Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
426.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O arkadaşın ismini alıntılayıp sorsaydın keşke, ben ortaya sordun sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefona yapılan bazı yorumlar beni çok güldürüyor. Biri der Oreo gelmezse telefonu satacağım, o zaman git Sony al göya en iyi ses performansı onlarda çok iyiler diğer odadan zil sesini duyamıyorsun sadece bununla kalsa cepteyken bile duymak çok güç. Her ay içi boş güncelleme vererek milleti kandırıyorlar. Sen git kendini onla avut bence kardeş U11 sana fazla geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sondoron -- 30 Mart 2018; 3:32:44 >
  • Burma10 B kullanıcısına yanıt
    Satıcı diyorki bazı sürümler fabrikasyon kurulumu yapılmış geliyor dedi. Değişim sonrasında göndereceğim cihazda kurulumu yapılmış gelebilir dedi

• Htc u11 aldım, cihaza sim takmadan power tusuna bastım ve kurulum istemeden dil seçmeden cihaz direk açıldı. Bu normalmi sizce ? Boyle bir problemle karşılaşan başka biri olmadımı ? Yardımcı olursanız sevinirim

• nomenore kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok herkes elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor ilkindede söyledim şarjı az giden bı kaç arkadaş vardı forumda diye söylemiştim arka planda çalışan uykuya geçmeyen bir uygulama var sanırım arkadaşların dediği gibi grennfy uygulamasını kurup arka planda çalışan uygulama varmı bakın isterseniz

• Burma10 B kullanıcısına yanıt
    Cihazlar Türkiye'de açılıyor tekrar paketleniyor acaba diyorum yani ihtimal olarak Türkçe dil desteği atılıyordu egerki o serilerdense Türkçe atılıp sifirlanmayi unutulup paketlenip gelmiş olabilir

• Böyle bir problemle karsilaşan sadece benmiyim ? Baska kimseye kurulumu yapilmis cihaz gelmedimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Burma10

Htc u11 aldım, cihaza sim takmadan power tusuna bastım ve kurulum istemeden dil seçmeden cihaz direk açıldı. Bu normalmi sizce ? Boyle bir problemle karşılaşan başka biri olmadımı ? Yardımcı olursanız sevinirim

Sizin cihaz daha önce kullanılmış, Delta servise giden bile tekrar sıfırlanıp geliyor.
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Tskler bakayim bir vardir elbet bir yerde bir sikinti sorunu tespit edersem yazarim burdan gene

• nomenore kullanıcısına yanıt
    *****HTC U11 Kulübü***** grennfy den bakın bide burada hepsi arka planda çalışma etkinmi kapalimi ona bakın isterseniz

• 3 aylık cihaz satılık arkadaşlar ilgilenen olursa özelden yazsın lütfen 128gb delta garantili siyah

• quote:

Orijinalden alıntı: sercos

quote:

Htc u11 aldım, cihaza sim takmadan power tusuna bastım ve kurulum istemeden dil seçmeden cihaz direk açıldı. Bu normalmi sizce ? Boyle bir problemle karşılaşan başka biri olmadımı ? Yardımcı olursanız sevinirim

Sizin cihaz daha önce kullanılmış, Delta servise giden bile tekrar sıfırlanıp geliyor.

Hocam cihazı geri gönderdim. Değişim talep ettim. Satıcı başka u11 gönderecek. Bu gelecek olan cihazda kurulumu yapılmış bi şekilde gelirse cihazı iade edeceğim. Hocam kurulumu yapılmış cihazlar kesin kullanılmış mıdır ??

• *****HTC U11 Kulübü*****

Böyle durumda olan varmı arkadaşlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sercos

quote:

Hocam cihazı geri gönderdim. Değişim talep ettim. Satıcı başka u11 gönderecek. Bu gelecek olan cihazda kurulumu yapılmış bi şekilde gelirse cihazı iade edeceğim. Hocam kurulumu yapılmış cihazlar kesin kullanılmış mıdır ??

Denemek amaçlı bile olsa kullanılmıştır, bütün cihazların kurulum yapılmadan gelmesi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: power-amp

191. sayfaya kadar okuyup çoğunlukla satıcılar hakkında bilgi alışverişi olduğunu görünce daha fazla devam edemedim zira dün 128/6 mavi modeliyle aranıza katılmış oldum. Biraz kurcaladıktan sonra şifre olarak belirlediğim deseni unutunca recovery menüsünden "factory reset" ile başa dönüş yaptım ama bu sayede soldan açılan haber akışında göstermeyi beceremediğim Twitter uygulamasının görünmesini sağlamayı başarmış oldum ve bu beni oldukça mutlu etti diyebilirim.(Cihazı sıfırdan kurarken twitter, facebook ve diğer haber eklentilerini kurmayın. Diğer herşeyi kurduktan sonra Blink Feed isimli uygulamayı çalıştırıp oradaki sosyal medya ikonlarına tıklayarak kurarsanız bu sorun ortadan kalkıyor(2010 yılında bile bu sorun yaşanıyormuş ve bir çözüm göremedim nette).

Öncesinde sık telefon değiştiren biri olarak en çok M8 modelinin sesi beni etkilemişti ve benim telefondaki önceliğim ses olduğu için uzun zaman sonra HTC U11 seçtim ve gerçekten de çok memnun olduğumu söylemek isterim. Tek bir merakım kaldı o da Google Pixel 2'nin kamerasını port edip sonuçlarını görmek. Vakit bulunca onu da deneyeceğim.

Cihazı kesinlikle tavsiye ederim, Sakarya caddesindeki Telefon Borsasından DELTA GARANTİLİ aldım, şimdilik en ufak bir sorun yok, inşallah da olmaz. Herkese keyifli kullanımlar diliyorum.

Hocam bana da bir arkadaşım getirecek 1 hafta sonra htc u11 sizin gibi benim içinde ses çok önemli, özellikle kulaklık sesi nasıl test ettiniz mi acaba?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=131936366

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sesler gayet iyi, bass-tiz-mid tatmin ediyor. Vokal performans da benim için makul. Kısacası verdiğim paraya değdi diyebilirim. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
  • Buna cozum bulan lutfen ozelden haber versin veya servis e versem bir cozum olurmu ?

*****HTC U11 Kulübü*****

• @Midgardian Hocam HTC U11 Plus fiyatlarının bu kadar düşeceğini bilseydiniz yine de HTC U11 alır mıydınız? Çok merak ettim açıkçası bunu görüp cevap verirseniz çok sevinirim hocam. Nasıl aklıma gelmedi o sırada HTC U11 Plus için 1 ay bekleseydim fiyatlar HTC U11 seviyelerine düşecekmiş, Bende anlamadım herhalde bir kal geldi bana o an...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sondoron -- 1 Nisan 2018; 1:0:43 >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Hocam bu batarya sıfırlama işlemi nasıl yapılıyor acaba. Benim ekran süresi 3-5 saat arasında daha fazla olmuyor nedense

• Jessive kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam buyrun;

Cihazı kapalı şekilde 10 dakika şarj edin sonra ses açma ses kısma ve güç tuşuna 2 dakika boyunca tutulcak (bu esnada devamlı kapanıp açılcak ) daha sonra telefonun şarjı %5 le %10 şarj arasında kaldığında 5 er dakika aralıklarla (15 dakika şarj Edip 5 dakika boşta bekletip boyle 3 defa şarj edeceksiniz) 4.yude %100 dolduracaksiniz

• 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.