Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 ANA KONU - Kullanıcılar Kulübü [Marshmallow ÇIKTI] (571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22.864
Cevap
151
Favori
777.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
67 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: egowest

Tatil için antalyaya geldiğimde bende aynı durumu yaşadım. Ankaradayken sıkıntı yoktu. Ama antalyada o sıcakta birde sürekli elimden düşmeyince ateş topuna dönüyordu resmen :) E birde alüminyum kasa var oda etkliyor ısıyı doğal olarak. Ben günlük şarja takmak zorunda kalıyorum. Ama ekran sürem ortalama 6-7 saat. Mobil veri kullandıgım zaman süre 4 saate filan düşüyor. Bekleme süresi için 3 gün iyi bir süre. Kafanıza takmayın.

takmiyorum zaten. bende ankara'dan almistim orada fazla kullanamadigimdan havadan dolayi mi acaba diye karsilastirma yapamadim. yaz bitesiye kadar idare edicez artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayır daha önce hiç ısınmayan cihazın ısınmaya başlaması sinir bozucu ve yazdığım konulara cevap gelmediği için benim cihazımda sorun olduğunu düşünüyorum el değmeyecek kadar ısınmıyor fakat hissediliyor

Orijinalden alıntı: AykutKOCATEPE

Bende Gaziantep teyim son zamanlarda hissetmeye başladım çok sinir bozucu havadan mı bilmiyorum ama nette gezerken bile hafif ısınıyor hiç ısınmayan cihaz hafif ısınınca bile sinir bozuyor

Bana göre sorun havaların ısınmasıyla ilgili. Ben de Adana'dayım. Tavaya yumurta kırıp bıraksam pişer o derece bir sıcak var. Malum telefon yekpare metal kasa, metal de sıcağı görünce daha çabuk ısınır. Güneş altında kullanılmadığı sürece fazla ısınacağını sanmıyorum.

Hayır daha önce hiç ısınmayan cihazın ısınmaya başlaması sinir bozucu ve yazdığım konulara cevap gelmediği için benim cihazımda sorun olduğunu düşünüyorum el değmeyecek kadar ısınmıyor fakat hissediliyor

ısınmanın sebebi sıcak havalardan dolayı.

Aradığım özellikler şunlar;

- Şarj
    - Kamera ve ekran kalitesi
    - Stabilite

Bu telefon hakkındaki bazı şüphelerimde şunlar;

- SAR Değeri
    - Panel farklılığı

Ne dersiniz ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ayrıca panel türünü nasıl öğreniyoruz ?

Teşekkürler.

Son derece kolay olan root yöntemini ekleyebilirsiniz. Kingroot iletek tıkla root yapılabiliyor :) Tek fark supersu yok kinguser var :) Apk yı kuruyorsunuz root a basıyorsunuz ve birkaç dakika içinde rootlanıyor cihaz :)

Zaten supersu yükleyince o kinguser i silmesi gerekiyor aslında?
  • Telefonu saat 11-12 civarı aldım aldığımda %50 gibi bir şarzı vardı bir - bir saat on dakika felan baya kurcaladım.(Elimden düşürmedim sürekli elimdeydi tel.) tabi wifi-mobil veri açık uygulama felan indirdim internette gezindim kamera felan derken şarzım %50'den %35'e anca düştü. Bence gayet yeterli henüz oyun felanda oynamadım indirmedimde zaten pek oyun oynayan biri değilimdir. Genelde whatsappda takılan biri olarak gayet güzel bir cihaz özellikle şarz için tercih ettim diyebilirim. Kamerasıda oldukça ideal özellikle selfie çekenler için güzel bir ön kamerayada sahip. Hiç bir kasma donma ısınma vesaire yaşamadım. 2.1 ghz acaba sorun yaratırmı diye düşünmüştüm ilk başta ama şuan kullandığım 1 saatlik dilimde ne ısınma ne donma ne de kasma yaşadım. Şimdilik bu kadar ayrıca panel olarak tianmaya denk geldim bu da şans galiba bazı arkadaşların panel konusunda rahatsız olduklarını duydum tianma gelincede ayrı bi sevindim açıkcası. Eğer almak isteyen arkadaşlar varsa gönül rahatlığıyla alabilir.

• vaskin77 kullanıcısına yanıt
    zaten video da oyunda falan sıcaklık pek artmıyor aynı şekilde hafif ısınma var o da dediğin gibi havalardan o zaman hemen hemen bütün kullanıcılarda var bu hafif ısınma havalar çok sıcak.

zaten video da oyunda falan sıcaklık pek artmıyor aynı şekilde hafif ısınma var o da dediğin gibi havalardan o zaman hemen hemen bütün kullanıcılarda var bu hafif ısınma havalar çok sıcak.

