Şimdi Ara

Htc ye oyun yükleme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
6.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sensation aldım.Buna oyun yüklemek istiyorum,sitede oyun linkleri var ama nasıl yükleyeceğiz? Bana tane tane birisi anlatabilir mi lütfen?

• up
  • Kardeşim android marketten indirip kursana, uğraşacağına.
  • market derken? mesela?
  • Yani telefondaki markette mesela worms yok,,
    Yani kolayca indirebileceğim bir site varmı?
  • Telefona apk dosyasını atıp yüklüyorsun. Sonra oyunu açıyorsun oyunun verilerini internetten indirmeye başlıyor. İndirme tamamlandığında oyununuzu oynayabilirsiniz.
  • Apk ne? kardeş özelden anlatabilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • apk dosyalarin uzantisidir. nasil bilgisayarda exe ler kendisi calisir, rar lari winrar tanir, mp3leri winamp tanir ayni onun gibi.

tam dogru bir tabir degil ama windowstaki exe uzantisi ne ise androidde de apk odur.

apk dosyalari android sisteminde calusan uygulamalarin kurulum paketlerinin uzantisidir.

elinizdeki apk uzantili bir dosyayi telefona aktarip bir dosya yöneticisi ile calistirirsaniz kurulum islemi baslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine

apk dosyalarin uzantisidir. nasil bilgisayarda exe ler kendisi calisir, rar lari winrar tanir, mp3leri winamp tanir ayni onun gibi.

tam dogru bir tabir degil ama windowstaki exe uzantisi ne ise androidde de apk odur.

apk dosyalari android sisteminde calusan uygulamalarin kurulum paketlerinin uzantisidir.

elinizdeki apk uzantili bir dosyayi telefona aktarip bir dosya yöneticisi ile calistirirsaniz kurulum islemi baslar.

Eyvallah kardeşim sağolasın,yaptım oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.