Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 ANA KONU - Kullanıcılar Kulübü [Marshmallow ÇIKTI] (909. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.864
Cevap
152
Favori
727.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 907908909910911
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygulama ROOT gerektiriyor:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f-a-t-i-h kullanıcısına yanıt
    Ama bende öyle bir seçenek yokki
    -Çevir
    -Sallayın
    -Ekranın üzerini örtün
    -Çift dokuma
    -Çiz
    Sadece bu seçenekler var :(

• Lolipop için root çıktı arkadaşlar.

XDA Developers
    [ROOT ANDROID][2.x-6.0] KINGROOT: The One-Click Root Tool for Almost All Devices
    http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/one-click-root-tool-android-2-x-5-0-t3107461

• quote:

Orijinalden alıntı: velbet

Lolipop için root çıktı arkadaşlar.

http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/one-click-root-tool-android-2-x-5-0-t3107461

Ben indirdim kurdum fakat şu ekranda takılıp kalıyor hiçbir şey olmuyor. Acaba yinemi olmamış bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gringoow1

quote:

XDA Developers
    [ROOT ANDROID][2.x-6.0] KINGROOT: The One-Click Root Tool for Almost All Devices

Ben indirdim kurdum fakat şu ekranda takılıp kalıyor hiçbir şey olmuyor. Acaba yinemi olmamış bu :)

Dostum telefonunun bootloader kilidi açıksa kingo root ile falan uğraşma Phliz Recovery Kur burdan da indirdiğin dosyayı hafıza kartına at Phliz Recovery ile flashla https://download.chainfire.eu/696/supersu/ bu yöntem 4.4.4 ve 5.1.1 sürümlerinde sorunsuz çalışmaktadır.

• Şuan için kinroot çalışmamaktadır aynı olayı verip durmayin foruma

• DUYURU: ARKADASLAR WHATSAPP GRUBUMUZ ACİLMİSTİR, KATİLMAK İSTEYENLER NUMARALARİNİ PM YOLUYLA BANA ATABİLİRLER!

• Tema için link tavsiyesi olan var mı?

• Kilit ekranı için cm zui vs kullandım hepsi bi yerden sonra sıkıntı çıkardı arada ayar çektirtiyor kendine ikisi de. Orjinalini kullanayım dedim her şey okey kilit ekranındaki wallpaper değişmiyor neden?

• quote:

XDA Developers

LOLLİPOP ROOT YAPMAK İSTEYENLER!
    Custom Recovery ekranini acin (Philz Touch Recovery öneririm). Advanced a girin ve Root (SuperSU) gibi bir secenek olacak. Ona basın. İslemler bittikten sonra İnstall zip ten şu linkten indirdiğiniz dosyayı flashlayın:https://download.chainfire.eu/696/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip?retrieve_file=1
    Hâlâ bazi arkadaslar denemeden bilmeden yok KingRoot, KingoRoot şu bu Rootluyor demesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eduardo58 -- 6 Ocak 2016; 23:19:44 >

• Eduardo58 E kullanıcısına yanıt
    Bootloader kilidini açmanız gerekiyor root için bunun genel olarak bilindiğini varsayarak paylaştım bunu. Sürüm olarak 4.6.5 olan beta sürümünü kuracaksınız.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • www.hurriyet.com.tr
    Android 6.0 Marshmallow'un yüklenebileceği telefonlar
    http://www.hurriyet.com.tr/android-6-0-marshmallowun-yuklenebilecegi-telefonlar-40036478

Android 6.0 alacağımız söyleniyordu zaten hürriyet gazetesi de haberinde onaylamış oldu.
    6.0 alacak bütün telefonların listesini vermiş.

• Arkadaslar telefon kafayı yedi ya. Hattımi degistirdim. Sabah yenisi acilacagi icin eski hattimi cikarip yenisini takmak istedim. Cikardigim andan itibaren kisilerimi kaybettim. Hemde kisiler, mesajlar ve arama farketmez hangisine girsem hemen atıyor. Yeniden baslattim teli hala düzelmedi. Bunu yazaken baska sinir eden sey yeni hattimdan surekli ayni mesaj geliyor. Su anda 25 olmus hala daha geliyor kafayi yiyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

Arkadaslar telefon kafayı yedi ya. Hattımi degistirdim. Sabah yenisi acilacagi icin eski hattimi cikarip yenisini takmak istedim. Cikardigim andan itibaren kisilerimi kaybettim. Hemde kisiler, mesajlar ve arama farketmez hangisine girsem hemen atıyor. Yeniden baslattim teli hala düzelmedi. Bunu yazaken baska sinir eden sey yeni hattimdan surekli ayni mesaj geliyor. Su anda 25 olmus hala daha geliyor kafayi yiyeceğim.

Ayarlar-Uygulamaları Yönet-Kişi Deposu/Verileri Temizle
    Ayarlar-Uygulamaları Yönet-Tlf/Mesajlaşma Deplm Brm/Verileri Temizle yapın deneyip sonucu yazın bakalım düzelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizi

http://www.hurriyet.com.tr/android-6-0-marshmallowun-yuklenebilecegi-telefonlar-40036478

Android 6.0 alacağımız söyleniyordu zaten hürriyet gazetesi de haberinde onaylamış oldu.
    6.0 alacak bütün telefonların listesini vermiş.

