Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.101
Cevap
58
Favori
421.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • v10furkanv10 V kullanıcısına yanıt
    yazılım kodunu yazıp araştırdım ama , benim cihazın sürümü 2.42.400.2,sitelerde ise 2.42.400.6 olanlar gözüküyor öncelikle onlara mı yükseltmem lazım
    edit : OTA_OCEAN_DUGL_O80_SENSE90GP_MR_HTC_India_SEA_2.42.400.6-2.42.400.2_release_521170.zip olanı indiriyorum ancak , 2.42.709.6 bu sürüm yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtkrgzzz -- 27 Şubat 2018; 16:41:58 >
  • mhmtkrgzzz kullanıcısına yanıt
    Hindistan cihazına taiwan sürümü indirmeye çalışıyorsun ; etme :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    OTA 2.42.400.6 (for Hong Kong, Singapore)
    htc_ocndugl, OCEAN_DUGL (Dual SIM), CIDs: HTC__059 / HTC__060 / HTC__622 | MID: 2PZC30000

    OTA_OCEAN_DUGL_O80_SENSE90GP_MR_HTC_India_SEA_2.42 .400.6-2.42.400.2_release_521170.zip
    cihaz cid htc__060 dı hocam benim o yüzden indirdim bunu görünce,nerden bulabilrim peki xda dan bakmıştım buna :)
  • mhmtkrgzzz kullanıcısına yanıt
    o sayfayı takip edin. orda paylaşırlar...
    edit: indirdiğiniz dosya doğru. onu kurabilirsiniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 27 Şubat 2018; 17:0:39 >
  • *****HTC U11 Kulübü*****

    indirdiğim dosyada india diye yazıyordu aslında hocam ama :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtkrgzzz -- 27 Şubat 2018; 17:0:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam teşekkür ederim :)
  • Arkadaslar su ses olayiji baska yasayan yok mu ya ?? Bildirim sesine benzer bi ses ama ayni degil durduk yere ötüp duruyor bazen ust uste 5 6 kez cikartiyor o sesj ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum hocam ama ne ile alakalı gelmiş bu güncelleme anlamadimki ama sarj çabuk bitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Klitschko -- 27 Şubat 2018; 19:19:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    çin sitelerinde araştırdım da hocam,batarya sorunu için gelmiş sizin bahsettiğiniz konu telefon beklemedeyken batarya yemesi üzerine,onun için bi iyileştirme yapılmış diyorlar,sırasıyla dağıtılır bakalım bizde kurup bi test ederiz :)
  • Batarya özellikle %50 den sonra çok daha yavaş iniyor. Oraya gelene kadar sanıyorsunuz ki 7 saat civarı alamayacaksınız ama her halükarda alınıyor.
    Bu gelen güncelleme ile ekran süresinde çok değişme olmasa da bekleme modunda yemiyorsa eğer çok iyi olacak. Ben normal kullanımda 2 gün hiç şarja takmadan idare edebiliyorum. Türkiye güncellemesi de 2 haftaya gelir heralde. 8.1'de esas neler olacak merak konusu. Olanı bozmasalar bari mükemmelleştirdik diyerekten :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 27 Şubat 2018; 22:43:51 >
  • Merhaba benim de bir sorum olacak.

    Birçok HTC modelini kullanarak u11 aldım 3 gün önce.Daha önceki modellerde güç tasarrufu açık kullanmama rağmen mesaj geldiğinde yada bildirim geldiğinde telefon titriyordu. U11 kullanmaya başladıktan beri sesi kısınca telefon titremiyor.Sadece güç tasarrufunu kapatınca titreme oluyor.

