Şimdi Ara

HTC Wildfire (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dahada ben buna navigasyon ararsam kırarım telefonu. ne denesem olmadı tam çok yaklaştım bu sefer dediğimde önüme şifreli bir rar dosyası çıktı. tabi benim için büyük bir engel açamadım bunu. j zip kullanıyorum. ilk defa bi rar dosyasını açmak için şifre istedi olmadı olmadı. zaten antivirusumun zamanı geçti kimbilir navigasyon bulacaz diye ne virüsler trojanlar bilimum haşereler dolmuştur bilgisayara. bağdata pirince giderken evdeki bulgurdan olacaz dahada wanminut vanminut diyorum başkada bişee demiyorum. gerçekten wildfire a yükleyip te kullanabilen olursa bakacam yoksa arkadaş eldeki telefondan olacam . kıracam o olacak dellendim
    kendimi smile lara verdim

• Vvvertigo 15 dakikaya gönderiyorum bendeki Ndrive türkiye haritasını ve Ndrive v10.1.15 androboost u rapide upload edip. Bende bugün yükleyebildim o kadar çok yer gezdim ki nerden indirdiğimi hatırlamıyorum bulamadım da tekrar. Zaten 500 mb olarak tüm avrupa haritasını indirmiştim.70 küsür mb lık türkiye haritasını sadece upload ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isosonsuz -- 2 Eylül 2010; 2:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

quote:

Orijinalden alıntı: turanhan

programlar arka tarafta kendi kendine çalışıyor. hatta prog. kapatmadığımız için tel kasmaya baslıyor. uygulamaları kapatmak için menü-ayarlar-uygulamalar-çalışan hizmetler de kapatmak istediğimiz uygulamanın üstüne basılı tutarak uygulamanın calışmasını durdurabiliyoruz. uygulamaları kapatmanın diğer bir yolu ise teli kapatıp açmak.

ikinci sorun: pilin ne kadar gittiğini görebiliyoruz. o da menü-ayarlar-telefon hakkında-pil e giriyoruz. pil durumunu pil seviyesini telin çalışma süresini hatta pili nelerin kullandığını bile görebiliyoruz. örneğin benim telin pilinin %31 ini şebeke bekleme, %27sini android sistemi, %10unu ekran, %3 ünü sesli aramalar tüketmiş. vs vs.

son sorun hakkında su an için pek bi bilgim yok ama % 90 öyle bi program da vardır.

quote:

Orijinalden alıntı: burakoolook

Akdaslar mehaba;
    wildfire da programların arka tarafta kendi kendine çalışması gibi bi durum var mı ve eger varsa bunları nereden kapatıyoruz?ve
    Pilin ne kadar (yüzde olarak) kaldıgını görebiliyoruz??

nodata diye bi programdı herhalde onun sayesınde touch2 de ıstedıgımız baglantıları sadece kendı ıstegımızle acıp kapabılıyorduk(3g-edge-blue-gprs)böyle bi program varmıdır kullandıgınız??

turanhana katılıyorum bende bikaç defa oyun yonadım sonrasında oyundan hemen çıktım programı kapatmak uzun sürüyor diye sol alt köşedeki ev görünümdeki dokunmaça :) (bu ismide şu an koydum umaım tutar) evet ne diyordum dokunmaça dokunarak çıktım. daha sonra pili şu anda ne kullanıyor gibisinden bi yer buldum tıkladığımda o oyunun hala pil yediğini gördüm. üzerine tıkladığımda programı kapatabildim aynı yerden. dolayısıyla şu sonuca vardım;
    programlar arka planda çalışıyor sanırım usulune uygun çıkmak gerekiyor devre dışı kalması için. bu da tüketimi artıracaktır. bu arada bi arkadaş pm den çalışan bir navigasyona ulaşabileceğim bi yol göstermiş şimdi onu deneyeceğim. sonrada burdan izlenimlerimi yazarım.

unutlmak üzere olan bikaç güzelliğini almaı düşünenler için hatırlatayım arkadşlar telefon çalarken elinize aldığınızda telefonun sesi otomatik olarak kısılıyor, kulağınıza götürdüğünüzde ise ekran kapanıyor uzaklaştırınca ekran tekrar yanıyor:) fotoğrafı kaliteli diyemem yüksek beklenileriniz olmasın.

hemen bir de soru sorayım kullanıcılar için arkadaşlar hafif yan yatmış çanak anten şeklinde bir işaret var benim ana ekranda bluetooth değil, wifii değil ne olduğunu bulamadım anlamadım çalıştırıyorum bi değişiklik yok kapatıyorum bi değişiklik yok.

