Şimdi Ara

HTC Wildfire (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakoolook

quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT`

Arkadaşlar bugün gittim teknosaya ve cihazı baya bi inceledim ve son bir düşünmek için eve geldim.
    Yarın bu telefonu alayım diyorum.
    Sizce bu telefonu yarın alayım mı yoksa samsung i5700 yada wave gibi telefonlara mı yöneleyim.

Lütfen birisi cevap yazsın

Hocam bende aynen sizin gibi düşünüyordum HTC yi gördüm çok hoşuma gitti herşeyi sildim kafamdan alacam bayrama kadar ne kadar araştırırsan içine girersen suyu çıkıyor alacam de ve al ürün çok kibar şık donanımlı daha ne olsun

bende bu durumdaydım 2 haftadır kafayı yemiştim taa ki bu güne kadar...Bu gün aldım bi wildfire ve hiç pişman olmadım çunku tum ozellıklerını bılerek aldım,fazlasını ıstemem dıyorsanız bence kacırılmayacak bı fırsat...
    ilk başta amatörluk yasadım ve yasıyorumda bi girdiğim özelliği bi daha bulamamak gibi :) ama sonra alışınca
    dokunmatık gayet iyi,foftograf kalıtesi orta (makinem oldugu ıcın önemsemedim) ama cok ta kotu degıl içinizde kusku olmasın,nete baglanamdım hız konusunda bıse yazamayacagım ama menu gecıslerı bayagı hızlı,radyo cok guzel,program kuramadım zamanım olmadı,içinden 2 gb micro sd cıkıyor bilginize,,
    arastırdıkca tekrardan yazarım ama pişman olmayacagınızı düşünüyorum...

Zaman ayırıp cevap yazdıgınız için cok teşekkür ederim öncelikle. İnanınki 1-2gündür artık çok araştırmaktan kafayı yemek üzereyim. Öyle cok telefon değiştiren birisi değilim ve 1 sıkımlık kurşunum var onuda yanlış yere sıkmak istemiyorum. Bu forumada samsung'çular "wave"lerinden asla taviz vermiyorlar, "fanteziye girme git wave al" diyorlar. ama ben bunu begendim :( wave ekranı cok biçimsiz, içinde işletim sistemi yok gibi bişey.

Peki bu telefon hiç kişiselleştirilebiliyor mu?
    Etirafta hiç tema falan görmedim ben, alsak bunu içindeki ile mi kullanacağız sonsuza kadar?
    Kişiselleştirebilmesi iyimidir açıkçası?

• işe yarıyor hata ayıklama çok teşekkur ederim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün gittim teknosaya ve cihazı baya bi inceledim ve son bir düşünmek için eve geldim.
    Sizce bu telefonu yarın alayım mı yoksa samsung i5700 yada wave gibi telefonlara mı yöneleyim.

Hocam bende aynen sizin gibi düşünüyordum HTC yi gördüm çok hoşuma gitti herşeyi sildim kafamdan alacam bayrama kadar ne kadar araştırırsan içine girersen suyu çıkıyor alacam de ve al ürün çok kibar şık donanımlı daha ne olsun

bende bu durumdaydım 2 haftadır kafayı yemiştim taa ki bu güne kadar...Bu gün aldım bi wildfire ve hiç pişman olmadım çunku tum ozellıklerını bılerek aldım,fazlasını ıstemem dıyorsanız bence kacırılmayacak bı fırsat...
    ilk başta amatörluk yasadım ve yasıyorumda bi girdiğim özelliği bi daha bulamamak gibi :) ama sonra alışınca
    dokunmatık gayet iyi,foftograf kalıtesi orta (makinem oldugu ıcın önemsemedim) ama cok ta kotu degıl içinizde kusku olmasın,nete baglanamdım hız konusunda bıse yazamayacagım ama menu gecıslerı bayagı hızlı,radyo cok guzel,program kuramadım zamanım olmadı,içinden 2 gb micro sd cıkıyor bilginize,,

Zaman ayırıp cevap yazdıgınız için cok teşekkür ederim öncelikle. İnanınki 1-2gündür artık çok araştırmaktan kafayı yemek üzereyim. Öyle cok telefon değiştiren birisi değilim ve 1 sıkımlık kurşunum var onuda yanlış yere sıkmak istemiyorum. Bu forumada samsung'çular "wave"lerinden asla taviz vermiyorlar, "fanteziye girme git wave al" diyorlar. ama ben bunu begendim :( wave ekranı cok biçimsiz, içinde işletim sistemi yok gibi bişey.

Etirafta hiç tema falan görmedim ben, alsak bunu içindeki ile mi kullanacağız sonsuza kadar?

