Şimdi Ara

http://serve.bannersdontwork.com/ virüsü! Yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
5.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün başladı bu sorun. Tarayıcıda pop up olarak açılıyor. Bilgisayarı kasmaya bile başladı. Google'dan araştırdım ama ingilizce kaynaklardan pek bir çözüm yoluna ulaşamadım.

http://serve.bannersdontwork.com/

virüsünü nasıl kaldırabilirim. Kaspersky ile taradım virüs bulunmadı. Ama hala devam ediyor pop up açmaya.

Google'daki ingilizce kaynaklardan yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

• Konu günceldir!

Malware antiwalvare ile tarama yaptım 10 tane zararlı buldu sildim ama hala bir yere bağlanmaya devam ediyor malware programı engelliyor.
  • tarayıcı ayarlarını sıfırla ..virus olmaya bilir..eklentidir belki..toolbar gibi vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

tarayıcı ayarlarını sıfırla ..virus olmaya bilir..eklentidir belki..toolbar gibi vs..

denedim hocam fakat olmuyor eklentileri kontrol ettim ama sildim 1 -2 virüsü eklentilerden hala devam ediyor.
  • pc yi ag destekli güvenli modda başlat ..combofix indir ..çalıştır..işlem bitince yeniden başlat ..
  • deneyeyim hocam geçende combofixi güvenli modda degilde normal modda açmıştım bayağı bozmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

deneyeyim hocam geçende combofixi güvenli modda degilde normal modda açmıştım bayağı bozmuştum.

normal modda çalıştırısan windows a ait çalışan sistem dosyalarınıda etkiler..en başta autorun özelliği kaybolur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    YARDIM LÜTFEN
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

quote:

deneyeyim hocam geçende combofixi güvenli modda degilde normal modda açmıştım bayağı bozmuştum.

normal modda çalıştırısan windows a ait çalışan sistem dosyalarınıda etkiler..en başta autorun özelliği kaybolur

ağ ile güvenli modda combofix taraması biraz önce bitti. umarım virüsü silmiştir. pek emin değilim

• Eğer problem çözülmesse malwarebytes anti malware ile derin taramada yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Eğer problem çözülmesse malwarebytes anti malware ile derin taramada yapabilirsiniz.

Onunla dün gece sahurda tarama yaptım hocam. 10 tane buldu sildi fakat ara sıra sağ alt tarafa malwarebytes anti malware programı uyarı veriyor.
  • Konu günceldir.
  • konu güncel
  • quote:

konu güncel

Öncelikle sakin ol :)
    burdaki küçük programı indir ve ilk önce tara tuşuna bas ardından sana bir rapor vericek rapor verdikten sonra raporu kapat ve sil tuşuna bas sonunda çıkan uyarılara tamam de kendisi otomatik olarak başlıyacaktır başladıktan sonra bir rapor vericek masaüstüne kaydet ve raporu buraya kopyala veya buraya uploadla

• quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

quote:

konu güncel

burdaki küçük programı indir ve ilk önce tara tuşuna bas ardından sana bir rapor vericek rapor verdikten sonra raporu kapat ve sil tuşuna bas sonunda çıkan uyarılara tamam de kendisi otomatik olarak başlıyacaktır başladıktan sonra bir rapor vericek masaüstüne kaydet ve raporu buraya kopyala veya buraya uploadla

hocam ağ saldırısı aldım biraz önce ondan tırstım biraz birazdan raporu atıyorum

• quote:

quote:

quote:

konu güncel

hocam ağ saldırısı aldım biraz önce ondan tırstım biraz birazdan raporu atıyorum

bekliyorum :)

• ***** [Servisler] *****

***** [Dosyalar / Klasörler] *****

Klasör Silindi : C:\ProgramData\Ask
    Klasör Silindi : C:\ProgramData\sauveeNshiare

