Bildirim
Huawei Ascend G610 | İnceleme | 5'' IPS | Quad Core | 1GB Ram (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ekran kilidi resmini nasil değiştiriyorduk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok başarılı bence, hayırlı olsun. Telefonun kalitesi bu fiyata alınabilecek en iyisi sanırım. -
Sorunu çözdüm
Opera mini çözünürlüğü öyle gösteriyor kendi tarayicisi ve CPU-Z da vaktim sorun yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar cihaz on numara bir cihaz
cihazi oven anlatan cokcada yazi yazdim
teshiride gelince her gun inceler oldum is yerimde
halende daha almayi dusunuyorum
yalniz kucucuk bir eksi yonu var ki disariya ses veren hopsrloru cok yuksek ses veremiyor son ses acsaniz bile ozellikle mp3lerde.
bunun disinda harika bir cihaz.
kullananlar muzik sesi disariya verilen ses konusunda yorum belirtirlerse sevinirim belkide benim test cihazina yukledigim muziklerin ses kalitesi azdir emin degilim.
ahize sesi benim emektar lg kadar bangir bangir olmasada yeterli. eger az cikiyor diyorsaniz servisi dusunmeden once cihazi bir fabrika ayarlarina dondurup resetleyin tekrar denryin derim ben.
quote:
Orijinalden alıntı: blackman123
Arkadaslar cihaz on numara bir cihaz
cihazi oven anlatan cokcada yazi yazdim
teshiride gelince her gun inceler oldum is yerimde
halende daha almayi dusunuyorum
yalniz kucucuk bir eksi yonu var ki disariya ses veren hopsrloru cok yuksek ses veremiyor son ses acsaniz bile ozellikle mp3lerde.
bunun disinda harika bir cihaz.
kullananlar muzik sesi disariya verilen ses konusunda yorum belirtirlerse sevinirim belkide benim test cihazina yukledigim muziklerin ses kalitesi azdir emin degilim.
ahize sesi benim emektar lg kadar bangir bangir olmasada yeterli. eger az cikiyor diyorsaniz servisi dusunmeden once cihazi bir fabrika ayarlarina dondurup resetleyin tekrar denryin derim ben.
karşıdakine de ses iyi gidiyor mu acaba sordunuz mu hiç? ideos x5 kullanıyorum 2 buçuk yıldır. her konuşmam yüzde 10 daha fazla sürüyo. ses benim için çok önem arzediyo. yarın almayı düşünüyorum bende.
-
Arkadaşlar benide ekleyin.
Bende Hepsiburada dan aldım.Gelecek olan 100 TL hediye çeki ve 25 TL lik çek ile 480 e geldi.(25 TL lik çeki bir arkadaştan aldım.) -
Ana ekranda menü tuşu - duvar kağıtları kısmından değiştirebilirsin, ayrıca alarm temalardan değişiyor
Ses kalitesi gayet iyi, pek kulaklık kullanan birisi değilim gerçi hiçbir telefonun orjinal kulaklığını kullanmadım ama ahizesi sağlam diyebilirim.
8-10 gündür yaklaşık 20-25 gb kadar indirme yaptım, hisuite ile bilgisayara bağladım, daha herhangi bir sıkıntısını görmedim. Ayrıca eski huawei telefonumdan birkaç uygulama ekledim (görev yöneticisi vs sorunsuz çalışıyor )
Otg kablosu deneme imkanım olmadı henüz. Deneyen arkadaşlar bilgi aktarırlarsa iyi olur. Şimdilik tek sorunum deklanşör sesi ona da alıştık artık.
ya fm radyo bence var donanımsal olarak çünkü çipsetin içinde geliyor diye biliyorum fm radyo apksı deneyen varmı -
Arkadaslar cihazi almayi dusunuyorum once gmd dusunuyordum ama kalitesine guvenemiyorum..bu yuzden g610 da karar verdim 5 inc ekranda tabi bunda onemli etken oldu..
