Şimdi Ara

HTC U11 amiral gemisi resmi olarak tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu telefon amiral gemisi olmayacak kadar berbat bir tasarıma sahip, amiral gemisi diyorsunuz da;

    Bluetooth 5.0 nerde??? Birde kulaklık girişi koymamışsın ulan kulaklık girişi koymadıysan bari Bluetooth 5.0 koyda en azından birden fazla cihaz eşleşebilsin telefonla..

    iP67 nedir orta seviye Galaxy A 2017 serisinde bile iP68 var evet çokmu önemli değil ama kusura bakmasın amiral gemisi ise iP68 olacak..

    Ekran kasa oranı %71.4 ve home tuşunun üst kısmında olan boşluğa bir tane daha home tuşu sığar, kulaklık girişi olmaması ayrı bir fantazi ve özenti zaten..

    Ve bu telefon amiral gemisi yemişim böyle amiral gemisini zaten HTC son demlerinde bununla Samsung Apple gibi markalar için bir tehdit asla olamaz..

  • Kulaklık girişi olmayan telefona 5 kuruş para vermem.

  • GM 5 Plus'ın yeni versiyonu gibi olmuş, amiral gemisi seviyesinden görsel olarak çok geride. Kulaklık girişi yok, çerçeve kalın, batarya düşük kapasiteli...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ee2227

    Al iphone kafan rahat olsun.Ne çin malına güvenilir ne tayvan.Malzeme kalitesi sıfır bunların.He şimdi iphone çinde üretilmiyormu derler ama amerikan şirketi.Hukuk var saygı var amerikalılarda.

    Bos konusmadan once cebindeki plastik samsungu cikar.htc m7 den itibaren 2013 mart gibi cikardigi telefon inanilmz bir kasa kalitesi var ki bir model oncesi one x te gayet iyiydi.her seyi gectim biraz arastirir insan soyle forumda dolasiyorsun bide

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc Fani olarak bence gayet hos bir telefon olmus. En begendim telefonlardan biri olmus. Tabikide zevk meselesi.
    Alacagim seni Htc U 11.

  • 3000 TL ye gelirse satar

  • Haticeden cok kezbana benzemis, bu tasarim nedir arkadas. samsungu bekliyordum olmadi, sony'yi bekliyordum olmadi, Htc tam bi kezban zaten, geriye kaldi nokia. Hadi bakalim. Ya nokia ya s8 olacak. Baska bi sürpriz olmazsa.

  • DH kraliyet ailesi üyeleri her zaman olduğu gibi HTC'ye sallasa da ben beğendim telefonu.

    Fakat fiyat olarak yine sınıfta kalacak gibi duruyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghostrain

    Kulaklık girişi olmayan telefona 5 kuruş para vermem.

    O zaman şuan elindekini satma bi kaç seneye o şekilde bir telefon bulamayacaksın...

    Cihaz hoşuma gitti HTC One S, M7, ve son olarak 10 kullandım bir kaç gün evvel sattım ve bu cihazı bekliyorum.
    Tasarım olarak göreceli ama hoşuma gitti malzeme kalitesi olarak her zaman ki HTC kalitesini göreceğimizden şüphem yok.

    Kamera 10 da iyiydi zaten bunda daha iyi olmuş en azından Samsung gibi yeni cihaz çıkarıp bir önceki modelin kamerasını koymadı. Çıtayı yükseltti.

    Fiyat o seviyedeki tüm telefonlara göre uygun dolar bazından baz alırsak

    Bence alınmaması için bir sebeb yok

    Yazılım tartışılmaz zaten. Pil olarak 4000 lik de 1 gün gidiyor 3000 lik de. SD 835 bir önce ki seriye göre daha az enerji tüketen bir işlemci zaten ve android her güncellemede pil süresinde iyileşmeler gösteriyor.

    REKABER HER ZAMAN İYİDİR TÜKETİCİ İÇİN KİMSE BATMASIN.




