Şimdi Ara

'HTC üç farklı tablet modeli hazırlıyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 'HTC üç farklı tablet modeli hazırlıyor'

Akıllı telefon pazarında son çeyrekte düze çıkan ve uzun zaman sonra ilk kez kar açıklayan HTC'nin tablet pazarı için bazı çalışmalar yaptığı bir süredir biliniyor. Yeni gelen bilgiler çalışmaların genişlediğini gösteriyor. 

Evleaks tarafından verilen bilgilere göre HTC hali hazırda 3 farklı tablet modeli hazırlıyor. Bu modellerin kod adları ise T1, T7 ve T12 şeklinde sıralanıyor. 

T1 kod adlı model Volantis şeklinde isimlendiriliyor ve HTC'nin Google için ürettiği Nexus 8/9 tablet modeli olarak biliniyor. 8.9 inçlik bu modelin 64-bitlik bir işlemci ve Android L işletim sistemi ile gelmesi bekleniyor. T7 ve T12 kod adlı modellerin ne tür bir donanım sunacağı konusunda bir bilgi yok. 

Uzun süredir tablet pazarından uzak kalan HTC'nin Nexus 8/9 ve diğer iki tablet modeli ile birlikte ikinci kez şansını denemek istediği anlaşılıyor. Özellikle firmayı cesaretlendiren ikinci çeyrek bilançosu sonrasında tablet modellerinin daha fazla önem kazandığı tahmin ediliyor. 

Nexus 8 için beklenen tarih sonbahar dönemi. Kalan iki tablet modelinin de Nexus 8/9 sonrasında talebe göre yıl sonuna doğru lanse edileceği tahmin ediliyor. 

Kaynak:http://evleaks.at/2014/07/21/besides-t1-volantisfloundernexus-9-htc-developing-two-tablets-t7-t12/

• arka tasarım hoşuma gitmedi.
  • İste bu ya yuru htc sense arayuzunu uyarlayin tablete boomsound u koyun olsun bitsin bu is.

Hele aluminyumuda bir guzel fircaladinizmi tamamdir:)

• telefonlarinda ki guzel tasarımı tablette yapamamış HTC bence

• iPad'den pahalı bir model çıkarırsan HTC satamazsın. Sen tablette bir şey başarmak istiyorsan F/P çalışacaksın ama bu sırada kaliteden ödün vermeyeceksin.

• Resimdeki tablet eski bir model.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

arka tasarım hoşuma gitmedi.

Eski tabletlerden Flyer. artik satilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HTC Flyer güzel tabletti , HTC'nin pazara girmesi güzel
  • Nexus tek başına yetecektir diye düşünüyorum. Şuanda Nexus 7 kullanan ben, kesinlikle bir sonraki Nexus'u da almayı planlıyorum örneğin.
  • Tablette neden fiziksel tus varken birde sanal tus konmus acaba

• İyi materyal kullanacaklardır diye düşünüyorum.

Metal kullandık pahalı satarız zihniyetinde iseler tablette , telefonda yapmasınlar.

Haber doğru olmasa iyi olur zira tablet piyasası doymuş durumda.

En fazla 1 tane çıkartsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

Tablette neden fiziksel tus varken birde sanal tus konmus acaba

Ekran görüntüsü orijinal basın resminin üstüne yapıştırılmış. HTC Flyer Android 3.2 honeycomb güncellemesi ile kapasitif tuşların sistem kısmı kapatılmış sadece HTC Scribe'ı kontrol eden kalem tuşu açık bırakılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozokluht

HTC Flyer güzel tabletti , HTC'nin pazara girmesi güzel

Aynen kalemi ekranını çizen tek tabletti sanırım

• HTC tablet alınmaz.

• Bir tablet kullanıcısı olarak,tabletleri gereksiz buluyorum açıkcası.mecburiyetten aldım :| telefon varken tamamen gereksiz yahu.gerçi uzun otobüs yolculuklarında film izliyorum iyi oluyor ama telefon almak daha mantıklı.

• Özgür şehir volantis. Kod adını game of thrones'dan almışlar sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu da 2500tlye satmaya kalkmazlar inşallah.
  • Android telefon da en stabil HTC olduğuna göre ,android tablet alınacaksa yine Htc tercih edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 23 Temmuz 2014; 9:17:03 >
  • Çerçeveye gel
  • Boomsound tablete iyi gider gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.