Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
424.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    128 liklerde öyle bir sorun yok zaten forumun eski mesajlarını okumanız bilirdiniz. Komik yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Peki böyle dusunmenizi gerektiren nedir hocam
    Ben telefon almadan gsmarenadaki incelemeleri okuyarak aliyorum genelde. Ve gsmarenadaki incelemeler genelde yuzde 90 dogru cikiyor.

U12 plusin ekrani maksimum 400nite kadar cikiyor.

S9plus ise 630nit

Iphone 8 plus 620nit

Xz2 618nit

P20 pro 580nit

Note 8in ise 650nit parlaklik degeri veriyor.

Benim icin u12 plusin ekrani sinifta kaldi. Renkler ve canlilik konusu iyi ama parlaklik cok kotu. Disarda gorunurluk az olacaktir.

Gelelim bataryasina 64saat bekleme suresi vermis ve 8saat web 8saat video oynatma vermis.

Note 8de 89saat bekleme suresi 10saat web 15saat video oynatmaya vermis

P20 proda da ayni degerler var.

Diger rakipleri de batarya konusunda daha iyi

Burada da cuvalladigini goruyoruz.

Seste iyi olabilir ama diger rakipleri ile arasinda aman aman bir fark yok. Kaldi ki kulaklik cikisi da yok.

Performans konusunda da birsey diyemem

Ama yazilim konusunda samsungdan 3 kat asagida. Arayuz hizli olsada ozellikleri ve kisilestirme ayarlari cok az. Bildirim isigi samsungdan kotu kamera flasi samsungdan kotu.

Bu kadar para verecegime gider samsung serilerinden alirim htcnin ikincieli de para etmiyor.

Suan mesela hutc u11in magazada satisi bile yok.

Eskiden iyiydi ama suan malesef cuvallamis durumunda.

5milyar para verip 400nitlik bir lcd ekrana para veremem.amoled ile arada daglar kadar fark var

• O konuda haklısın u11 u11+ ve u12+ de ayniysa sınıfta kalmıştır bataryasının az gittiğini duymuştum ama ekran düzeltilmiştir diyordum ama maalesef yani Türkiye şartlarında ben bir telefona deil 5000 en fazla 2500-3000 arası para veririm ama şunu da soyliyim gidip HTC ye kizipta iPhone almam oda bir gercek

• Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum telefonun kilit ekranında fotoğraflar, arama, mesaj, Google Chrome kısayol ikonları var Bunları nasıl değiştirebiliyoruz ya da kaldıra biliyoruz bilen var mı

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Buraları değiştirirseniz degisir.

• v10furkanv10 V kullanıcısına yanıt
    Geçmişi sayfalari okumuşlugum var lakin ben alırken satıcıya dedim bana yeni sürümden olanı yollayiniz eski sürüm yollayacak saniz da güncelleme garantisi olsun dedim..

Telefon elime geçmiş alıp kullanacağım 1 haziran 2017 sürümü var,herkesin ilk başlarda şikayet ettiği sürüm var

Oldu güncelleme almıyor diyelim neden ben servise yolluyum akıl işi değil hocam...

Satıcıyı aradım bakınız güncelleme garantisi veriyor saniz wifiye bağlayacagim ne dese iyi almasa servise yollar siniz diye... Bende o kadar akıl Yok!!!

Evet ortada bir komiklik var o da satıcının kendini akıllı sanması...

• Herkese hayırlı akşamlar benim bir sorum olcak HTC u11 den u11+ geçmeyi düşünüyorum ama aklıma takılan birşey var içindeki herşeyi aktarma olayı varmış ben pek anlamam acaba nasıl oluyor kullandığım telefondaki oyunlar sayfalar mesajlar aramalar olduğu gibi geciyormu yoksa başka bir olayimi var bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

• Telefon 1 yılını doldurdu üzülerek söylüyorum ki pil sorunu yok, gereken tüm güncellemeler verildi telefon %100 stabil hiç bir güncellemeye ihtiyacı yok, ekran parlaklığı gayet yeterli, ses desen efsane. Telefona bok atayım diyorum ama bir bok bulanıyorum. Sıkıldım elma 8 alıp biraz elma forumunda sorunlarımı paylaşmak istiyorum yeter U11 hiç heycan vermiyorsun tıkır tıkır çalışmak da nedir yahu....