Yana yatmış çanak GPS.

• ya arkadaslar bu market olayı yüzünden kafayı yiyecem. hangi uygulamayı indirmek istesem market için barkod koymuslar ama bi download linki koymamışlar. her yer barkod dolu ama malum şu an için barkod işimize yaramıyo. başka türlü download yapmamız lazım ancak gel gelelim tüm siteler download için barkodu koymus ve bırakmış. insan markete giremeyenleri de düşünüp bi download linki falan koymazmı yaa. en son olarak bugün hurriyetin android uygulamasını indirmek istedim. yarım saat aradım. en az 10 yerde download barkodunu gördüm ancak başka türlü download imkanı sağlayan bi yol ne gördüm ne de bulabildim... artık lanet olsun böyle işe dedim ve aramayı bıraktım.

biz teknoloji ile ugraştıkça sanki bir el bizi bu dünyadan uzaklaştırmaya çalısıyor. baksanıza youtube a bile ne zahmetlerle girebiliyoruz. kim bilir market için bizi daha neler bekliyordur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Arkadaşlar ben kaç gündür i7500 almayı düşünüyorum hatta sipariş te ettim ama şuan o neredeyse siparişi iptal noktasına geldim çünkü forumda ki konuda sürekli arkadaşların sorunlarını okuyorum çoğuda güncelleme ile ilgili bu gün biriside şarj probleminden bahsetmiş.
    Şimdi bana i7500 yerine bu wildfire ı tvsiyer edermisiniz ?
    Ben biraz özelliklerine baktım ve düşük çözünürlüklü lcd ekran, diğerinin ki daha yüksek çözünürlüklü amoled olduğundan itici geldi biraz. i7500 de her yapılan güncelleme yanında bir sorun getiriyor acaba wildfire alırsam sorunsuz kullanabilirmiyim? Sonuç olarak i7500 göre nasıldır bu telefon. Fazladan para vermeye değer mi ?
    Saygılar.

ancak 7500'ın kronik sorunlarından haberiniz var mı? hepsiburada.com daki kullanıcı yorumlarını okumanızı öneririm. Bunun yerine bir çok kullanıcı samsungun 5700 modelini öneriyor. Haberiniz olsun.
    wildfire başlığındayız. biz tabii ki wildfire öneririz
    Wildfire'ın çözünürlüğü sorun değil. bütün uygulamalarda yeterli kalitede hizmet veriyor. Güncelleme sorunu yok. Şimdiden 2.2 Froyo güncellemesinin geleceği duyuruldu.
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Ben de bugün aldım..ilk dokunmatik telefonum bunda öğrenirim beğenirsem iphone 4 veya galaxys gibi daha üstün telefonlara geçerim diye...

bilmiyorum tümü böyle mi telefonun açılışı saatler sürüyor. yani diyelim uçaktan indin karşılayacak kişiyi arayacaksan min 3 dakka sürüyor açılması.

ekran bana yeterli geldi bilmiyorum.

2-3 konuda yardım istiyorum.
    1) konumum gösterdi aa navigasyon nasıl yapacağım?
    2) hiç oyun yok mu? buna oyun nerden bulurum?
    3) hiç bir şekilde HD video çekme ihtimali yok mu yazılımla falan.

Sistemin bir kaç dakikada açılması android sistemle alakalı sanırım. Ancak açıldıktan sonra...

1) Cihaza google navigation beta yüklü. Ben verimli biçimde kullanamadım. Yerine google map yetiyor. yok tarifi de yapıyor.

2) Cihaza yüklyü tek oyun Teeter. Yüklenebilecek güzel oyunlara gelince: Talking Tom Cat, Robo Defense. Uygulamalar; ANDexplorer, opera mini.

3) HD ile ilgili bilgim yok. Ancak Divx desteği olmayan cihaz Rockplayer adlı programı yüklediğiniz divxleri izleyebiliyormuşuz. HD ile ilgili yazılımsal bir destek var mı bilmiyorum. Ancak kamerası öyle HD de keyif verecek cinsten değil.

