Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
426.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O konuda haklısın ona bişey diyemem ben zaten inşallah servise işimiz düşmez diyorum ama ne yalan soyliyim benim 3 onceligim vardı biri sar değeri çok telefonla konuştuğum için ikide ses ikiside HTC de 1. Sırada diyebilirim. 3.de şarj oda günü çıkarıyor yetiyor yani yoksa başka türlü olsaydı p2 sar değerini 1.64 le cikarmasaydi şimdi onu kullanıyor olacaktım çünkü lenovo P1 den çok memnundum ara sıra p2 forumuna bakiyorumda adamlar şarj konusunu aşmış uzaya çıkmış resmen 18-20 saat ekran sureleri alıyor ama herşey şarj deil sagligida düşünmek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enfiye kullanıcısına yanıt
    Hocam hiçbir şey kismadan denedim 7.30 aldım internete devamlı açık parlaklık otomatik hiçbir güç olayını açmamistim açtığım zamanda 8 saat alıyorum yani anlayacağın yarım saat oynuyor

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Benim telefonun sıkıntılı sanırım. Belki hatırlarsınız yaklaşık 1.5 ay önce telefonun son kapatılan uygulamaları açma tuşu bozulmuştu ve servise göndermiştim. Sanırım bu telefonu elden çıkartma zamanı geldi. Halbuki çok severek almıştım ve herkes sıkıntısız kullanıyor. Işte teknoloji şans işi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Evet hatırladım ne yazikki forumda kimsenin başına gelmiyen ler gelmiş başınıza ben kendimi şanssız zannederdim inşallah düzelir yada hayırlısı olur dediğiniz gibi teknoloji şans isi oda ne yazikki sizde yokmuş

Sanırım artık HTC u12 cikmasini bekler onu alırım diye düşünüyorum.

Hocam ben bu uygulamayada pek güvenmiyorum.hangi telefonuma yüklediysem %90 dan fazla göstermedi hiç.bi kaç 0 aldığım cihazda dahil

• uzman2626 kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu yeni aldığım zamanlar kurmuştum. O zaman%99 gösteriyordu. Ama dediğiniz gibi güvenilirliği tartisilir.

Aynen sizin yerinizde olsam.bende aynısını yapardım mantık li olanda o

• Bugün telefon elimden arkadasin yanlışlıkla vurması sonucu havada iki takla atıp yere yüzüstü betona düştü dedim inşallah bişey olmamıştır şükür olmamış spigenin kalitesi ve sağlamlığı bikere daha gozler önüne serildi dün akşam arkadaş spigenlerda indirim olduğunu söylemişti bence olmayan arkadaşlar spigen alsınlar faydası gercekten var

• Arkadaşlar kırılmaz ekran ve koruyucu kılıf tavsiyesi verebilecek var mı? Mümkünse kılıf sade olsun.
    Edit:
    mobil.mobilcadde.com
    Dafoni HTC U11 Curve Tempered Glass Premium Full Siyah Cam Ekran Koruyucu
    https://mobil.mobilcadde.com/dafoni-htc-u11-curve-tempered-glass-premium-full-siyah-cam-ekran-koruyucu-85340
    bunu bulabildim tavsiye eder misiniz? Şehrimdeki tüm teknoloji mağazalarını küçük bayileri gezdim ama hiçbir şey bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasartasar -- 27 Mart 2018; 21:25:50 >

Hocam bu telefonlarda nadir sıkıntı çıkıyor ben fabrikasyon kaynaklı 1 yada 2 kişiden sorun çıktığını biliyorum. Şansızlık olmuş sizinkisi ama 5 saat ekran süresi anormal derecede düşük değil. Yoğun kullanımda hele sonuçta cihazda 2k ekran var yer yani. Benim kullanımlarım değişiyor bende ortalama 6-8 saat arası alıyorum ama 5 nadiren oluyor full foto video bir gün geçirirsem.

• yasartasar Y kullanıcısına yanıt
    HTC U11 Life Desire 10 Pro One A9 Nano Ekran Koruyucu Kırılmaz 67,90 TL yerine 14,90 TL

urun.n11.com
    Samsung Galaxy J7 Pro Nano Glass Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/htc-u11-life-desire-10-pro-one-a9-nano-ekran-koruyucu-kirilmaz-P202511309

Kırılmaz olarak bunu kullanıyorum kılıf olarak spigen crystal şeffaf kullaniyorum

• yasartasar Y kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/spigen-htc-u11-kilif-rugged-armor-black---h11cs21938-p-HBV000007HI5Z?magaza=Hepsiburada

Bir kaç gün öncesine kadar 29.90 di geri çıkmış isterseniz kampanya olmasını bekleyin

Çok sağolun hocam. Kırılmaz camı sipariş verdim ama kılıfı alacağım.teşekkürler tavsiyeniz için.
  • quote:

