Şimdi Ara

Huawei Ascend P1 - U9200 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.661
Cevap
30
Favori
302.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba usbden internet paylaşımı nasıl yapıyorsunuz bu chazla arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1yolcu

Merhaba usbden internet paylaşımı nasıl yapıyorsunuz bu chazla arkadaşlar ?

Sanırım telefonun modem özelliğinin nasıl yapıldığını sormak istedin, yanlış mıyım?
  • usb üzerinden internet paylaşımı olmuyor. ancak bilgisayar, telefon veya tablet bağlayacaksanız veri kullanımınızı açacaksınız başta. sonra ağ bölümünde-->diğer-->kablosuz ortak alan (veya taşınabilir hotspot) gibi bir şey çıkacak ona tickleyeceksiniz ve bilgisayar/tablet/telefon üzerinden internete girebileceksiniz. yalnız şöyle bir şey de var. eğer internet paketiniz yoksa geçmiş olsun. varsa doya doya kullanın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicikim -- 24 Aralık 2012; 22:24:41 >
  • bu arada kılıf ve/veya ekran koruyucu isteyenler

istanbul için:

kılıfshop: Ankara Cad. Halil Lütfü Dördüncü İş Merkezi No:39 Kat:2 No:39/2 Sirkeci/İSTANBUL adresinde. (buraya gitmedim ama olduğundan kesin eminim, gittigidiyorda ilanları vardı)

ankara için:

1) toptan alacaksanız zore aksesuar necatibey caddesinin paralelinde hanımeli sokak 33 numarada

2) gene hanımeli sokakta 51 numarada hopiyodide (matfen dersanesinin yanında). mert abi var. rubber kılıf 15 tl, silikon kılıf 10 tl'dir. 1 ekran koruyucu 5, 3 ekran koruyucu 10 lira. artı bir de cüzdan lıfı da mevcuttur o da 30 lira. ekran koruyucu, rubber kılıf ve cüzdan kılıf bizzat tarafımca kullanılmış ve memnun kalınmıştır.

benden söylemesi. tüm huawei ascend p1'cilere selam olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicikim -- 24 Aralık 2012; 22:33:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

quote:

Orijinalden alıntı: 1yolcu

Merhaba usbden internet paylaşımı nasıl yapıyorsunuz bu chazla arkadaşlar ?

Sanırım telefonun modem özelliğinin nasıl yapıldığını sormak istedin, yanlış mıyım?

evet dostum aynen öyle :)
  • www.aliexpress.com/wholesale/wholesale-for-huawei-ascend-p1-case.html
    kiliflari burdan da alabilirsiniz epey bi secenek var. Ben de yakinda p1 ci olacam insaallah :)
  • Garanti müşterisiyseniz 909 TL'ye alabilirsiniz...

http://garanti.kvkmarket.com/urun/huawei-ascend-p1.aspx

31 Aralık'a kadar İnternet/Cep Şubesi'ne girin, sevdiklerinize yılbaşı hediyelerini garanti.kvkmarket.com'da indirimli olarak alın.
    İnternet veya Cep Şubesi'ne giriş yaptıktan sonra 2 Ocak'a kadar cep telefonunuza gelecek kısa mesajdaki kampanya kodunu garanti.kvkmarket.com'da kullanarak anında indirimin keyfini çıkartın.

Kuponlar 15 Ocak saat 23:59'da geçerliliğini yitirecektir.
    İndirim kodlarından yararlanmak için garanti.kvkmarket.com alışveriş sitesine kayıt yapılması gerekmektedir.
    Kayıt esnasında Referans Kodu alanına SMS ile gönderilen kodu yazarak giriş yapılmalıdır.
    Kampanya kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması katılımcıların sorumluluğundadır. Cep telefonu numaranızı size en yakın Paramatik veya şubemizden güncelleyebilirsiniz.
    Kampanya dönemi içinde 1 kişi en fazla 1 indirim kuponu hakkı kazanabilir.

http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2012/aralik/garanti_kvk_market.page?gbid2=202054