Muzik sesinin kalitesi ve tarayicinin hizi nasildir bunlar cok onemli benim icin?
simdi bu cihazi vadofone lardan ne sartlardan alabilirim? Nakit oluyormu? Vodafonedan yeni bir faturali alsam tarifeye yansitabiliyorlarmi yoksa illaki 6 aylikmi olmasi lazim yine?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 19 Şubat 2014; 11:35:42 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Görev yöneticisi isteyen buradan indirebilir
http://yadi.sk/d/ym3TIP4AJ9tWu
Ascend y100 ün görev yöneticisi sorunsuz çalışıyor hem arka çalışan işlemleri kolayca görmenizi sağlar.
Müzik sesi tatmin edici, tarayıcı hızı ise standart olması gerektiği gibi, çekim gücü yüksek. 599 tl peşin yada faturalı tarifene göre ekleme yapıyorlar yeni faturalı hatta da veriyorlar diye biliyorum,sonuç itibariyle taahhüt önemli
Öyle bir uygulama bulamadım ama donanımsal olarak yok sanırım
banada 425 e gelecek. 50 tl world puan 25 çek 100 tl de kazanacağım çek ile birlikte. Alan arkadaşlar hangi renk alıyor peki? beyaz daha güzel gibi sanki -
Siyah ve beyaza bakmıştım normalde siyah düşünüyordum ama beyaz daha bir kendini belli ediyor, hoş duruyor diye beyaz aldım tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: ue666
Siyah ve beyaza bakmıştım normalde siyah düşünüyordum ama beyaz daha bir kendini belli ediyor, hoş duruyor diye beyaz aldım tavsiye ederim
sağol hocam beyaz almaya karar verdim bende -
Bu telefonla LG P710 Optimus L7 II telefon arasında kaldım.Lg nin avantajı şarjının uzun gitmesi,hafif olması,kameranın 8 mp olması,gerçi 4.3 ekran lg ama bana aslında yeterli.Lg nin ram i biraz daha düşük.Huawei ise 170 gram baya ağır geldi bana,birde zil sesi az olduğundan düşünüyorum.İkisi arasında seçim yapıp alacağım artık telefonu. -
arkadaşlar fm radyo varmı varsa apk sı varmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: fatih1983
arkadaşlar fm radyo varmı varsa apk sı varmı ?
aynen telefon gelseydi deneyecektim ben de gelmedi telefon telefonu olan denese. Olmadı yarın gelir benim telefon denerim ben kesin. -
Arkadaslar cihazi almayi dusunuyorum once gmd dusunuyordum ama kalitesine guvenemiyorum..bu yuzden g610 da karar verdim 5 inc ekranda tabi bunda onemli etken oldu..
Muzik sesinin kalitesi ve tarayicinin hizi nasildir bunlar cok onemli benim icin?
simdi bu cihazi vadofone lardan ne sartlardan alabilirim? Nakit oluyormu? Vodafonedan yeni bir faturali alsam tarifeye yansitabiliyorlarmi yoksa illaki 6 aylikmi olmasi lazim yine?
quote:
Orijinalden alıntı: dragonbornx
Internet te Opera mini veya UcWeb 9.5 ile dahili video oynaticili süper bir tarayici
Faturaya ek ödemeli almak zor 6ay sarti var tek çare vodafon bayisinden taksitle alabilirsiniz...
Bazi bayiler Elektronikçi olarak ruhsata gectiklerinden karta taksitle alabilirsiniz 4-6 taksit
quote:
Orijinalden alıntı: ibo83
quote:
Orijinalden alıntı: dragonbornx
Internet te Opera mini veya UcWeb 9.5 ile dahili video oynaticili süper bir tarayici
Faturaya ek ödemeli almak zor 6ay sarti var tek çare vodafon bayisinden taksitle alabilirsiniz...
Bazi bayiler Elektronikçi olarak ruhsata gectiklerinden karta taksitle alabilirsiniz 4-6 taksit
Hocam taksit bitmedimi nasil alicam taksitle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X