Şimdi Ara

HTML yardım lütfen küçük bir yerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük bi ödev için sadece görüntü kısmını hallettim ama butonlarla istenen kısımları yapamıyorum ben yapabildiğim kadarını veriyorum dosya olarak ve yapılcak olan şeyin resmini de vericem..2 gün içerisinde bitirmem lazım.Yardımcı olabilcek arkadaşlara şimdiden çok tşk ederim...

1-)Orda checkbox lar aktif olmadığı için, altındaki seçilecek olan kısımlar pasif görünüyor
    checkbox ları tiklediğimiz zaman selectlerin aktif olması lazım bu yapılacak

2-)Alttaki bilgiler: yazan yere (neler girilmişse ona göre) cinsiyet isim ve soyad bilgileri çıkacak hesaplaya tıkladığımız zaman..

3-)Haftalık kazanç yazan yere de şu şekilde;
    haftaiçi çalışırsan saat başı 10 ytl
    haftasonu çalışırsan saat başı 15 ytl kazanıyorsun
    Haftalık saatler kısmında çalıştığın günleri checkbox ta seçip o gün kaç saat çalıştıysan altındaki select te belirtip hesaplaya tıkladığın zaman
    bu şekilde kaç saat çalıştıysan (haftaiçiyse 10 haftasonuysa 15 ile çarpılacak) hesaplanıp kutuya yazdırılacak

4-) değerleri sıfırla butonu ile de tüm kutular sıfırlanacak..

YAPABİLDİĞİM KADARIYLA HTML DOSYASINA BURDAN BAKABİLİRSİNİZ...

• yani bunu yapabilmek için html bilgisi yetmiyo dmi? javascript bilmek gerek az çok?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.