• Arkadaşlar cihaz tam bir f/p ürünü gibi ama marka hakkında çekincelerim var .Özetle tavsiye edermisiniz :) Donanım olarak Samsung Galaxy Nexus ile birebir gibi.hatta 1,5ghz *2 işlemcisi ile daha önde ama Nexus da google markası , ikisi arasında hangisi seçilmeli sizce .Nexus da Migros da 999 TL 12 taksit oda cazip geldi gözüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Arkadaşlar cihaz tam bir f/p ürünü gibi ama marka hakkında çekincelerim var .Özetle tavsiye edermisiniz :) Donanım olarak Samsung Galaxy Nexus ile birebir gibi.hatta 1,5ghz *2 işlemcisi ile daha önde ama Nexus da google markası , ikisi arasında hangisi seçilmeli sizce .Nexus da Migros da 999 TL 12 taksit oda cazip geldi gözüme.

Güncelleme konusunda kimse nexusun eline su dökemez bana göre çok büyük bir fark yok nexsusda kuladım söz verilne stok güncelleme daha gelmedi bekliyoruz bunuda unutmamak gerek.
  • Yeni bi CM10 Romu arkadaşlar. Sınavlarım bittikten sonra denemeyi düşünüyorum eğer denemek isteyen olursa diye paylaşıyorum. Ve denerseniz umarım deneyiminizi burada paylaşırsınız :)

http://bbs.anzhi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6202801&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D6496%26typeid%3D6496
    Bu Romun konusu.

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=173128&uk=2936987094
    Buda indirme linki.

• .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resatt -- 16 Mayıs 2013; 17:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resat_gezinci

.....

??
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resatt -- 16 Mayıs 2013; 17:52:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resat_gezinci

bataryası değiştriliyormu onu soracaktım bide s2 kadar büyükmü lg 3d max huawei ascend p1 hangisi acaba

Batarya çıkmıyor, ama değişme imkanı vidalarını söküp mümkündür diye düşünüyorum.
    S2'den kücük ve ince.
    Tabii ki Huawei Ascend P1.
  • arkadaşlar 2 gün önce p1'imi almış bulunmaktayım.
    üzerinde türkcell in romu var. kulaklıktan çok az ses geliyor. aslında normal ama philips o'neil bend kulaklığım var ve x5 im deki kadar ses gelmiyor. direk official rom istiyorum. telefonu kapatıcam 3 lü çekicem dload kursun kendi. cm10 ile uğraşabilecek zamanım yok. acaba denediğiniz ve türkcellinkinden iyi olan bi official rom un linkini verebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antrum

arkadaşlar 2 gün önce p1'imi almış bulunmaktayım.
    üzerinde türkcell in romu var. kulaklıktan çok az ses geliyor. aslında normal ama philips o'neil bend kulaklığım var ve x5 im deki kadar ses gelmiyor. direk official rom istiyorum. telefonu kapatıcam 3 lü çekicem dload kursun kendi. cm10 ile uğraşabilecek zamanım yok. acaba denediğiniz ve türkcellinkinden iyi olan bi official rom un linkini verebilir misiniz

Konunun başında B226 romu var dostum, en temiz stock romdur. Zaten en günceli şuan o. Tabii ki telefonu kapatıp 3 lü çekmeden önce yapman gereken adımlar var :) Bunlarıda konunun başında bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yEmreozc -- 31 Aralık 2012; 17:53:53 >
  • quote:

quote:

Konunun başında B226 romu var dostum, en temiz stock romdur. Zaten en günceli şuan o. Tabii ki telefonu kapatıp 3 lü çekmeden önce yapman gereken adımlar var :) Bunlarıda konunun başında bulabilirsin.

peki official mı? o halde garantiye göndersem problem çıkar mı ?

• quote:

quote:

quote:

Yedeğini al önce turkcell romun, garantiye gondercegin zaman turkcell roma dönersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yedeğini al önce turkcell romun, garantiye gondercegin zaman turkcell roma dönersin.

orjinal recovery ile yedek nasıl alınıyor ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

orjinal recovery ile yedek nasıl alınıyor ?

Yedek ancak cwm recocery ile alınmaktadır. Root işlemi gerektirmez. Burda uzun uzadiya anlatamam malesef arastirsan bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.