Program ve oyun yükleme konusunda yukarıda arkadaşlar kaynaklarını sıraladılar. Market Türkiye'de desteklenmediği için çözüm apk uzantılı dosyaları ya cihaza doğrudan yada bilgisayar aracılığı ile indirmekte.

http://www.brothersoft.com/mobile/phone/htc/htc_wildfire/
    http://www.softonic.com/
    http://mobile.softpedia.com/
    http://www.androidapk.net
    http://andappstore.com/

Kaynaklar oldukça çok.

• Merhaba arkadaşlar, ben de dün htc wildfire sahibi oldum :) GAYRI bu başlıktaki yorumların için teşekkürler. Yararlı paylaşımlar yapıyorsun. Son yazdığın iletideki adreslere de bakacağım; fakat market uygulamasına erişebilsek çok güzel olacak. Merak ettiğim bir de sadece htc wildfire sahipleri mi erişemiyor markete Türkiye'den? Forumlarda gördüğüm kadarıyla adroid markete ulaşamayanlar hep htc wildfire sahipleri. Diğer androidli tellerde bu sorun yok mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.n.3.s

Merhaba arkadaşlar, ben de dün htc wildfire sahibi oldum :) GAYRI bu başlıktaki yorumların için teşekkürler. Yararlı paylaşımlar yapıyorsun. Son yazdığın iletideki adreslere de bakacağım; fakat market uygulamasına erişebilsek çok güzel olacak. Merak ettiğim bir de sadece htc wildfire sahipleri mi erişemiyor markete Türkiye'den? Forumlarda gördüğüm kadarıyla adroid markete ulaşamayanlar hep htc wildfire sahipleri. Diğer androidli tellerde bu sorun yok mu acaba?

Hayır, yasal yollardan türkiye'den kimse erişemiyor Market'e. Kimileri bir kaç program yükleyip cihazı root edip, markete bir başka ülkeden giriyormuş gibi gösteriyorlar kendilerini. Ancak bu çözüm garanti vs bakımından sakıncalı olabilir. Emin değilim.

• teşekkürler kardeş
    quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT`

quote:

Orijinalden alıntı: eyayla25

quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT`

Mesaj yazarken her bir karakterter titriyor bu, acaba o nereden kapatlılıyor arkadaşlar?

Sanırım şöyle

Ayarlar/ses ve ekran/dokunsal gerı bıldırım...

Oradan değilmiş ama buldum kardeşim sonunda.
    Ayarlar > dil ve klavye > touch ınput > metin girişi > yazarken titret

biraz daha saklasarmış be

• quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

quote:

Merhaba arkadaşlar, ben de dün htc wildfire sahibi oldum :) GAYRI bu başlıktaki yorumların için teşekkürler. Yararlı paylaşımlar yapıyorsun. Son yazdığın iletideki adreslere de bakacağım; fakat market uygulamasına erişebilsek çok güzel olacak. Merak ettiğim bir de sadece htc wildfire sahipleri mi erişemiyor markete Türkiye'den? Forumlarda gördüğüm kadarıyla adroid markete ulaşamayanlar hep htc wildfire sahipleri. Diğer androidli tellerde bu sorun yok mu acaba?

Hayır, yasal yollardan türkiye'den kimse erişemiyor Market'e. Kimileri bir kaç program yükleyip cihazı root edip, markete bir başka ülkeden giriyormuş gibi gösteriyorlar kendilerini. Ancak bu çözüm garanti vs bakımından sakıncalı olabilir. Emin değilim.

Anladım. Verdiğin bağlantılara da baktım fakat çok fazla uygulama bulamadım. Daha inceleyeceğim. Haftanın en iyi 5 Android uygulaması konusundaki wifi file manager uygulamasını nereden bulabiliriz mesela?

