Şimdi Ara

Huawei 7' Tablet 3G/GPS (TURKCELL) 329 TL (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
12
Favori
59.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlar belirtdiginiz gibi bence sorun ag yapilandirmasinda olabilir yada tabletin wi fi donaniminda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timdeki elemanlara sormayin , uyandirmayin herifleri zam yaptiracaksiniz adamlara

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Tableti almak icin gittigim 2tim kontratsiz satmaya yanasmadi. Diger 2timde de yoktu. 10 küsür time telle ulastim. Gebze timden 329a indirterek 12taksitle aldim. Edinmek isteyenler gebze, capitol(uskudar)den 329a, pendik neomarinden 349a edinebilirler.

gebzede hangi timden aldın? gebze centera sordum kontratsız satmıyoruz ama nakit fiyatı 350 tl dedi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

quote:

Tableti almak icin gittigim 2tim kontratsiz satmaya yanasmadi. Diger 2timde de yoktu. 10 küsür time telle ulastim. Gebze timden 329a indirterek 12taksitle aldim. Edinmek isteyenler gebze, capitol(uskudar)den 329a, pendik neomarinden 349a edinebilirler.

gebzede hangi timden aldın? gebze centera sordum kontratsız satmıyoruz ama nakit fiyatı 350 tl dedi :D

Aynı bilgiye benim de ihtiyacım var. Öğlen iş arasında gidip alabilirim gaza gelip bir anda :)

Ekleme : Turkcell üzerinden 6 adet TİM gözüküyor. Arkadaşın dediği gibi Gebze Center bilgisi 350TL. Ben de Yazıcıoğlu Elektronik'i aradım ellerinde olmadığını söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 2 Ağustos 2013; 10:37:41 >

• kill_them_all kullanıcısına yanıt
    ne kadar karaktersiz satıcı bunlar, dün aynı yerden almaya gittim ve nakit kart hiçbir şekilde satmadılar kontratsız , 6 aylık hat istediler ve fiyat 329 tl idi. Artık 350 nakit verirsen olmuş demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellious86

ne kadar karaktersiz satıcı bunlar, dün aynı yerden almaya gittim ve nakit kart hiçbir şekilde satmadılar kontratsız , 6 aylık hat istediler ve fiyat 329 tl idi. Artık 350 nakit verirsen olmuş demek.

o fiyata bile nakit vermedi zaten kontratla veriyoruz dedi
  • Az once odakulenin oradaki Turkcell'deydim. Ellerinde var ve 329 tlden satiyorlar. Ancak hepsi kapali kutu oldugu icin, denemeden almak istemedim. Ilgilenen arkadaslar gidip alabilirler.

• Net mağaza stokta 329tl

• quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

quote:

Aynı bilgiye benim de ihtiyacım var. Öğlen iş arasında gidip alabilirim gaza gelip bir anda :)

Ekleme : Turkcell üzerinden 6 adet TİM gözüküyor. Arkadaşın dediği gibi Gebze Center bilgisi 350TL. Ben de Yazıcıoğlu Elektronik'i aradım ellerinde olmadığını söylediler.

Şengüllerden 350 ye aldım. Serbest piyasa bu olmasa gerek. TIM adı altında farklı fiyat politikası nedir?

• türkcel şifresi istiyor yaw
  • Telefon özelliği ile ilgili bir şey takıldı aklıma, tableti tamamen kapatıp açtıktan sonra telefon özelliği hemen aktif oluyor mu(yani gelen aramalar çalışıyor mu?) yoksa önce uygulamaya girip açmak mı gerekiyor?
    Daha önceki mesajlarda uygulamanın arka planda çalışması gerektiğinden bahsedilmiş de o yüzden sordum.
  • ARkadaşlar 25 tl indirim nasıl yapabiliriz? ben gelen şifreyi yazıyorum indirim yapmıyor, turkcelllilere 25 tl indirim seçeneği ile yapmıyor mu indirimi var mı bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: behchat

Telefon özelliği ile ilgili bir şey takıldı aklıma, tableti tamamen kapatıp açtıktan sonra telefon özelliği hemen aktif oluyor mu(yani gelen aramalar çalışıyor mu?) yoksa önce uygulamaya girip açmak mı gerekiyor?
    Daha önceki mesajlarda uygulamanın arka planda çalışması gerektiğinden bahsedilmiş de o yüzden sordum.

Biraz önce sizin için denedim, gayet düzgün çalışıyor. Tablet açılır açılmaz 2sn sonra aradım ve anında çaldı. O arka planda çalışma muhabbetini dikkate almayınız, içiniz rahat olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

Telefon özelliği ile ilgili bir şey takıldı aklıma, tableti tamamen kapatıp açtıktan sonra telefon özelliği hemen aktif oluyor mu(yani gelen aramalar çalışıyor mu?) yoksa önce uygulamaya girip açmak mı gerekiyor?

Biraz önce sizin için denedim, gayet düzgün çalışıyor. Tablet açılır açılmaz 2sn sonra aradım ve anında çaldı. O arka planda çalışma muhabbetini dikkate almayınız, içiniz rahat olabilir.

birisi tel no şifre versin hayrına yaa :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

Teşekkür ederim. Bu tableti almak şart oldu o zaman :)

• Yine stok bitti turkcell mağazada anasını satayım ödeme sayfasında patladık hemi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berquay

Yine stok bitti turkcell mağazada anasını satayım ödeme sayfasında patladık hemi...

Sadece 3 adet eklendi hocam dün arayıp söylemişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkys

quote:

Yine stok bitti turkcell mağazada anasını satayım ödeme sayfasında patladık hemi...

Alamadık işte, aşırı lazımdı hemde, neyse tim lerden alacağız artık:...
  • quote:

quote:

hocam peki yeniden stok gelicek mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_doktor

quote:

quote:

hocam peki yeniden stok gelicek mi.

Hayır bunda bile çok talep var diye zar zor 3 tane almışlar distribitörden.Timlere kaldı yani.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.