***** [Registry] *****

Registry Key'i Silindi : HKCU\Software\AppDataLow\SProtector
    Registry Key'i Silindi : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Settings\{AE805869-2E5C-4ED4-8F7B-F1F7851A4497}
    Registry Key'i Silindi : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{AE805869-2E5C-4ED4-8F7B-F1F7851A4497}
    Registry Key'i Silindi : HKLM\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{E2343056-CC08-46AC-B898-BFC7ACF4E755}
    Registry Key'i Silindi : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Extensions\{898EA8C8-E7FF-479B-8935-AEC46303B9E5}
    Registry Key'i Silindi : HKLM\Software\SP Global
    Registry Key'i Silindi : HKLM\Software\SProtector
    Registry Key'i Silindi : HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Classes\CLSID\{898EA8C8-E7FF-479B-8935-AEC46303B9E5}
    Registry Key'i Silindi : HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Classes\CLSID\{AE805869-2E5C-4ED4-8F7B-F1F7851A4497}
    Registry Key'i Silindi : HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Classes\Interface\{31E3BC75-2A09-4CFF-9C92-8D0ED8D1DC0F}
    Registry Key'i Silindi : HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Classes\Interface\{79FB5FC8-44B9-4AF5-BADD-CCE547F953E5}
    Registry Key'i Silindi : HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{AE805869-2E5C-4ED4-8F7B-F1F7851A4497}
    Registry Key'i Silindi : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{898EA8C8-E7FF-479B-8935-AEC46303B9E5}
    Registry Key'i Silindi : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{AE805869-2E5C-4ED4-8F7B-F1F7851A4497}
    Registry Key'i Silindi : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{31E3BC75-2A09-4CFF-9C92-8D0ED8D1DC0F}
    Registry Key'i Silindi : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{AE805869-2E5C-4ED4-8F7B-F1F7851A4497}

***** [Browser'lar] *****

-\\ Internet Explorer v10.0.9200.16635

[OK] Registry temiz.

-\\ Mozilla Firefox v22.0 (tr)

-\\ Google Chrome v28.0.1500.95

AdwCleaner[R1].txt - [2467 octets] - [06/08/2013 19:00:48]
    AdwCleaner[S1].txt - [2406 octets] - [06/08/2013 19:01:58]

########## EOF - C:\AdwCleaner[S1].txt - [2466 octets] ##########

hocam bunlar yazıyor raporda

• ben raporu incelerken size bir kaç sorum olucak yönlendirme kaltımı?
    pcde degişiklik varmı?
  • quote:

ben raporu incelerken size bir kaç sorum olucak yönlendirme kaltımı?
    pcde degişiklik varmı?

yok bilgisayarı açar açmaz potansiyal diye engelledi malware antibyte programı devam ediyor hala
  • quote:

quote:

pcde degişiklik varmı?

yok bilgisayarı açar açmaz potansiyal diye engelledi malware antibyte programı devam ediyor hala

Bilgisiyarınaza bulaşan trojen dirençli çıktı
    Burdan indirin ve tarama yaptırınçalıştırın msdos ekranında bir tuşa basın rapor verene kadar bekleyin raporu buraya yazın.
    bu program ile zararlıyı durdurabilirsiniz silme işlemi yapmaz yeniden başlatıldıgından programı yeniden çalıştırın
    bu programı indirin taratın çıkanları silin
    bu programı indirin çalışıtırın rapor verene kadar işlem yapmayanız işlem bittiginde çıkan 2 tane raporu buraya yaz

• quote:

quote:

quote:

pcde degişiklik varmı?

Bilgisiyarınaza bulaşan trojen dirençli çıktı
    Burdan indirin ve tarama yaptırınçalıştırın msdos ekranında bir tuşa basın rapor verene kadar bekleyin raporu buraya yazın.
    bu program ile zararlıyı durdurabilirsiniz silme işlemi yapmaz yeniden başlatıldıgından programı yeniden çalıştırın
    bu programı indirin taratın çıkanları silin
    bu programı indirin çalışıtırın rapor verene kadar işlem yapmayanız işlem bittiginde çıkan 2 tane raporu buraya yaz

ilk programı indiriyorum o bitince diğerlerini uzun sürecek biraz ama sizi yorıcam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.