• quote:

quote:

quote:

Anladım. Verdiğin bağlantılara da baktım fakat çok fazla uygulama bulamadım. Daha inceleyeceğim. Haftanın en iyi 5 Android uygulaması konusundaki wifi file manager uygulamasını nereden bulabiliriz mesela?

wifi file explorer'ı arayacağım. ANDEXplorer aşağıda (dosya yönetimi)

http://handheld.softpedia.com/progDownload/AndExplorer-Download-76867.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 2 Eylül 2010; 13:07:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

wifi file explorer'ı arayacağım. ANDEXplorer aşağıda (dosya yönetimi)

http://handheld.softpedia.com/progDownload/AndExplorer-Download-76867.html

Bu da wifi file explorer:
    http://handheld.softpedia.com/progDownload/WiFi-File-Explorer-Download-97314.html

• Çok teşekkürler. Anca çözdüm siteyi =)
    quote:

Bu da wifi file explorer:
    http://handheld.softpedia.com/progDownload/WiFi-File-Explorer-Download-97314.html
  • quote:

İstanbul'da yaşıyorum.
    Benim için trafikte önemli olan şeylerden birisi de İBB'nin yoğunluk haritası.
    Wildfire'ın flash desteği var.
    http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/YogunlukHaritasi.aspx
    adresine girebiliyorum, harita görüntüleniyor ancak, yol üzerindeki yoğunluğu gösterir kırmızı yeşil ve turuncu renkleri görüntülemiyor.
    sistemdeki kamera görüntülerini de izleyebiliyorum ancak harita üzerinde renkleri göstermiyor.
    Deneyen yada bilgisi olan biri var mı?
    Turkcell'in aylık 5 liraya sunduğu bu hizmeti wildfire ile bedava almak vardı.
    Örnek olsun diye aşağıdaki resmi koyuyorum.

HTC Wildfire

Deneyen yok mu?

• Merhaba arkadaslar yarın almayı dusunuyorum wildfire ama bır sorum olacak daha once Android sistemli bır telefon kullanmadım acaba cok zorlanırmıyım alısmakta program yuklemek vs. gıbı seylerde? Telefonu aldıgımda yapacagım seyler varmı yuklemem gereklı programlar, yoksa mp3 dınleyıp ınternete hemen gırebılırmıyım benım ıcın bıde onemlı olan world benzerı belgeler acması problem yasarmıyım sızce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oist

Merhaba arkadaslar yarın almayı dusunuyorum wildfire ama bır sorum olacak daha once Android sistemli bır telefon kullanmadım acaba cok zorlanırmıyım alısmakta program yuklemek vs. gıbı seylerde? Telefonu aldıgımda yapacagım seyler varmı yuklemem gereklı programlar, yoksa mp3 dınleyıp ınternete hemen gırebılırmıyım benım ıcın bıde onemlı olan world benzerı belgeler acması problem yasarmıyım sızce?

Almayı düşünüyorsanız, bu başlığı bir solukta okuyun derim. Vereceğimiz cevaplardan daha faydalı olur.
  • Okudum gercekten yararlı bır baslık ve butun sorularıma cevap bulmama ragmen ınsan oglu yınede sormada edemıyor:) Telefon teknosada satılıyor 50 tl hedıye çeki sadece ınternet uzerınden alısverılerde mı gecerlı acaba bılıyormusunuz ve oyle ıse sız ınternetten mı aldınız guvenılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oist

Okudum gercekten yararlı bır baslık ve butun sorularıma cevap bulmama ragmen ınsan oglu yınede sormada edemıyor:) Telefon teknosada satılıyor 50 tl hedıye çeki sadece ınternet uzerınden alısverılerde mı gecerlı acaba bılıyormusunuz ve oyle ıse sız ınternetten mı aldınız guvenılır mı?

Hediye çeki interneetten alışverişler için imiş. Ben mağazadan aldım. Ama sonuçta Teknosa internet de güvenlidir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosonsuz

Vvvertigo 15 dakikaya gönderiyorum bendeki Ndrive türkiye haritasını ve Ndrive v10.1.15 androboost u rapide upload edip. Bende bugün yükleyebildim o kadar çok yer gezdim ki nerden indirdiğimi hatırlamıyorum bulamadım da tekrar. Zaten 500 mb olarak tüm avrupa haritasını indirmiştim.70 küsür mb lık türkiye haritasını sadece upload ediyorum.

+1
    doğrudur bende denedim mükemmel çalışıyor...

h t t p : / / u n s i d e w a r e z . c o m/showthread.php?16967-Ndrive-v10-for-Android-%28maps-EU-USA-AUS%29

boslukları at sadece harıtada tur.ta ındır..

navıgasyon ısteyenlere duyrulur

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.