Şimdi Ara

http://img.donanimhaber.com/micons/m1.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/images/micons/m1.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Métropol -- 7 Eylül 2012; 23:31:24 >

• Zihni Sinir projesi detected. biraz gereksiz olmuş ama ilginç.. projeyi tamamladığın zaman bu konuya resimlerini atar mısın ? cidden çok merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

Zihni Sinir projesi detected. biraz gereksiz olmuş ama ilginç.. projeyi tamamladığın zaman bu konuya resimlerini atar mısın ? cidden çok merak ettim

şimdi uraşasım yok ama bi ara deniycem oda olmassa motorla yapıp deniycem elle tıklarken stabil olmuyo bide hızlı olmuyo
  • Resme ciddi ciddi bakıyordum, dandik mouse yazdığını görünce bastım kahkahayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Resme ciddi ciddi bakıyordum, dandik mouse yazdığını görünce bastım kahkahayı.

troll avatarından anlamalıydık
  • Bu kadar uğraşacağına git 20-30 tlden direksiyon seti al pedal yapma kısmını ben anlatırım sana .
    Proje çılgınmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 30 Ağustos 2012; 19:19:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Bu kadar uğraşacağına git 20-30 tlden direksiyon seti al pedal yapma kısmını ben anlatırım sana .
    Proje çılgınmış

o tip yazılımsal şeyleri knight algılıyo pvplerde zaten algılıyo soacs
    motorlusunu yaptım öyle seri basıyo ki mana yetiştiremiyorm yarın videosunu koyarım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Bu kadar uğraşacağına git 20-30 tlden direksiyon seti al pedal yapma kısmını ben anlatırım sana .
    Proje çılgınmış

o tip yazılımsal şeyleri knight algılıyo pvplerde zaten algılıyo soacs
    motorlusunu yaptım öyle seri basıyo ki mana yetiştiremiyorm yarın videosunu koyarım :)

Valla denemedim algılar mı algılamaz mı diye , 1-2 yıl önce exp kasarken kullanıyordum light feet ve minor için . Fakat hack sheildi geçirmek zor değil , uğraşsam yapılır da uğraşmaya değmez .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.