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D5BA3914

Telefon 1 yılını doldurdu üzülerek söylüyorum ki pil sorunu yok, gereken tüm güncellemeler verildi telefon %100 stabil hiç bir güncellemeye ihtiyacı yok, ekran parlaklığı gayet yeterli, ses desen efsane. Telefona bok atayım diyorum ama bir bok bulanıyorum. Sıkıldım elma 8 alıp biraz elma forumunda sorunlarımı paylaşmak istiyorum yeter U11 hiç heycan vermiyorsun tıkır tıkır çalışmak da nedir yahu....
    8 aydır bende Türkiye garantili kullanıyorum

Hala diyorum yılan gibi cihaZ

O kadar cihaz kullandım en son bu zevki 2013 de lg g2 ile almıştım şimdi ise htc u11 ile o zevki tadıyorum

En ufak tıksınma öksürme görmedim yağğğ gibi cihaz ses mes kamera on numara devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Sniper37

Herkese hayırlı akşamlar benim bir sorum olcak HTC u11 den u11+ geçmeyi düşünüyorum ama aklıma takılan birşey var içindeki herşeyi aktarma olayı varmış ben pek anlamam acaba nasıl oluyor kullandığım telefondaki oyunlar sayfalar mesajlar aramalar olduğu gibi geciyormu yoksa başka bir olayimi var bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim
    HTC aktarma aracı ile mesajlar,fotoğraflar vs aktarabilrsiniz, Play uygulamalarını da giriş yapınca kitaplıktan tekrar yüklebilirsiniz. Whatsapp için önce eski telefonda Drive'a backup alın yenide kurunca backup'ı yükleyin tüm mesaj ve fotoğraflar gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Ben telefon almadan gsmarenadaki incelemeleri okuyarak aliyorum genelde. Ve gsmarenadaki incelemeler genelde yuzde 90 dogru cikiyor.

U12 plusin ekrani maksimum 400nite kadar cikiyor.

S9plus ise 630nit

Iphone 8 plus 620nit

Xz2 618nit

P20 pro 580nit

Note 8in ise 650nit parlaklik degeri veriyor.

Benim icin u12 plusin ekrani sinifta kaldi. Renkler ve canlilik konusu iyi ama parlaklik cok kotu. Disarda gorunurluk az olacaktir.

Gelelim bataryasina 64saat bekleme suresi vermis ve 8saat web 8saat video oynatma vermis.

Note 8de 89saat bekleme suresi 10saat web 15saat video oynatmaya vermis

P20 proda da ayni degerler var.

Diger rakipleri de batarya konusunda daha iyi

Burada da cuvalladigini goruyoruz.

Seste iyi olabilir ama diger rakipleri ile arasinda aman aman bir fark yok. Kaldi ki kulaklik cikisi da yok.

Performans konusunda da birsey diyemem

Ama yazilim konusunda samsungdan 3 kat asagida. Arayuz hizli olsada ozellikleri ve kisilestirme ayarlari cok az. Bildirim isigi samsungdan kotu kamera flasi samsungdan kotu.

Bu kadar para verecegime gider samsung serilerinden alirim htcnin ikincieli de para etmiyor.

Suan mesela hutc u11in magazada satisi bile yok.

Eskiden iyiydi ama suan malesef cuvallamis durumunda.

5milyar para verip 400nitlik bir lcd ekrana para veremem.amoled ile arada daglar kadar fark var

Alıntıları Göster
    HTC U12 ve 8 Plus'ın ikisi de evinde olanlar parlaklıklarının aynı olduğunu söylüyor, amoled gibi parlak değil ama bir lcd için yeterli görünüyor.
    Pili için de bir hafta beklemeden test yapmamak lazım, 1,5 günde 7 saat ekran süresi alanlar var. En kötü ihtimal U11 ile aynı olur ve bir günde 6-7 saat verir.
    Yeni güncelleme ile çok eleştirilen dokunmatik tuşlar da düzelmiş, keşke HTC biraz daha bekleyip yazılımın son halini inceleme sitelerine gönderseydi de bunları konuşmasaydık. Gerçi inceleme yapanlar edge sense gibi her gün kullandığım ve diğer telefonlarda olmayan ekstra özelliğe bile laf ederken bunlardan çok da fazla bir şey beklememek lazım.

• Valla ben htc u ultra kullandim.

Htc kulanmayan birisi benim bu yazdigimi gorse kesin beni htc dusmani olarak gorur.

Valla ben ekran parlakliklarini testlere bakarak ve nit degerleriyle karsilastiririrm. Bu konuda yanli olamam. Zira 400nit cok dusuk olmasada ortalamanin altinda bir parlaklik. En azindan 550nitlik bir deger olsaydi gormezden gelirdim. Ama rakipleride lcd ve 600nitlik degerleri var.

Bataryadaki degerler ortada 7 7.5saat ekran suresi alsa bile htc yeni bir guncelleme hele buyuk bir guncelleme verince batarya sıkıntısı olusuyor. 7saat verir guncellemeyle 5saate duser o.

Dokunmatik tuslari bilmiyorum.

Edge sense ile ilgili yorum yapmayacagim. Cok kotulemek istemiyorum. Sonra htc dusmani oluruz.

5milyar verip s9 plus yerine htc u12 alinmaz bu benim dusuncem.

