Arkadaşlar buhttp://adslkota.ttnet.net.tr/ neden çalışmıyor.Aylık transfer olayına bakıcam ama bi türlü girmiyo.Acaba adresmi değişti?
cumartesi pazar günleri genelde çalışmıyor
mesai günleri dışında çalışmaz. türk telekom bu ne zannettin?
gergene:))
hakketten ne denilebilirki ya ne zaman düzelecek bu iş nezaman
her hafta her hafta ne bicim bi is bu
şimdi 4440375 e sordum sırf sizin için. dua edin bana sizin yüzünüzden tam 10 dakika beethoven dinlettiler bana. adslkota.ttnet.net.tr sitesinde bugün bir çalışma varmış. gecenin ilerleyen saatlerinde ya da sabaha bitmesi hedefleniyormuş. sanırım yarına çalışacakmış... rahatlamışsınızdır umarım:)
ya sanki süper bi site sanki çok işlevli bir site. Topu topu şifre değişimi yapıp kotamızı kontrol edebiliyoruz. Neyin çalışması var sanki?? Hala site kapatıp çalışma-bakım-onarım yapan yerler varmı ya?
hafta sonu tatiline giriyor site
memleketteki akrabalarına gidiyor
eheheheheheh ben üstüme düşeni yaptım sadece. TürkTelekom Belediyesi Çalışıyor. Herşey ADSL için:)))
Aynı başlıktan 43355 defa daha açarsanız çalışmaya başlıyacak herhalde?
Adsl kota neden çalışmıyor? Adsl kota neden çalışmıyor? Adsl kota neden çalışmıyor? ...... ...... ......
quote:
Orjinalden alıntı: salpyilmaz
eheheheheheh ben üstüme düşeni yaptım sadece. TürkTelekom Belediyesi Çalışıyor. Herşey ADSL için:)))
Türk telecomdaki abiler bıyıklı yaşlı adamlar, kapatıp gidiyorlardır siteyi :)
quote:
Orjinalden alıntı: salpyilmaz
şimdi 4440375 e sordum sırf sizin için. dua edin bana sizin yüzünüzden tam 10 dakika beethoven dinlettiler bana. adslkota.ttnet.net.tr sitesinde bugün bir çalışma varmış. gecenin ilerleyen saatlerinde ya da sabaha bitmesi hedefleniyormuş. sanırım yarına çalışacakmış... rahatlamışsınızdır umarım:)
alllaaallaa yav ben aradığımda da Mozart Türk Marşı çalıyodu. hay Allahım sen bu telekomu nası biliyosan öyle yap yarabbim yaa... neyse,düzelmiş site.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme