Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
196.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar..bende yeni aldım hızlıaldan 600 tl ye mavi olanından...ama androidden sonra windows mobile kullanmak tam işkence gibi ilk izlenimim..en basit işlemleri bile yapamıyorum ekstra hiç bir özellik istemiyorum..mesela rehberimi ve sms lerimi yedekledim ama 8x e aktarmak tam bir işkence..sim karttan bir şekilde yedekledim ama mesajları yedekleme yok sanırım..sim kart rehberini kullanmak görmek diye bişey yok..daha bir sürü şey yok dediğim gibi ekstra özellik istemiyorum ana işlevlerini yapamıyorum..mesela hafızasını göremiyorum yani hafızasındaki dosyalarım klosörü yok onu bir program ile de yapamadım nasıl yapıyorsunuz..marketi de çok kötü..8.1 i bekleyebilir miyim yoksa beklemeden kırar mıyım ya da müşteri çıkarsa satar mıyım bilemiyorum ama lütfen yardımcı olun rehberi yüklemek için deli oldum..

Orijinalden alıntı: canyash

merhaba arkadaşlar..bende yeni aldım hızlıaldan 600 tl ye mavi olanından...ama androidden sonra windows mobile kullanmak tam işkence gibi ilk izlenimim..en basit işlemleri bile yapamıyorum ekstra hiç bir özellik istemiyorum..mesela rehberimi ve sms lerimi yedekledim ama 8x e aktarmak tam bir işkence..sim karttan bir şekilde yedekledim ama mesajları yedekleme yok sanırım..sim kart rehberini kullanmak görmek diye bişey yok..daha bir sürü şey yok dediğim gibi ekstra özellik istemiyorum ana işlevlerini yapamıyorum..mesela hafızasını göremiyorum yani hafızasındaki dosyalarım klosörü yok onu bir program ile de yapamadım nasıl yapıyorsunuz..marketi de çok kötü..8.1 i bekleyebilir miyim yoksa beklemeden kırar mıyım ya da müşteri çıkarsa satar mıyım bilemiyorum ama lütfen yardımcı olun rehberi yüklemek için deli oldum..

Yarın 8 gibi rehber için anlatım yapıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür

• Aramayı sonlandırmak isterken takılıyor bazen 5-10 sn kadar. Normal mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: canyash

merhaba arkadaşlar..bende yeni aldım hızlıaldan 600 tl ye mavi olanından...ama androidden sonra windows mobile kullanmak tam işkence gibi ilk izlenimim..en basit işlemleri bile yapamıyorum ekstra hiç bir özellik istemiyorum..mesela rehberimi ve sms lerimi yedekledim ama 8x e aktarmak tam bir işkence..sim karttan bir şekilde yedekledim ama mesajları yedekleme yok sanırım..sim kart rehberini kullanmak görmek diye bişey yok..daha bir sürü şey yok dediğim gibi ekstra özellik istemiyorum ana işlevlerini yapamıyorum..mesela hafızasını göremiyorum yani hafızasındaki dosyalarım klosörü yok onu bir program ile de yapamadım nasıl yapıyorsunuz..marketi de çok kötü..8.1 i bekleyebilir miyim yoksa beklemeden kırar mıyım ya da müşteri çıkarsa satar mıyım bilemiyorum ama lütfen yardımcı olun rehberi yüklemek için deli oldum..

Hemen enseyi karartma hocam. WP basit ama hoş bir kullanıma sahip.

Kişiler ---> Ayarlar ---> SIM Kişilierimi İçeri Aktar

• Selam arkadaşlar; uzun yıllar samsung omnia ile windows mobile kullandık. DH'nin önemli başlıklarından biriydi "omnia ilk yardım". daha sonra istemeyerek te olsa omnia'yı satıp Android'e geçiş yaptık. bir kaç android cihazdan sonra (en son Galaxy S4) şimdi tekrar windows phone da karar kıldım. ve HTC 8 X aldım. Yarın sabah elime ulaşacak sanırım. kurcalamayı, araştırmayı, sık sık rom değiştirmeyi seven biriyim. konuya beni de eklerseniz sevinirim. (kız ister gibi girdik biraz ama olsun )

wp8.1 yüklemeyenler aklında şüphe olanlar için güzel bir wp8.1 inceleme videosu....

Üzülme der Mevlana... ''İstedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmamasi gerektiği için olmuyordur''...

"Kismet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kismet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.."
    (Hz. Mevlana)

• Battlestar DH kullanıcısına yanıt
    hocam sen nekadar zamandır kullanıyordunda düştü o harf

Orijinalden alıntı: grimser

1.5 yılı geçti.

Orijinalden alıntı: Battlestar DH

quote:

1.5 yılı geçti.

nasıl düştü o harf hocam yaw :) garantiye girmez kullanıcı hatası derler yüzde yüz....benimde 1 sene olacak gerçi 3 aydır kılıfsız kullanıyorum daha öyle bir harf düşme vs. yok inşallah da olmaz.....hocam kasayı değiştir orjinal kasa 70-80 tl civarında servise bir sor istersen hem telefon sıfırlanmış olur

Üzülme der Mevlana... ''İstedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmamasi gerektiği için olmuyordur''...

"Kismet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kismet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.."
    (Hz. Mevlana)

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

quote:

1.5 yılı geçti.

nasıl düştü o harf hocam yaw :) garantiye girmez kullanıcı hatası derler yüzde yüz....benimde 1 sene olacak gerçi 3 aydır kılıfsız kullanıyorum daha öyle bir harf düşme vs. yok inşallah da olmaz.....hocam kasayı değiştir orjinal kasa 70-80 tl civarında servise bir sor istersen hem telefon sıfırlanmış olur

Nasıl düştüğünü anlamadım etrafa da baktım yoktu ;) ben de aldığımdan beri kılıfsız kullanıyorum açık yeşil hala mis gibi.t düşünce değişik oldu ama :) aynı renk kasa varsa ellerinde değiştireyim o zaman fiyatı iyimiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

quote:

1.5 yılı geçti.

Nasıl düştüğünü anlamadım etrafa da baktım yoktu ;) ben de aldığımdan beri kılıfsız kullanıyorum açık yeşil hala mis gibi.t düşünce değişik oldu ama :) aynı renk kasa varsa ellerinde değiştireyim o zaman fiyatı iyimiş.

benimki siyah hocam gerçi düşse bile yokluğunu hissetmem sanırım

(Hz. Mevlana)

• quote:

Orijinalden alıntı: bose&hifi

Şarj durumu gene aynı,berbat.Şimdi de whatsapp simgesinde gözükmüyor bildirimler kutucukta.Sanırım daha öncede olmuştu bu ama nasık çözdüğümü unuttum.

Zaten whatsapp'ı kurduktan sonra,açtığımda ''Whatsapp'ın bu sürümü telefonunuzda desteklenmemektedir'' gibi bir açıklama gösterdi.
    Ne yapmalıyım ?

???????

Nerededir bilen birisi yazabilir mi lütfen...

battery status programını kurmuştum oradaki veriye göre 1 saatte %13 şarj oluyormuş ve şuan şarjın bitmesine 3 saat 40 dakika kalmış. (%50 şarjı doldurmak için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 11 Haziran 2014; 21:10:37 >

Orijinalden alıntı: java

Bu cihazda radyo olması gerekiyor ama menulerde bulamadım...

Nerededir bilen birisi yazabilir mi lütfen...

Muzikte

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Arkadaşlar cihazınınız kaç saate şarj oluyor ya? yarım saat önce %50 idi yarım saate %51 olmuş. Tutarsızca mı doluyor bunun bataryası böyle ???

Yakında oturur. Bu arada güncel sürüme kadar güncellemeyi yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Arkadaşlar cihazınınız kaç saate şarj oluyor ya? yarım saat önce %50 idi yarım saate %51 olmuş. Tutarsızca mı doluyor bunun bataryası böyle ???

Yakında oturur. Bu arada güncel sürüme kadar güncellemeyi yapın

yaptım hocam.

"
    battery status programını kurmuştum oradaki veriye göre 1 saatte %13 şarj oluyormuş ve şuan şarjın bitmesine 3 saat 40 dakika kalmış. (%50 şarjı doldurmak için)
    ""

Belli ki bir yerde sıkıntı oldu. Böyle değildi. Pili tamamen bitmişti öyle şarja takmıştım. Ondan oldu belki de.

EDİT : TELEFONU KAPADIM AÇTIM. SORUN DÜZELDİ. BATTERY STATUS PROGRAMI SALAKLAŞTIRDI TELEFONU GALİBA. DİREK SİLİYORUM. SİZ DE KURMAYIN. ŞUAN ŞARJIM %95 OLMUŞ SAATTE %41 DOLUYORMUŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 11 Haziran 2014; 21:14:01 >

• quote:

Hocam sen programa filan bakma gösterge takılabiliyor normal 2 buçuk saatte şarj oluyo gösterge takılırsa kapat aç düzelmesi lazım

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.