Bildirim
Html Sitesi İletişim Formu Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sorun yaşadığınız kodu yazar mısınız? _____________________________ -
sorun yaşadıgım yer :www.gokhanzorgul.com/#contactus gonder butonunda maıl adresıme msj atmasını ıstıyorm _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Gooqes
Html Siteme İletişim Formu yaptım Fakat Mail kısmında sorun yaşıyorum yardım ederseniz sevınırım
html ile mail gonderme islemi yapamazsin php kullanman gerek. php icin kodlar sunlar:
[CODE]
<?php
mail(alıcı,konu,mesaj );
?>
[/CODE]
ama bu kodlarin calismasi icinde sunucudunda mail servisinin olmasi gerek eger yoksa calismaz. yapamazsan bana ulas.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
GreenPeace Türkiye | WWF Türkiye | Hayvan Hakları Federasyonu
"sadece inandığın, istediğin ve doğru olduğuna inandığın bir şey için aptal durumuna düşmekten korkmazsan egonu yenebilirsin ve işte o zaman özgür kalırsın..."
-
Bİlgileriniz için teşekürler yapmaya çalışacagım :) -
Fakat php yi daha öğrenmedigim için yapamam :( bu konuyu nasıl ve nerden öğrenebilirim ? -
internetten hazır şablonları kullanabilirsin. _____________________________ batigun.com
alperbatigun.com -
Hazır şablon kullanarak yaptım fakat ben php bilmediğim için ne yapacagımıbılmıyorum Php ogrenmem lazım :S -
quote:
Orijinalden alıntı: Gooqes
Hazır şablon kullanarak yaptım fakat ben php bilmediğim için ne yapacagımıbılmıyorum Php ogrenmem lazım :S
web işlerince php öğrenmen şart. html ile sadece tasarım yapabilirsin php öğrenerek programlasınıda yapabilirsin butonlara falan işlev ekliyebilirsin. sana tavsiyem yakın zamanda bir php eğitim seti yada kitabı alıp phpye başlaman iyi olacaktır.
Öneriniz için teşekürler :) belirttiğim gibi seneye okulda php öğreniceğim zaten fakat nekadar detaylı olur bilmiyorum seneye hazırlık olarakda bu konuyu yapmak ıstıyorum -
google kullanarak "jmail" ile mail gönderme şeklinde bir arama yapsanız sanırım bir çok hazır koda ulaşırsınız. -
benzer sorunum var yapana 10tl _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler