Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 Video İnceleme 'Metal gövde, 4100mAh pil ve dahası...' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
5
Favori
8.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alet tas bi kac saat once izledim almak isteyen icin oldukca detayli bir video fiyat uygun olursa kacirilmamasi gereken bir tel :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brshr

Bir mühendis olarak, bu telefon tasarımcılarını ve bu modellere onay verenleri bir türlü anlamıyorum. İlla bir şeyleri eksik yapacaklar. Muhteşem bir tasarım ancak donanım çok zayıf. Aynı tasarımın snapdragon 810, andreno grafik işlemci ve sony 20.1 mp kamera ile yeni versiyonunu 1700 ? bandında çıkarsınlar yok satar.

Herkes s810 mu kullansın?? Bence alternatiflerin olması çok daha iyi.

• o fiyata g3,note3,s5 gibi telefonlar varken bu alınırmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

özet geçiyorum:
    1700 lirayla gelirse çöp
    1000 olsa alınası

Tıpkı kullandığınız leğende bozma note 3 ün 600 TL ye alınası 1000 TL ye çöp olması gibi di mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: torku42

quote:

Orijinalden alıntı: HTCquietlyBrilliant

quote:

Orijinalden alıntı: torku42

inceleme denilen sey kullanici deneyimlerini icermeli, yarim saat kirin islemcisinden, gelistirdigi modemden, termal trothingten bahsettiler.Napiyonuz abicim alalim mi almayalim mi?

Sitenin adına baksana bi, donanımhabe mi yoksa kullanıcıya telefon öneren haber sitesi mi? Yanlış yerdesin eğer ikincisini anlatmasını bekliyorsan.

Bence daha iyi kullanabilirlermis vakti, sonucta gidip teknosada inceleyebileegin bir cihaz degil, takilalim biz deme luksleri yok, modemi huwai kendi yapsa nolur intelden alsa nolur, sen kullanim sirasinda baglanti yada hiz problemi yasadin mi onu anlat bana.

gidip youtubedan teknolojiye atarlanan/parcalayan adam videoları falan izleyebilirsin

ben gayet memnunum yarım saat cpudan gpudan bahsetmelerinden. forumdaki cogu kişide memnundur. sarmayan kısımları ileri sar bu kadar basit. dhnın kitlesi senin gibi adamlar değildi zaten

Kendini kandiriyorsun gayet siradan insanlariz hepimiz:) Cat6 modemin markasini uretim surecini anlatipta operator uzerinden 3G kullanilip kullanilmadigini soylemiyorsa bir seyler yanlis gidiyordur, bu videonun amaci son kullanicinin satin alim kararina yardimci olmak.

28nm, 4K yok, eksigi cok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 1 Ocak 2015; 8:51:32 >

• telefonun kasası güzel ama ağır,ekranınıda beğenmedim sönük kalmış,işlemcide bi nesil öncesi,1500 den fazla olursa alınmaz

• Erdi abi Honor 6'nın da ülkemize geleceği söyleniyor o telefonda da aynı GPU var. Sence bu telefondaki sıkıntılar Honor 6'da da ortaya çıkar mı ekran daha ufak Honor'da.

• Biraz daha hafif olabilirmiş

• Huawei denilince F/P ürünü yapan firma gelirdi akıllara bu fiyata çıkarsa bilemiyorum nasıl olur. Ayrıca ekran parlaklığı az gibi geldi bana.
  • Aslında tasarım olarak ve görüntü itibarı ile çok iyi bir telefon fakat ender beyin dedikleri gibi eksikleri çok fazla özellikle bu ekranda oyun oynamak çok güzel ve zevkli olur fakat grafik bazında zorlanması termal throtting olması can sıkıcı diyebilirim.

Kirin 925 çok iyi bir işlemci olsada S801 daha mantıklı bir seçim olabilirdi. Özellikle batarya konusunda bu telefondan daha fazla bir beklenti beklemek doğru. Piyasadaki rakiplerine göre daha fazla yüksek kapasiteli bir pile sahip ve d@ha f@zla gitmesi gerekiyor.

Sanırım G7 kadar pili gidemiyor çünkü günlük kullanımda 3gün çok rahat gidebiliyor G7 yoğun kullanımda bile 1.5 günü rahat çıkartıyor.

En azından ondan daha iyi beklemek doğru olabilir. Fakat ender beyin dediği gibi gülü seven dikenine katlanır gibi olmuş. Fiyat olarak olmamış zaten 32 gb olanı o fiyata bekliyorduk çok fazla yinede kişiye göre tercih meselesi geldikten sonra yorumlarınızı yapmak mantıklı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eufloria

Huawei denilince F/P ürünü yapan firma gelirdi akıllara bu fiyata çıkarsa bilemiyorum nasıl olur. Ayrıca ekran parlaklığı az gibi geldi bana.

Ne kadar beleşçi adamlarsınız ya.

Bu cihazı 1000 liraya mı vereceklerdi ? Cihaz Premium segment. Min 2.200 de girmesi lazımdı yine iyi veriyorlar 1.700 e
  • arkadaşlar şu sanal tuşların görüntüyü bozma dışında neden konulduğunu açıklayabileniniz varmı telefondan ilk görüşte soğutuyor insanı

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Öncelikle beleşçilikle alakası yok. Cihaz Apple değil Huawei. Benim beklediğim fiyat 1200-1300 lira civarı idi. Maalesef android dünyasında her şey kağıt üzerindeki gibi olmuyor.
  • Birdahaki telefonum kesinlikle mate olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

arkadaşlar şu sanal tuşların görüntüyü bozma dışında neden konulduğunu açıklayabileniniz varmı telefondan ilk görüşte soğutuyor insanı

google tarafindan tercih edilen bisey. guncellemeler daha kolay olabiliyormus. ek olarak ekranda tuslarin algilamasi daha ust duzey. mate ve g7 de bu tuslar gizlenebiliyor

• ekran yine fazla büyük. 5.9" nedir yahu insan tutacak bunu

Biraz daha küçük yapın şunları.

• Hayal kırıklığı olduğu incelemeden de anlaşılıyor. Ekranı ve parmak izi okuyucu dışında hani çöp tabiri biraz klasik ama tarif edecek başka kelime kalmayınca da mecbur kalıyor insan.

• Tasarim ve kalite disinda bir esprisi yok.Huawei yi çok severim ama hem fiyat yüksek hem full hd de bile 30 kare video ćekebiliyor ve ayrica kamerasinda hicbir yeni teknoloji yok.Bu sefer olmamiş huawei bu işler sadece tasarimla olmaz artik ögren...

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Alternatifler olsun tabi olmasın değil ancak işe yarar alternatifler olsun. Deneme sürümleri böyle üst düzey bir kasaya konulunca olmuyor işte. 4000 mah pil var beklentiniz yoğun kullanımda 2,5 gün ama 1,5 gün zor çıkıyor. Isınınca performans kaybı yaşıyor. Oyunlarda yeterince başarılı değil. Kamera orta seviye telefonlar ile aynı kalitede. Geriye ne kaldı facebook, twitter e onun içinde 1700 tl vermeye değer mi?
  • gercekten hayal kırıklığı.. o kasa.. ah ah ne mükemmel bi kasa o kirin 930 la gelmesi gerekirdi bu telefonun..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.