Yazilim ozellikleri ayarlari marka bilinirligi ikincieli samsunga gore cok geride. suan u11 almak istesek piyasada yok. S7 s8 her magazada satiliyor.

• U Ultra toplamda büyük bir ekran ve küçük bir pil ile çıktı, HTC için U serisinin denemesi diyebiliriz.
    HTC'den herkes sorunsuz telefon bekliyor, aynı sorunlar Samsung, Huawei ya da Apple'da olunca nedense herkes normal karşılıyor.
  • sercos kullanıcısına yanıt
    Anladım.tsk ederim ben olayı yanlış anlamisim demekki HTC aktarım olayıyla ben bütün kullandığım.hersey birebir diğer telefona geçiyor sanıyordum oyunları tekrar yukleyince seviyeler sıfırdan başlıyor tekrar gmailde ve Google da kayıtlı sayfaları girmem gerekecek neyse sağlık olsun yinede çok tsk ederim sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Valla ben htc u ultra kullandim.

Htc kulanmayan birisi benim bu yazdigimi gorse kesin beni htc dusmani olarak gorur.

Valla ben ekran parlakliklarini testlere bakarak ve nit degerleriyle karsilastiririrm. Bu konuda yanli olamam. Zira 400nit cok dusuk olmasada ortalamanin altinda bir parlaklik. En azindan 550nitlik bir deger olsaydi gormezden gelirdim. Ama rakipleride lcd ve 600nitlik degerleri var.

Bataryadaki degerler ortada 7 7.5saat ekran suresi alsa bile htc yeni bir guncelleme hele buyuk bir guncelleme verince batarya sıkıntısı olusuyor. 7saat verir guncellemeyle 5saate duser o.

Dokunmatik tuslari bilmiyorum.

Edge sense ile ilgili yorum yapmayacagim. Cok kotulemek istemiyorum. Sonra htc dusmani oluruz.

5milyar verip s9 plus yerine htc u12 alinmaz bu benim dusuncem.

Yazilim ozellikleri ayarlari marka bilinirligi ikincieli samsunga gore cok geride. suan u11 almak istesek piyasada yok. S7 s8 her magazada satiliyor.
    Hocam u11 plus için çıkan pil testleri sonuçları çok düşüktü ama alıp kullanmaya başlayınca öyle olmadığını gördüm. Gsmarena nın incelemelerini bende önemsiyorum ama bu pil testinde çuvallamıştı. Htc nin acele edip stabil bir yazılımla göndermediğini varsayıyorum gsm ye.
    2 günde 6-7 saat ekran açık süresi görüyorum u11 plus la. U12 plus ın pil kapasitesi düşük ama ilk incelemerde gerçek performansı vermiyor. Ama ekran parlaklığı konusunda sana katılıyorum, u11 plus da tek şikayetim bu şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 24 Haziran 2018; 20:43:16 >

• Kısa süreli htc u11 kullanmış biri olarak bence m8 m9 daha tercih edilebilir .

Şükür para iadesi kararı aldım da kurtuldum ..

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Memnun kalmadığınız ne vardı ? Ben iPhone 7plustan geçtim bir çok android telefon kullandım stabilitesi en yüksek telefon u11 geldi .çok tereddütüm vardı geçmeden önce özellikle ithalatçı garantili olmasından dolayı forumu takip ettim diğer telefonların forumlarında şikayetlerin ardı arkası kesilmezken u11 forumunda hiç kronik şikayete rastlamadım . HTC yi sevmezdim lakin u11 ile kendini sevdirdi .

• quote:

Orijinalden alıntı: sercos

U Ultra toplamda büyük bir ekran ve küçük bir pil ile çıktı, HTC için U serisinin denemesi diyebiliriz.
    HTC'den herkes sorunsuz telefon bekliyor, aynı sorunlar Samsung, Huawei ya da Apple'da olunca nedense herkes normal karşılıyor.
    U ultranin bataryasina laf etmedim ki. U12plusin bataryasina laf ettim.

Htc de mesela bildirim geldiginde yukaridan popup gelmiyor. Bildirimin arkasina atiyor. Gormek icin panelini asagiya indirmemiz gerekiyordu. Simdi yeni android yazilimla gelmistir bilemem.

3.5 jak girisi yok.

Kameranin flas performansi samsunga gore cok dusuk.

Kendi uygulamalarida yok. Surekli harici program yuklemek gerekiyor.

Malesef yazilim konusunda samsungla yarismasi mumkun degil.

Ekran kalitesi bakimindan samsungun yanindan gecemez.

• Ben s9+ u11 in flaşı arasında bir fark göremedim u12 plustan mi bahsediyorsunuz ?

• htc fanıyım eskiden beri..1900 tl ya ikinci el u11 128 ihtalatçı garantili var alınır mı ? yoksa farklı bir cihaza mı yonelmeli... onemli olan benim için kamera arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 25 Haziran 2018; 23:1:39 >
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.