi olarak ilgimi cekti. Discovery fiyatiyla ve gpu su ile one ciksada GM olmasi insanin aklinda soru isareti birakiyor. P6 incelemelerine baktigimda Real racing 3, Temple Run 2, Modern Combat 4 gibi oyunlarda o kadar sıkıntı yasatmıyor. P6 yi birde 2GB Ram oldugu icin yakin goruyorum. Sizin dusunceleriniz neler arkadaslar.

bende senin durumundayım bayiye gidip incelediğimde dizayn , işçilik , malzeme kalitesi ve özellik bariz discoveryden üstün geldi , sanırım alırsam rahat en az 2-3 yıl kullanırım bana kalırsa şu an tek eksi yönü piyasasının oluşmaması tek satıcı var ben beklemeye karar verdim bir süre daha bakalım piyasaya biraz daha yayılsın satıcılar artsın güzel bir fırsat kampanyasından alırım

Bende fiyatin biraz daha oturmasini bekliyorum.

• Hocam o telefonun normal satışı 999tl olması lazım... Ben ankara'dayım burada da çoğu çakal diye tabir edeceğim özellikle avmlerdeki vodafone'cular 1100 diyorlar. Benim sürekli gittiğim bir vodafone bayii var onlar 999'a satıyorlar... Meraktan huawei mediapad 7 youth'u sordum o da 335 dediler... Benim gördüğüm en mantıkli fiyatlardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 11 Eylül 2013; 13:15:27 >
  • Telefonu bugun VF de inceledim. Bi arkadaş bildirim ışığı var demiş ama ben ayarlarında bildirime dair bişeye rastlamadım.

Telefonda cevapsız çağrı varken veya okunmamış sms varken elimize almadan anlayabileceğimiz bildirim ışığı var mı?
    Telefonu almış olanlar cevaplayabilirse sevinirim.
  • uygulamaları data dosyaları ile birlikte sd karta kurabiliyor muyuz ? 8gb çok az çünkü.
  • Bana bi yer 1100 dedi gerisi 1200 bir kaç hafta bekliycem satışı yaygınlaşsın. Heralde vodafonlulara 999a satıyorlar

Bildirim ışığı teknik özelliklerinde var ama kullananlar daha iyi bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 11 Eylül 2013; 13:49:00 >
  • Evet bildirim ışığı var ;)
  • Takip ettiğim, merak ettiğim bir cihazdı. Cihazı Vodafone'dan kampanyadan satın aldım, bundan önce İphone 5 ve sonrasında Sony Xperia Z kullanıyordum,İphone 5 silikon kılıfı olduğu halde yere düşünce aliminyum kenardan göçüklük yapınca sattım, Xperia Z ise ultrası çıkmadan değerinde gitti. Hem İOS hemde Androide alışığım. Bekleme süresi olarak kullandığım en iyi Android cihaz desem yalan olmaz, DU Battery Saver açık aktif konuşma, gerektiğinde internet ve cihazın ilk günleri kurcalama vs derken akşama %30-40 la giriyorum. Cihaz ince, cihaz hızlı, kamerası tatmin edici,arayüzüne hiç karışmasalar daha iyi olurmuş ama alışıyorsun. 3. günü hiç kapatmak zorunda kalmadım, donmadı, kasmadı. Vodafone kampanyası ile almak en mantıklısı.
  • nexus muhabbeti biraz karışık bi sitede çıkan haber şöyle

http://www.andronova.net/2013/07/01/huawei-ascend-p6-da-nexus-deneyimi-icin-google-ile-gorusme-halinde/
    bakalım zaman gösterecek googleyle anlaşıp anlaşmayacağı ama huawei Türkiye müdürü güncelleme konusunda özeleştiri yapıp bu modelde mümkün olduğunca güncelleme vereceğiz dedi. (ben onun yalancısıyım güncelleme gelmezse bana bişey demeyin )

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.