Senin cihazin sorunlu g7nin islemcisinin isinmasi gibi bisey soz konusu degil antutuda bile isinma yapmiyordu ben kullandigimda

Gerek varmı supersu ya ? Bence yok. Kinguser daha avantajlı.

Vallahi hangisi daha iyi bilmiyorum ama isteyen supersu da yüklüyebilir diye biliyorum

Orijinalden alıntı: Photographer Boy

1000 lira civarı bütçede en iyi aday bu telefon gibi gözüküyor.

- Şarj
    - Stabilite

- SAR Değeri
    - Panel farklılığı

Teşekkürler.

Yardımcı olursanız sevinirim.

quote:

- Şarj
    - Stabilite

- SAR Değeri
    - Panel farklılığı

Teşekkürler.

aradığınız özelliklerin hepsi g7de var.

sar değerini takmayın kafayı zararlı değil. sar değerine takılana kadar 1000 tane daha parametre var hayatımızda.
    panel farklılığı var ama çokta kafaya takacak birşey değil bence.

• Bende yüklenebilirmi bilmiyorum denemedim :D ama supersudan daha avantajlı bence :)
  • Arkadaşlar daha önce mutlaka söz konusu olmuştur ama ekşi sözlükte biri Tianma ve Boe panel ayrımı yapabilmek için bir kod vermiş. Bu kodu denediniz mi, hiç kutuyu açmadan bunu anlamak mümkün değil mi? Yazıyı aşağıya iliştirdim isterseniz bir bakın.

"Telefonda farklı iki panel bulunmakta. birisi boe isimli diğeri tianma isimli panel. telefonu alacak arkadaşlar cihazı aldıklarında, her şeyden önce arama-çağrı yapma yerine şu karakterleri girsinler:

*#*# 2846579 #*#*

yukardaki karakterleri telefon aramaya girip çıkan menüde sırayla:
    2. veener information
    2. apparatus type

bu menüde "lcd type" yazan yerde panelin ismi yazmakta. eğer boe panel çıkarsa cihazı değiştirsinler. bayiden almaları daha uygun olur, kutuyu açıp baksınlar, tianma panel olandan alsınlar. tianma panel beyaz ve güçlü bir aydınlatma sağlıyor ekran parlaklığında, diğer boe panel sarı ve düşük aydınlatma sunuyor. huawei distribütörü teknoteks bu durumu biliyor ve umursamıyor. üretimde sorun yok diyor, sattığı cihazlardan kimisi olması gereken objektif kriterlere uygun ekran aydınlatması sunarken kimisi sarı ve düşük kalitede aydınlatma sunuyor- başka hiçbir cihazda olmayan sarımsı bir ışıkla. 3-4 senelik cihazlar bile daha iyi aydınlatmaya sahip bu panelden. Huawei bu yaptığı rezilliğe ise normal diyor, satıcıya yaptığım iade sonrası cihazı değiştirmemiş. Aynı marka model ürünü piyasaya sürüyorsun, aynı fiyatlara alıyor insanlar, uyarıda bulunmuyorsun, dandik panel ile kaliteli panel kullananlar eşit hizmet almamasına rağmen buna normal diyorsun. Almayın bu firmadan ürün, alacaksanız da, dikkat edin.

"Hak komaz hakkı; haksızda, mutlaka alır." Alır alır da, kulları görür mü? İşte, o bilinmez.

• Hocam yanlis dusunuyorsunuz sar degeru bu cihazda yuksek ve uzun vadede hucrelere buyuk zarar verir. Haklisiniz etrafimizda cok radyasyon yayan alet var ama bizim yapmamiz gereken bu sorunu en aza indirmek ne kadar indirirsek okadar cok hucrelerimiz hayatta kalır bence bu sebepten dolayi bu cihaz alınmaz

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

quote:

- Şarj
    - Stabilite

- SAR Değeri
    - Panel farklılığı

Teşekkürler.

aradığınız özelliklerin hepsi g7de var.

sar değerini takmayın kafayı zararlı değil. sar değerine takılana kadar 1000 tane daha parametre var hayatımızda.
    panel farklılığı var ama çokta kafaya takacak birşey değil bence.

SAR değeri yaydığı radyasyon değil mi ? Nasıl zararlı değil ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

ısınmanın sebebi sıcak havalardan dolayı.

Batman yanıyor, telefon yanıyor:) Kışın buz gibiydi.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.