Şimdi Ara

HTC Wildfire (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @isosonsuz dostum ellerine sağlık. aynı görüşleri paylaşıyorum. bütün sorularıma yanıt buldum.iyi kullanımlar..
  • Teşekkür ederim. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isosonsuz -- 31 Ağustos 2010; 21:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk45

Arkadaşlar bazı arkadaşlar yazmışlar CepAnahtar kullanılamıyor diye.
    Bende HTC Tattoo var ve ben CepAnahtarı kullanbiliyorum.
    Sanırım bu forumda bahsedilmişti nasıl kullanılabileceği.
    Ama aramanın ve bulmanın zor olacağını bildiğimden kendi yaptıklarımı aktarayım.
    andme_signed.apk ya da Esmertec_Jbed.apk indirilir.
    Sonra CepAnahtar.jar uygulaması yukarıdaki app manager vasıtasıyla kurulur.
    Sonrasında da İşbankasının web sayfasıyla yapılan yönlendirmeleri izlemeniz yeterlidir.

Başka Java uygulama yöneticileri de kullanılabilir tabiki.

Valla çok teşekkürler. Yalnız geçen mesajınızda Ndrive ın v10.1.15 sürümüne ulaşamazsanız daha detaylı yazarım demiştiniz, zahmet olmazsa linkleri paylaşabilir misiniz?
  • Akdaslar mehaba;
    wildfire da programların arka tarafta kendi kendine çalışması gibi bi durum var mı ve eger varsa bunları nereden kapatıyoruz?ve
    Pilin ne kadar (yüzde olarak) kaldıgını görebiliyoruz??

nodata diye bi programdı herhalde onun sayesınde touch2 de ıstedıgımız baglantıları sadece kendı ıstegımızle acıp kapabılıyorduk(3g-edge-blue-gprs)böyle bi program varmıdır kullandıgınız??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakoolook -- 31 Ağustos 2010; 21:56:27 >
  • E wildfire da da var. Ben masaüstlerinden birini sırf bu kontrollere ayırdım. Widget lar var. Bluetooth, gps, mobil şebeke(3g falan), uçak modu, wireless, ekran ışığı kontrolleri var hep. Mobil şebekeyi açtığımda direk güncelliyor maili,friend streami(facebook,tweeter) falan, sonra geri kapatıyorum pil yemesin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

quote:

Orijinalden alıntı: UNiCoDE

Teknosadaki yetkili teknosanın bu ürünü 1 yıllığına aldığını söyledi.Yani ilk ne zaman çıktıysa 1 yıl süreyle başka hiç bir yerde satılmayacakmış.Bilginizee..

Bu da yeni mi çıktı?

olabilir yani hiç şaşırmam.bana telefonu ayıran daha doğrusu almama yardımcı olan teknosada çalışan bir arkadaşımdı.telefonu alırken aramızda geçen küçük sohbette teknosanın iphone 4 getirmeyi çalıştığını ve gümrükte sorunlara neden olduğunu söyledi ve onun yerine bu cihaz da yeni ve güncel olduğu(gümrükten geçirmek daha kolaymış) için teknosanin bu cihazı tercih ettiğini söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsigs -- 31 Ağustos 2010; 22:38:07 >

• Arkadaşlar an itibari ile wave,i5700,wildfire mi derken gittim htc'yi aldım şu anda elimde. Daha tuş kilidi koymayı bile yeni öğrendim yani o derece yeniyim Bundan sonra başınızı ağrıtabilrim af ola şimdiden. İlk izlenimim kesinlikle kibarlığı. İnternetini zar zor kapattım bide oradan buradan kontur yemesin diye.

Hava durumu çıktı direk, ulan o da kontur yer mi diye merak etmio değilim (:
    Bi de mesaj yazarken titreyip duruo yav bu, kapatamadım bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonarT` -- 1 Eylül 2010; 0:32:51 >
  • @isosonsuz;
    link vermek yasak olduğu için malesef link veremedim.
    ama ipmart forum da aradığınız tüm soruların cevabı var.
    aratırsanız detaylı bilgilere ulaşırsınız.
    yine de sıkıntı olursa pm ile yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT`

Arkadaşlar an itibari ile wave,i5700,wildfire mi derken gittim htc'yi aldım şu anda elimde. Daha tuş kilidi koymayı bile yeni öğrendim yani o derece yeniyim Bundan sonra başınızı ağrıtabilrim af ola şimdiden. İlk izlenimim kesinlikle kibarlığı. İnternetini zar zor kapattım bide oradan buradan kontur yemesin diye.

Hava durumu çıktı direk, ulan o da kontur yer mi diye merak etmio değilim (:
    Bi de mesaj yazarken titreyip duruo yav bu, kapatamadım bi türlü

Hayırlı Olsun..İyi günlerde Kullan...

• ya arkadaslar telefonun fiyatı cok uygun teknosa da. neden teknosayı istemiyorsunuz anlamadım. hb ye bu tel gelse emin ol fiyatı en az 850 lira olur. baksana hb de tattoo bile nekadar pahalı..

quote:

Orijinalden alıntı: Gök]

Oha ama ne bu lan başka yerde satılmıyacakmış ne kadar saçma ya ben hepsi burdaya gelirse ordan alırım diye bekliyodum .s
  • @burakoolook : çok teşekkür ederim
  • pili gayet iyi telefonun. 2,5-3 gün gidiyor. üstelik wifi yi cok sık kullanıyor, abduction oyununu cok oynuyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

HTC pil konusunda sabikali zaten, touch2'de belli bi serideki piller arizaliydi, bunda yoktur umarim boyle birsey..