HTC Türkiye Pazarından Çekiliyor!
    Bu haberin başlığı konusunda oldukça düşündük zira bu haber yanlış da olabilir ama HTC‘den çok önemli bir kişi ile yaptığımız görüşme esnasında kendisinin şirketten ayrıldığı haberini aldık ve bu haber için de bu başlığı uygun bulduk. Dünyanın ilk Android telefon üreticisi ve gönlümüzde ayrı bir yeri olan HTC için işler uzun bir süredir iyi gitmiyordu. LG gibi farklı alanlardan da yapılan zarar karşılanmadığı için HTC her yıl dibe doğru gidiyordu. Geçtiğimiz aylarda da Google‘ın 1,1 milyar dolar vermesi ile birlikte tüm tasarım ekibi ve pazarlamanın da bir kısmı Google bünyesine katılmıştı. Google kendi telefonlarını üretmek isteyen bir üretici ve daha önce de Motorola’yı satın alıp içini boşalttıktan sonra Lenovo‘ya satmıştı. HTC için planlar ne bilinmez ama Android ekosisteminin yaşayan efsanesi Google Pixel telefonların üretiminden memnun olan ve yatırımını da bu noktaya yapmayı isteyen Google’ın gelecekte HTC için ne düşündüğünü bilemiyoruz. Zorlu Center’da bulunan HTC Türkiye Ofisini de bu noktada aradık ama resepsiyon bizi markaya yönlendirmedi. Bundan dolayı da ofisin kapalı mı yoksa açık mı olduğunu da bilemiyoruz.

Kaynak :https://www.teknoburada.net/2018/03/28/htc-turkiye-pazarindan-cekiliyor-bu-sefer-guldurmedi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 28 Mart 2018; 22:7:12 >

• Merhaba arkadaslar cihazi alali 2 gun oldu 2.inci el aldim 2 aylik cihaz 6gb modeli bundan once huawei mate 10 vardi sirasi ile mi 6 galaxy s8 mate 10 sonrasi bu cihaz acayip guzel tek sikinti sarj yani beni hic tatmin etmiyor sabah sarjdan cektim 100 iken evden ciktim minibus ile ise geldim en fazla 10 sarki dinledim arada saat e bakmak icin ekran kilidini actim suan sarj 91 yani durduk yere sarj yiyor alet cok ilginc ayni senaryo mi6 ile yuzde 1 galaxy s8 ile yuzde 3 mate 10 ile yuzdr 2 idi akilli saatim de var bt acip baglamaya koekuyorum acikcasi sarji biter diye :(

• quote:

Orijinalden alıntı: nomenore

Merhaba arkadaslar cihazi alali 2 gun oldu 2.inci el aldim 2 aylik cihaz 6gb modeli bundan once huawei mate 10 vardi sirasi ile mi 6 galaxy s8 mate 10 sonrasi bu cihaz acayip guzel tek sikinti sarj yani beni hic tatmin etmiyor sabah sarjdan cektim 100 iken evden ciktim minibus ile ise geldim en fazla 10 sarki dinledim arada saat e bakmak icin ekran kilidini actim suan sarj 91 yani durduk yere sarj yiyor alet cok ilginc ayni senaryo mi6 ile yuzde 1 galaxy s8 ile yuzde 3 mate 10 ile yuzdr 2 idi akilli saatim de var bt acip baglamaya koekuyorum acikcasi sarji biter diye :(

Yedeklerinizi alıp bi hart resed atın

Arka planda çalışan uygulamaları takip edin son uygulamalar segmesinden

• quote:

Orijinalden alıntı: Midgardian

quote:

HTC Türkiye Pazarından Çekiliyor!
    Bu haberin başlığı konusunda oldukça düşündük zira bu haber yanlış da olabilir ama HTC‘den çok önemli bir kişi ile yaptığımız görüşme esnasında kendisinin şirketten ayrıldığı haberini aldık ve bu haber için de bu başlığı uygun bulduk. Dünyanın ilk Android telefon üreticisi ve gönlümüzde ayrı bir yeri olan HTC için işler uzun bir süredir iyi gitmiyordu. LG gibi farklı alanlardan da yapılan zarar karşılanmadığı için HTC her yıl dibe doğru gidiyordu. Geçtiğimiz aylarda da Google‘ın 1,1 milyar dolar vermesi ile birlikte tüm tasarım ekibi ve pazarlamanın da bir kısmı Google bünyesine katılmıştı. Google kendi telefonlarını üretmek isteyen bir üretici ve daha önce de Motorola’yı satın alıp içini boşalttıktan sonra Lenovo‘ya satmıştı. HTC için planlar ne bilinmez ama Android ekosisteminin yaşayan efsanesi Google Pixel telefonların üretiminden memnun olan ve yatırımını da bu noktaya yapmayı isteyen Google’ın gelecekte HTC için ne düşündüğünü bilemiyoruz. Zorlu Center’da bulunan HTC Türkiye Ofisini de bu noktada aradık ama resepsiyon bizi markaya yönlendirmedi. Bundan dolayı da ofisin kapalı mı yoksa açık mı olduğunu da bilemiyoruz.

Kaynak :https://www.teknoburada.net/2018/03/28/htc-turkiye-pazarindan-cekiliyor-bu-sefer-guldurmedi/

Sadece haber için yapılmış bir haber

Her yıl lg htc batıyor

Adamlar desire serisi çıkardı teknosada u play u ultura satışı var nisanda u12 geliyor lg g7 geliyor

• nomenore kullanıcısına yanıt
    Cihazı kapalı şekilde 10 dakika şarj edin sonra ses açma ses kısma ve güç tuşuna 2 dakika boyunca tutulcak (bu esnada devamlı kapanıp açılcak ) daha sonra telefonun şarjı %5 le %10 şarj arasında kaldığında 5 er dakika aralıklarla (15 dakika şarj Edip 5 dakika boşta bekletip boyle 3 defa şarj edeceksiniz) 4.yude %100 dolduracaksiniz batarya kalibrasyonunu yapmaninizi oneririm

Denerim yoksa akilli saatimi kullanamayacagim bu telefon ile :)

• 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.