Şimdi Ara

Huawei Acsend G7 Lolipop Root + Fmradio + Costum Recovery (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
10
Favori
22.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taha0194

Yeniledim indiribilirsin

Yahu bu ne hız :) Teşekkürler
  • geryeon kullanıcısına yanıt
    Bugun pazar
    bir sürü rom yükledim tekrar bu roma döndüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lollipop guncellemesinden sonra tekrar mi bootloader kilidini acmamiz gerekiyor. Eger tekrar acmamiz gerekiyrsa bootloader kodu esikisiyle anmyni mi yoksa tekrar mi bu kodu isteyecegiz?

• benmetin16 B kullanıcısına yanıt
    Zaten açmışsan bidaha nasıl açıcan rom yükledinmi kilit kapanmaz

• quote:

Kitkatta bootloaderi acmistim. Lollipop a guncellenince hicbir.sekilde root yapamiyorum. Acaba guncelleme ile tekrar kilit olmusmudur siye dusundum. Root yapan biri varsa detayli bi aciklama yapabilirmi acaba.

Not: kilidi açtıktan sonra hiç rom yuklemedim. Sadece root yapmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benmetin16 -- 28 Aralık 2015; 16:40:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benmetin16

quote:

Kitkatta bootloaderi acmistim. Lollipop a guncellenince hicbir.sekilde root yapamiyorum. Acaba guncelleme ile tekrar kilit olmusmudur siye dusundum. Root yapan biri varsa detayli bi aciklama yapabilirmi acaba.

Not: kilidi açtıktan sonra hiç rom yuklemedim. Sadece root yapmistim

Lolipop uyumlu superuseri ilk sayfaya ekledim konudaki anlatım ile costum recoveryden root yapabilirsin

• kardes custom recovery linki ölmüş.
  • benmetin16 B kullanıcısına yanıt
    Yeniledim

• quote:

Yeniledim

tmm eline saglık kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benmetin16 -- 29 Aralık 2015; 21:02:49 >
  • Malesef lollipop root dan indirdigim super user calismiyor.

Huawei Acsend G7 Lolipop Root + Fmradio + Costum Recovery

• kardesım bu superuser guncellenmıyor hata verıyor. ayrıca yapıstı kaldı sılemıyorum. custom recoveryden wipe işlemlerini yapmama ragmen silinmedı ne yapmam gerek
  • https://download.chainfire.eu/696/supersu/ adresinden supersu yu indirdim tekrar custom recoveryden install zip yapıp bu adrestekini yukledim duzeldi.
    sımdı ben orjınal recoveryi tekrar nasıl yukleyecegım yardımcı olurmusun
  • Lolipop orjinal recovery varmi ekinde hocam sana zahmet. Varsa da nasil yükleneceğimi yazsan cok makbule gecer.

• Custom rom kurmadan fmradyo çalıştırma imkanı yok mu bir kaç farklı Huawei radyo apk sı kurdum ama yine açılıp kapanıyor radyo

• Root yapıp spirit2Fm radio var.
    Konudaki rom zaten stock rom baya bi ayarlarda ekleme yapmışlar
  • Eyvallah kardeşim

• Merhaba arkadaşlar önerebileceğiniz custom rom var mı ? cyanogen, mokee, fiui, miui, carbon rom felan hepsini denedim fakat sizin önerilerinizi de duymak istiyorum. Şu an kullandığım Cyanogenmod13 android 6.0 fakat geliştirilmesi lazım. Stabil olarak önerebileceğiniz var mı ?
  • Bence stock rom çok iyi root ile istediğin gibi özelleştirebilirsin.

• Bootloader kodunu aldım, nasıl kaldırabilirim kilidi?

• Daha önce root işine bulaşmamış bir insan evladı aşağıdakileri okuyarak root yaparsa, gelsin beni öpsün
    Bu nasıl yalın ve sade bir anlatımdır, brava

quote:

ilk olarak Philz Touch costum recoveryi yüklicez Burdan
    indirdikten sonra zipten klasör ile masa üstüne alın bu arada telefonu tamamen kapatın klasör içindeki install windows komutunu açın ve telefonun kapalı
    olduğunu varsayarak ses kısma-güç tuşuna basıp Boot modunda usb kablosunu takıyoruz ve yüklemeyi otomatik olarak yapıp sizden herhangi bir tuşa basmanızı isticek telefon yüklemeyi yapıp oto olarak yeniden başlatılacaktır.
    Sonra recoveryiden Backup andRestore kısmından sistem backup yedeği alalım.
    Yedeği aldıktan sonra EMUI-3.0-Lion Claw romunu yükleyelim.
    burdan İNDİR

Telefonu kapatıp ses açma güç tuşuna basıp logo gelene kadar basılı tutup logo geldikten sonra elimizi güç tuşundan çekelim.
    Recoveyi ekranından wipe and Format Options seçeneğini seçip sırasıyla

Factory reset

Wipe Cache

Wipe Dalvik/ART Cache

yapıp çkan Yes/No komutlarını Yes diyip Go Back ile geri çıkıyoruz
    sonra Install Zip komutunu seçip Choose zip from /storage/sdcard1 hafıza kartına attığımız EMUI-3.0-Lion Claw Romunu seçip yes diyerek yüklemenin bitmesini bekliyoruz.
    Yükleme bitince super user ile ilgili Yes/No Komutu çıkıyor No diyip Reboot System Now diyoruz Telefon yeniden başlatılıcak ve rom yüklenmiş olucak.

Sonrasında Hareket kontrolu ve Diğer Bölümlerin açılması için Orjinal recoveryi yüklicez burdan [link=İNDİRRecovery yüklenişi ilk baştaki anlatım ile aynı sadece Philz Touch klasörünün içindeki recovery dosyasını silip orjinal recovery zipten çıkarıp Philz Touch klasörünün içine atıcaz aynı işlemleri tekrar yapıp orjinal recovery yükleyip devam edicez.

Hareket kontrolu ve Diğer Bölümlerin açılması için bu İNDİR Dosyayı indirip hafıza Kartında dload klasörüne atıp Telefonu kapatıp ses kısma ses açma ve güç tuşuna üçüne aynı anda basılı tutup yüklemesini beklicez yükleme ekranı çıktımı elinizi tuşlardan çekin o bölümlerin Aktif olmasını sağlıcaz.

Lolipop superuser İndir

Not:
    yerel güncelleme yaparken Dahili hafızada verileriniz var ise yedekleyin çünki Dahili hafıza sıfırlanıcak

Bölümler aktif olduktan sonra Philz Touch costum recoveryi tekrar yükleyip burdaki İNDİR superUser Zipli dosyayı hafıza kartına atıp Recoveryiden yükliyip telefonu root yapıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.