Herşeyden önemlisi cihaz bir android. HTC sense arayüzü de cabası.
    Tabii ki kişiselleştirilebiliyor. Arayüzünüzü "adıyla kaydedip" varolan sahneler arasına ekleyebiliyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

GAYRI arkdasımda dedıgı gıbı telefon kişiselleştirebiliyor kendine ait 6 kişiselleştirme mevcut kendımızde yapabiliyoruz diye biliyorum.su an telefonu fazla kurcalamamdan kaynaklanan pilin hızlı tüketimi söz konusu..
    wave kullanmadım bilmiyorum arastırmadım bile ben htc touch2 ile wildfire arsında kalmıstım ve bunu aldım bence pişman olmazssınız gibi geliyor tabikide bu benim yorumum ama öncelikle iyi araştırın,,.sonradan kimse keşke demek istemez...

• quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

quote:

Orijinalden alıntı: fadike

quote:

Orijinalden alıntı: atlantis.

Ben telefondan sd karta attığım dosyaları göremiyorum,sd kartın içeriğine nasıl ulaşacağız

SlideME sitesinden AndExplorer uygulamasını indirmen yeterli.

Bu arada arkadaşlar bende pil sorunu var. Cihaz 12 saat pil ömrünü dahi göremedi. :(
    3G sürekli açık ve işim gereği iki e-posta servisi kullanmaktayım, ayrıca kısa mesajlar da cabası. Ancak yıllık iznim yarın biteceği için cep telefonumdan bol bol konuşma yapacağım ve şarj süresi ciddi anlamda kısalacak. Telefon kullanırken ve şarj edilirken aşırı derecede ısınmakta. Isınma ve kısa süreli şarjdan dolayı inanın tam olarak dahi kurcalayamadım telefonumu. Ancak cidden güzel bir cihaz ve yok yok: uzun zamandır böylesini görmemiştim.

Pil hakkındaki bilgiler:
    Part no: 35H00134-09M
    Serial no: 2S8A1062002579

- İlk on günden sonraki pil durumu: 3 gün 18 saat. Şarj süresi 2-3 saat.

- Şimdiye kadar yüklediğim oyunlar arasında en iyi performansı
    Paper Toss
    Robo Defense
    gösterdi.

- SD card içini görmek için ANDExplorer oldukça başarılı.

- APK uygulamalar için market dışı çözümler
    http://www.brothersoft.com/mobile/phone/htc/htc_wildfire/
    http://www.softonic.com/
    http://handheld.softpedia.com/
    http://andappstore.com/AndroidApplications/

GAYRI eyvallah teşekkür ederim paylaşımların için...

• quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

quote:

quote:

quote:

quote:

Herşeyden önemlisi cihaz bir android. HTC sense arayüzü de cabası.
    Tabii ki kişiselleştirilebiliyor. Arayüzünüzü "adıyla kaydedip" varolan sahneler arasına ekleyebiliyorsunuz.

Cevabınız için teşekkür ederim. Benim istediğim tema olarak bir değişim oluyor mu? yani bir tema paketi yüklendiğinde tuş kilidi açmasından, menü iconlarına falan bir değişim? ben nette cok aradaım ama 1 tane temasını bulamadım ):

• quote:

Cevabınız için teşekkür ederim. Benim istediğim tema olarak bir değişim oluyor mu? yani bir tema paketi yüklendiğinde tuş kilidi açmasından, menü iconlarına falan bir değişim? ben nette cok aradaım ama 1 tane temasını bulamadım ):

Google'da HTC wildfire scene diye aratın.

HTC Wildfire
  • Gayrı kardes kırgın değilsin inş özelin kapalı da öncesi için kusura bakma
  • herkese selamlari,

3 gündür wildfire kullanıyorum.Sadece pil sorunu ile karşılaştım onuda bbuğün çözeceğim inşallah.Telefonumdan gayet memnunum cünkü başka telefonlarla karşılaştırmak yerıne htc nın neler yapabılecegıne bakıyorum onunda masallahı var hıcbır gerı kalır yonu yok :D

bana gore eksılerı:
    -pil sorunu(eger çözemezsem)
    -menu ekrarındakı uygulamaları klasor içinde toplıyamıyorsunuz.
    -Mesej sesını mp3 formatında secemıyorsunuz
    -bazen ıstemeden gelen aramalara cevap verıyorsunuz.

artıları zaten ozellıklerınde mevcut.hergun yenı bır ozellık kesfediyornuz.kesınlıkle aldıgıma pişman değilim.

http://www.freeandroidware.com

http://www.android-themes.com

Bu sitelerden birçok app yukledım .Önce bilgisayrıma sonra telefona yüklyorm.İstemedıgınız kadar seçenek var.

• @eyayla25 : verdiğin bilgiler için öncelikle teşekkürler.