garantisi var nasilsa da demeyin, deveye hendek atlatmak KVK'ya pil degistirtmekten daha kolay
  • programlar arka tarafta kendi kendine çalışıyor. hatta prog. kapatmadığımız için tel kasmaya baslıyor. uygulamaları kapatmak için menü-ayarlar-uygulamalar-çalışan hizmetler de kapatmak istediğimiz uygulamanın üstüne basılı tutarak uygulamanın calışmasını durdurabiliyoruz. uygulamaları kapatmanın diğer bir yolu ise teli kapatıp açmak.

ikinci sorun: pilin ne kadar gittiğini görebiliyoruz. o da menü-ayarlar-telefon hakkında-pil e giriyoruz. pil durumunu pil seviyesini telin çalışma süresini hatta pili nelerin kullandığını bile görebiliyoruz. örneğin benim telin pilinin %31 ini şebeke bekleme, %27sini android sistemi, %10unu ekran, %3 ünü sesli aramalar tüketmiş. vs vs.

son sorun hakkında su an için pek bi bilgim yok ama % 90 öyle bi program da vardır.

quote:

Orijinalden alıntı: burakoolook

Akdaslar mehaba;
    wildfire da programların arka tarafta kendi kendine çalışması gibi bi durum var mı ve eger varsa bunları nereden kapatıyoruz?ve

nodata diye bi programdı herhalde onun sayesınde touch2 de ıstedıgımız baglantıları sadece kendı ıstegımızle acıp kapabılıyorduk(3g-edge-blue-gprs)böyle bi program varmıdır kullandıgınız??

• quote:

Orijinalden alıntı: turanhan

programlar arka tarafta kendi kendine çalışıyor. hatta prog. kapatmadığımız için tel kasmaya baslıyor. uygulamaları kapatmak için menü-ayarlar-uygulamalar-çalışan hizmetler de kapatmak istediğimiz uygulamanın üstüne basılı tutarak uygulamanın calışmasını durdurabiliyoruz. uygulamaları kapatmanın diğer bir yolu ise teli kapatıp açmak.

ikinci sorun: pilin ne kadar gittiğini görebiliyoruz. o da menü-ayarlar-telefon hakkında-pil e giriyoruz. pil durumunu pil seviyesini telin çalışma süresini hatta pili nelerin kullandığını bile görebiliyoruz. örneğin benim telin pilinin %31 ini şebeke bekleme, %27sini android sistemi, %10unu ekran, %3 ünü sesli aramalar tüketmiş. vs vs.

son sorun hakkında su an için pek bi bilgim yok ama % 90 öyle bi program da vardır.

quote:

Orijinalden alıntı: burakoolook

Akdaslar mehaba;

Androidde uygulamaların çok büyük bir bölümünde kapatma seçeneği yok. Bu işletim sisteminin çalışma şeklinin farklılığından kaynaklanıyor. Yüklediğiniz uygulamalarda ciddi bir bug yoksa uygulamaların kapatılmamasının performans ve pil tüketimi açısından hiç bir zararı olmadığında birleşiyor uzmanlar.

Kendi gözlemlediğim şeylerden bir örnek vereyim. Örneğin Google Haritaları açtınız ve çıkmak için home tuşuna basıp ana masaüstünüze döndünüz. O sırada devrede olan gps birden devre dışı oluyor. Program sadece mevcut state'i ile bellekte yer kaplıyor ancak işlemci üzerinde bir yük teşkil etmiyor siz onunla uğraşmadığınız sürece. Bu sayede pilden de performansdanda yemiyor. Ayrıca programa yeniden ulaşmak istediğinizde o anda ramde mevcut olduğundan işler çok hızlı oluyor ve az enerji harcanıyor. Ne zaman uygulamalar belleği doldurmaya başladı o zaman işletim sistemi bazı programları akıllı bir şekilde ramden silerek boş alan yaratıyor. İşlerin teoride böyle yürümesi gerekiyor yüklü programlarda ciddi bir sorun yoksa.

• ya teknosayı kötülediğim falan yokda diğer sitelerede gelse hani hem fiyat farkı bakımından hmde diğer şeyleri karşılaştralm dye dıyorum :D bu arada tatoo meselesne gelırsekde ben bütn mağazaları modelleri falan araştırıyorum her sitede her modl farklı fiyatlara xD o ayrı bı mevzu bı model pahalı dıye btun urunler pahalı olmuyo
  • Mesaj yazarken her bir karakterter titriyor bu, acaba o nereden kapatlılıyor arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonarT` -- 1 Eylül 2010; 13:44:42 >
  • iki yıldır İphone 3G kullanan arkadaşımdan Wildfire için dokunmatik yorumu:
    İphone kadar iyi.
  • touch2 ile wildfire modellerini karşılaştıracak olursak hangisi dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

touch2 ile wildfire modellerini karşılaştıracak olursak hangisi dersiniz ?

gsmarena karşılaştırması; ayrıca yukarıda dakarşılaştırılmıştı.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3337&idPhone2=2924

Tocuh 2 resisitive, Wildfire capacitive
    Touch 2 2.8 inch ekran, Wildfire 3.2 inch
    touch 2 multi touch yok, Wildfire da var
    Touch 2 3,2 MP, Wildfire 5 MP camera
    Touch 2 Windows, wildfire Android
    Touch 2 pil 1000 mah, Wildfire 1300 mah.

• mesajın için teşekkür ederim yukarda yazılanları okudum zaten. ama touch2 bana daha zarif ve işletim sistemi windows olduğu için daha çekici geliyor. ayrıca arayüzü de daha iyi bence :) yoksa tabiki de wildfire daha iyi diğer özelliklere göre
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.