  • Tasarım ilk okul terk. Kaç senedir benzer tasarım. Yetti gari.
  • HTC nin bir çok özelliğine yıllardır laf edenler şuan çoğu telefonda aslında ilk önce HTC nin geliştirdiği ve piyasaya sürdüğü yenilikleri kullandıklarının farkında değiller...
  • Fiyat / Performans ürünü. Çok güzel çerçeveleri var. Ülkemizde 3.500 TL. civarında satışa çıkarsa kapış kapış gider. Sonuçta 2,5 asgari ücret, kim almaz?

  • Dur bi fotoğrafını sıkayım!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 16 Mayıs 2017; 19:41:58 >
  • kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Bence bu tasarimla 3500tl den satmasi zor. 3000 altinda gelirse rakip olur diye dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmbrbr kullanıcısına yanıt
    Aslında hiçbir telefona 3.000 TL. verilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U11 nedir ya. Şu firma adam gibi bir model ismi bulamadı gitti.

  • sıkma tatlı canını okşa htc edge sense'ini tadında bi telefon :)) ayrıca kulaklık girişi olmayan telefon modasına acilen son verilmeli
  • hTC ilkleri seviyor. Yine bir yenilik ile takdire şayan bir şekilde merhaba dedi kullanıcılara. Yalnız biraz daha kendi gibi olsa -kulaklık girişini iptal etmese- çok iyi olurdu... Tasarım görecelidir. Bence olmuş... Eleştireceğim en büyük yanı ise Sense arayüzünün bitişi olmuş. Önceleri hTC'yi arayüzünden dolayı çok severdim, hele ki o kilit ekranındaki halka olayı acayip cool duruyordu :) Şimdi ise ha stock Android ha Sense arayüzü ikisi de aynı şey olmuş bana göre... Neyse artık alacak herkese şimdiden hayırlı olsun dileklerimi sunarım...

    Edit: Bu arada hTC 4000 TL fiyat koymazsan U11'e darılırım vallahi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 16 Mayıs 2017; 22:3:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir amiral gemisinde isteyeceğim 3 önemli özelliğe sahip bir telefon olmuş. Ses, kamera ve en güncel donanım ama bunu şu kasaya koymasaydın be htc. Bu mesajı S8 plus ile yazıyorum ve telefona şöyle bir bakıyorum da sanki gelecekten yazıyorum gibi hissettim. Her şeye rağmen doğru fiyatı tutturur ise ki bundan son derece şüpheliyim iyi satış rakamları yakalar. Htc ve LG'nin durumlarına üzülüyorum piyasayı tamamen samsung ve apple'ın ellerine bıraktılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş dh de bu htc karalamaları bitmedi gitti :) Şimdi htc 10 kamera konusunda en iyi olmuştu yine dxomarkta u11 de öyle. Ön kameraya ois i ilk koyan htc oldu. Tamam ekran kasa oranı olarak hep üzücü işler çıkıyor ama patent savaşlarının olduğu bu dönemde htc nin orta tuşun üzerine boşluk koyması samsung patenti yüzünden mecbur.
    m7 tasarımını bile eleştiren oldu ya burada :D Ön tasarım çok üst düzey gibi gözükmese de arka panel ve elde tutuş hissiyatı açısından daha etkili bir telefon olmuyor genelde. Bu da öyle olacak gibi.

    Şu klasiklerden çıkın da diğer firmalara bir şans verin ya apple ya samsung diye diretmenin anlamı yok. Adamlara hiç şans tanımıyorsunuz sadece eleştiriyorsunuz. Açıkçası ilk akıllı telefonum desire hd idi. Sonrasında sensation kullandım. Daha sonra birkaç klasik telefon kullandım ve tekrar akıllı telefona dönüşüm asus ile oldu. Memnun kaldım sayılır fiyatına göre. Ama sonrasında note 3 kullandım. Kullandığım süre boyunca en kötü deneyim aldığım telefon oldu. Nitekim batarya önemli bir faktör olmasına rağmen iphone 5 e geçtim o kadar kötü oldu benim için. Hala htc deneyimini ararım bir şans tanıyın ;)





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.