Şimdi Ara

Html dosyasını Avi ye çevirme ( başlığa bağlı kalmayın bi el atın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ismini vermeyeyim şimdi bi film paylaşım sitesinden 700 mb'lık bir film indirdim (rapidden). Filmi indirdim ama normal bildiiniz gibi avi,mgep-v gibi formatlarda değilde filmi html olarak kaydetmiş bu belki upload ednin belki benim hatam ama ansıl düzelticem bi yardım edin kotama acıdım doğrusu

• bana göre *.html yazan yeri ad değiştirden *.avi yap belki acar
  • HTML bir video dosyası uzantısı değildir. Ya siz yanlış şeyi indirdiniz yada indirdiğiniz film dosyası'nın sonundaki uzantı değiştirildi. Film dosyasını Media Player tarzı bir oynatıcının üzerine sürükleyin eğer film oynuyorsa sorun yok ama hata veriyorsa indirdiğiniz şey hatalı.
  • zannerdesem orbit yada flashget türü bir programla indirmişsin ve premiumun olmadığı için sadece o sayfayı indirmiş html bir web yazılım kodu ve uzantısıdır indirdiğiniz dosya rar.zip.avi mpeg vs olması gerekiyor.
  • indirdiim dosyada ..... .rar yazıyor fakat rar arşivi şeklinde değil internet sayfası şeklinde duruyor . Birlikde açı m.player veya farklı bir playere yönlendirdiimde ise açmıyor.
    jdownloader ile indirdim.
  • ama öle olsa dosyanın boyutu küçük olur o 700 mb indirdim diyor
    sen @basaran ın dedğini dene bence.
  • olmadı m.player html dosyasını açamıyor diyr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buyrun buradan İzleyiniz .

Anlatım yaptım .

http://www.stonesbucket.com/upload/uploads/38cn5izGdfafs.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 8 Mayıs 2009; 17:51:15 >
  • düzeltmeyi yapıyorum m.player uyarı vermiyor ama aynı zmanda açmıyor
  • Klite Codec Full son sürümü yükleyiniz düzeltme işleminden sonra .
  • Bildiğim kadarıyla Rapid normal üyeliklerde downloader programlarına izin vermiyor yani @hayati54'ün dediği gibi filmi değil html uzantılı dosyayı indirmişsiniz. Muhtemelen uzantıda *.rar.html gibidir.
  • evet oyle yazıyor
  • Dediğim gibi siz filmi değil onun linki tarzı birşeyi indirmişsiniz. Rapid'den tekrar indirmeyi deneyin ama bu sefer herhangi bir download programı kullanmayın.
  • sağolun filmi upload eden arkadaşla artık geri kalan yardımlarınız için çook teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: basaran

Bildiğim kadarıyla Rapid normal üyeliklerde downloader programlarına izin vermiyor yani @hayati54'ün dediği gibi filmi değil html uzantılı dosyayı indirmişsiniz. Muhtemelen uzantıda *.rar.html gibidir.

Öyle bir attınki yani öyle bir attınki . Arkadaşım *.rar.html , sonundaki .html i sileceksin geri rar kalacak ve daha sonra dosyayı sağ tıklayıp klasöre yada buraya çıkart diyeceksin . Atmayın abartmayın gözünüzü seveyim ya . Tonlarca .rar.html 'li dosya indiriyorum . Lütfen yanlış bilgi verrmeyelim .
  • onu yapmayı bende biliyorum fakat sağ tıkladıınızda buraya çıkart fln çıkmıyor yani dosya rar ama rar özellkleri göstermior kafamı karıştrp burya konu açmamn sebebi bu ...
  • tamam rar uzantısınıda değiştirdinmi avi veya mpg yaptınmı ? Daha sonrada Klite Codec yükledinmi dediklerimi yaptınmı
    Adres linki ver bakayım bende indireyim dosyayı
  • link oto indii için sildim gece yatarken kurmuşdum . kapanınca da gitti tabii dediklerinizin hepsini tek tek uyguladım ayrıca upload yapan arkadaşda hatasının farkında yani sorun bende değil ..
  • hepsi ayrı bir part olduğu için rar uzantısını neden avi yada mpeg olacak arkadaşlar

html i kaldır dosya isminden ve Winrar ı aç daha sonra dosyayo üzerine sürükle
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackened

hepsi ayrı bir part olduğu için rar uzantısını neden avi yada mpeg olacak arkadaşlar

html i kaldır dosya isminden ve Winrar ı aç daha sonra dosyayo üzerine sürükle

Bu arkadaşın demesiyle aklıma geldi .

cagin arkadaşım sen ne yap biliyormusun , dosyaları silmediysen ilk part'ın üzerine sağ tıkla birlikte aç de winrar ile saç dosyanın içine gireceksin daha sonra winrarın içindeyken onu buraya çıkart yada klasöre çıkart gibi işlemle onu rar içinden dışarı çıkarınız .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.