    Varmı bu durumu yaşayan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    size gelen güncelleme hangisi hocam ? 2.42.709.6 mı geldi yoksa 2.42.400.6 mı,birde 2.42.709.6 bu sürümün gelmesi bütün bölgelere tahminen ne kadar sürer hocam
    ben 2.42.400.2 den 2.42.400.6 ya güncellememe rağmen baya iyi bi artış gösterdi bu üst sürümü düşünemiyorum nasıl oldu diye acaba :)
  • Konstantine52 kullanıcısına yanıt
    normal hocam o bildirimlerde gelmeyebiliyor hep zaten açıklamada titreşimli geribildirimi kapıyor diye uyarısını veriyor zaten normal bi durum yani
  • mhmtkrgzzz kullanıcısına yanıt
    Benimki Türkiye cihazı, beklemedeyim o yüzden. 2 haftaya geleceğini düşünüyorum. Ara güncelleme olduğu için çok gecikmeyeceği düşüncesindeyim. Yanılıyor olabilirim tabi.
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    anladım hocam en iyisi Türkiye cihazı olarak satın almaktı aslında bizde manuel kurulumla idare edicez artık teşekkür ederim :)
  • mhmtkrgzzz kullanıcısına yanıt
    O konuda katılamayacağım. Şöyle ki HTC'nin TÜrkiye ayağı tam bir rezalet. Servis konusu ciddi sorunlu. THH'ye gitmeden sonuç elde edilemiyor genel anlamda. Tabi işi görülenler de var. Burada kriter, içeride iyi bir teknisyene denk gelmek. İşin içinde biri olarak teknik servisleri az çok biliyorum. Neyse konuyu dağıtmayayım. Tek avantajı şu, garanti süresi içinde atıyorum ekranda sararma olduğunda değişebilme şansınız var..vs. Ne kadar ilgisiz de olsalar muhatap var karşınızda. Ama çok artısı olduğunu düşünmüyorum bu konuda. Bi Apple değil. Müşteri memnuniyeti ön planda değil bunların.
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsunuz ben sadece güncelleme bakımından yaklaştım olaya ama tabiki her şey güncelleme değil müşteri memnuniyetininde göz önünde bulundurulması gerekiyor, telefonlara verilen paralar cüzi miktarlar değil sonuçta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykunarsik11 A kullanıcısına yanıt
    Ben yazmıştım ama görmediniz sanırım. Bildirim sesleri kapalı olmasına rağmen bazen dannn diye iğrenç bi ses çıkıyor. Mesela otomatik gece moduna geçince çıkıyor o ses, dün dosya indirirken indirme tamamlanınca çıktı. Kapatma ayarı da yok sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhmtkrgzzz kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce her modelini kullandım hemen hemen ama böyle bir soruna rastlamadım hiç.ilginc geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorunuma bir türlü cevap bulamadım. Htc u11+ suudi arabistanda orijinal satan yerde (jarir bookstore) kapalı kutu olarak aldım (Kutu arkasında kullanılabilecek ülkeler listesinde Tr de var). Kutuyu Türkiyede açtım bir güncelleme geldi(şuanki yazılım numarası 1.24.401.2) onu yükledim. Ama telefon hiçbir zaman mobil şebekeye bağlanmadı. (hatta btk dan imei kaydetmelisiniz diye mesaj da gelmedi) Sim kartı algılıyor ama şebeke listele dediğimde hata oldu diyor. Arama Yapacağım zaman uçak modundan çıkın mobil ağa bağlanmasını bekleyin yazıyor halbuki wifi açık yani uçak modunda değil. 112 yi arıyor görünüyor ama hiç ses gelmiyor. İmei e devlet üzerinden hatasız bir şekilde kaydettim (e devletten baktığımda modeli htcu 11+ olduğu seri numarasının da doğru olduğu cihazın imeinin kayıtlı olduğu yazıyor) Telefonu kaç kere sıfırladım ama çare olmadı. Suudi arabistan simi taktım yine çare olmadı. Farklı sim kartlar taktım yine olmadı. Herhangi bir pin veya kod da sormuyor. Burdaki telefonculara götürdüğümde imei sorgulamaya çalışıyorlar ama bilgisayara yazılmasına müsaade etmiyorum imeinde sıkıntı yok bundan adım gibi eminim. Bir telefoncu imei atarak bunu çözeceğini söyledi ben kabul etmedim. sizler ne gibi tavsiyede bulunursunuz.




  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.