Android 6 alırmıyız almazmıyım bilemiyorum ama
    bu konuda hurriyet (hatta milliyet sabah vb ) guveneceğim haber kuruluşları arasında hiç değil şahsen benim :)

• EN AZ 6 AYLIK KULLANICILAR.

arkadaslar merhaba. Telefonu yeni almayi dusunuyorum. Asus zenfon 2 32 gb ile arasinda kaldim. Telefonu secerken kamera performans gibi kriterleride goz ardi etmeden sarj konusunu oncelikli tutyorum. Bu dogrultuda ikisinin performanslarida bana fazlasiyla yetiyor.
    Asil sormak istedigim ben eger g7 alirsam sarji geceleri yapmak durumunda kalicam uzun sure geceleri sarjda uzun sure kullanan kullanicilar varmi zamanla batarya kullanim suresi kisaliyormu. Suanki telfonum galaxy grand onuda surekli geceleri takiyorum. 3 saat ekran suresi veriyor. 3 yildir kullaniyorum suresinde bariz bir kisalma olmadi. Bataryada degistirilemedigi icin cekincem bu. Telefonu aldigim zamanda yine 2 yildan az kullanmam diye dusunuyorum. O yuzden uzun sure telefonu kullanan arkadaslarin yorumlari onemli bu noktada. Degistirilemeyen batarya neden yaparlar bilmem. Degistirilebilse 2 yil sonra yeni batarya alip bir yil daha fln kullanirsin.
    Zenfonun sarsi 5 civari gidiyor 6 7 gidiyo diyebde var. Buyuk avantaji 1 bucuk saatte tam sarj oluyor.
    G7 3 saat civari sarj oluyor buyuk avantaji 7 saat ortalamayla 9 saate kadar gidiyor diyenler var. 4 arkadasimda bu telefon var.
    Iki telefon arasinda kaldim. Bu islrden az cok anlarim ama sizler kadar takipcisi degilim.

Yorumu olup beni aydinlatabilcek fikir verebilcek tavsiyede bulunabilcek varsa cok cok tesekkurler ederim. Iyi forumlar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuteyc -- 7 Ocak 2016; 9:56:19 >

• mesuteyc M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,öncelikle 14 aylık g7 kullanıcısı olduğumu belirteyim. Ben de şarj ederken gece takar sabah çıkartırım. Ekran ve batarya süresinde azalma olmadığı gibi Lollipop'tan sonra daha da uzun sürelere eriştiğimi söyleyebilirim.
    Zenfone 2 32 gb abimde var. Açıkçası kendi telefonumdan sonra o telefon bana hiç güzel gelmiyor. Arkasının kavisli olması,plastik kapak olması pek hoş değil sanki.
    G7'nin metal kasa olması çok daha şık bir hava veriyor bence.
    Ayrıca benim telefonumda çok zorlarsam çok çok az ısınma olurken, zenfone'da azcık zorlamada bile bariz ısınma var.

Sonuç olarak; daha uygun fiyata,daha stabil,daha uzun batarya performansı,sağlam metal kasa ile ben olsam G7 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logistico79

Merhaba,öncelikle 14 aylık g7 kullanıcısı olduğumu belirteyim. Ben de şarj ederken gece takar sabah çıkartırım. Ekran ve batarya süresinde azalma olmadığı gibi Lollipop'tan sonra daha da uzun sürelere eriştiğimi söyleyebilirim.
    Zenfone 2 32 gb abimde var. Açıkçası kendi telefonumdan sonra o telefon bana hiç güzel gelmiyor. Arkasının kavisli olması,plastik kapak olması pek hoş değil sanki.
    G7'nin metal kasa olması çok daha şık bir hava veriyor bence.
    Ayrıca benim telefonumda çok zorlarsam çok çok az ısınma olurken, zenfone'da azcık zorlamada bile bariz ısınma var.

Sonuç olarak; daha uygun fiyata,daha stabil,daha uzun batarya performansı,sağlam metal kasa ile ben olsam G7 alırdım.

Cvp icin tesekkurler.

Kac saat ekran suresi aliyorsunuz. Bir arkadasimda var yeni baktim 11 saat ekran suresi aliyor video izleyen ve oyun oynayan birisi. Diger arkadasimda ayni tarz kullanimla 7 saat civari aliyor bariz cok fazla fark var.

• mesuteyc M kullanıcısına yanıt
    Bu telefondaki uygulama ve kullanım alışkanlıklarına göre değişiklik gösterebilir. Wifi varsa wifi,wifi yoksa 3g sürekli açık kullanırım. İşim gereği sürekli maillerimi takip etmem gerekiyor. Sosyal medyaya sık sık girerim. Gün içinde whatsapp kullanımım orta derecede. Çok fazla oyun oynamam. Netten video izliyorum. Batarya 50-55 saati rahat görüyor. Ekran süresi de 7-8 saatlerde oluyor. Ama daha az batarya süresi ile 10-11 saat ekran süresi de alabilirim diye tahmin ediyorum.
  • @logistico79
    ben de alalı 2 hafta oldu g7yi. ama 5 saati geçmedi ekran sürem. çok da oyun falan girmem, video izlemem. 4.4.4 romu var. sizin süreler baya iyiymiş.
  • 
Sayfa: önceki 907908909910911
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.