Arkadaşlar telefonla ilgili yüksek sesle herkes şarj sorunnudan bahsediyor. Acaba siz kullanıcılar bu konuya ne diyor? Şarjı ne kadar gidiyor sizde?
  • Arkadaşlar bazı arkadaşlar yazmışlar CepAnahtar kullanılamıyor diye.
    Bende HTC Tattoo var ve ben CepAnahtarı kullanbiliyorum.
    Sanırım bu forumda bahsedilmişti nasıl kullanılabileceği.
    Ama aramanın ve bulmanın zor olacağını bildiğimden kendi yaptıklarımı aktarayım.
    andme_signed.apk ya da Esmertec_Jbed.apk indirilir.
    Sonra CepAnahtar.jar uygulaması yukarıdaki app manager vasıtasıyla kurulur.
    Sonrasında da İşbankasının web sayfasıyla yapılan yönlendirmeleri izlemeniz yeterlidir.

Başka Java uygulama yöneticileri de kullanılabilir tabiki.
  • flash player nasil yukleyebilyoruz ve lisanliyoruz online video izlemek icn neler gerekli ayrica bu ekranla film izleyen varmi divx playe ryukledim divx videolarda donmalar var ayrica bu uygulamalari tamamen nasil kapata biliyoruz biri yardimci olabilirise cok sevinirim skype ve spotify da marketde yok sanirim cok aratim ama bulamadim
  • Arkadaşlar,

Ben de dün itibariyle telefonu aldım.Fakat henüz inceleme fırsatım olmadı.

Kılıf ve ekran koruyucu film için Türkiye içindeki sitelere baktım fakat bulamadım.
    E-bay den sipariş veren arkadaşlar ellerine ulaştığında bilgi verirlerse çok sevinirim.
  • bilgisayara bağlayıp 3g ile internete girdiğiniz oldu mu hiç
  • Teknosadaki yetkili teknosanın bu ürünü 1 yıllığına aldığını söyledi.Yani ilk ne zaman çıktıysa 1 yıl süreyle başka hiç bir yerde satılmayacakmış.Bilginizee..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNiCoDE

Teknosadaki yetkili teknosanın bu ürünü 1 yıllığına aldığını söyledi.Yani ilk ne zaman çıktıysa 1 yıl süreyle başka hiç bir yerde satılmayacakmış.Bilginizee..

Bu da yeni mi çıktı?
  • Oha ama ne bu lan başka yerde satılmıyacakmış ne kadar saçma ya ben hepsi burdaya gelirse ordan alırım diye bekliyodum .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNiCoDE

Teknosadaki yetkili teknosanın bu ürünü 1 yıllığına aldığını söyledi.Yani ilk ne zaman çıktıysa 1 yıl süreyle başka hiç bir yerde satılmayacakmış.Bilginizee..

acelemiz yok bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyayla25

herkese selamlari,

3 gündür wildfire kullanıyorum.Sadece pil sorunu ile karşılaştım onuda bbuğün çözeceğim inşallah.Telefonumdan gayet memnunum cünkü başka telefonlarla karşılaştırmak yerıne htc nın neler yapabılecegıne bakıyorum onunda masallahı var hıcbır gerı kalır yonu yok :D

bana gore eksılerı:
    -pil sorunu(eger çözemezsem)
    -menu ekrarındakı uygulamaları klasor içinde toplıyamıyorsunuz.
    -Mesej sesını mp3 formatında secemıyorsunuz
    -bazen ıstemeden gelen aramalara cevap verıyorsunuz.

artıları zaten ozellıklerınde mevcut.hergun yenı bır ozellık kesfediyornuz.kesınlıkle aldıgıma pişman değilim.

http://www.freeandroidware.com

http://www.android-themes.com

Bu sitelerden birçok app yukledım .Önce bilgisayrıma sonra telefona yüklyorm.İstemedıgınız kadar seçenek var.

Dostum ana ekranın sağındaki + işareti ile klasör ekle sonra klasörü aç ve tekrar aynı artı ile klasöre istediğin uygulamaları at. Bu şekilde oyunları progamları bir klasörde toplayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hilmitaranci

quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

hilmitaranci uygulama yüklerken htc sync kullanıyorum demişin bu nedir acaba? navigasyon yükleyebildin mi?

SYNC programı, telefonuma bilgisayar üzerinden izin verdiği ölçüde işlem yapmamı sağlayan bir program.

HTC nin aşağıdaki sitesinden indire bilirsin..

http://www.htc.com/www/SupportDownload.aspx?p_id=316&cat=3&dl_id=982

Navigasyon programı bulamadığım için indirmedim ama Apex-Uninstaller ve bir kaç tane ugyulama yükleyip sildim. Bir problem de yaşatmadı.

Şu an cihazda yeni olduğu için herhalde program bulmakta sıkıntı çekiyorum, bir de her programı (crakli) yüklememeye çalışıyorum.

Ben HTC SYNC yükledim fakat Programı actıgımda bilgisayara takdığımda bilgisayara takılı cihaz bulunmamaktadır diyor?
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Gerekli programları bilgisayara indirip nasıl telefona yüklüyeceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davedevil -- 31 Ağustos 2010; 20:20:07 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.