Şimdi Ara

HTC U11 amiral gemisi resmi olarak tanıtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ha bir de 3000 altına gelsin diyenler olmuş :D Ya güldürmeyin sd835 ile geliyor bu telefon. HTC ismiyle geliyor. P10 3600 G6 3600 iken htc den aşağı fiyat beklemek garip hele hele 3000 altı demek komedi malzemesi. Ne yazdığını bilmeden yorum yapanlar topluluğu işte.
    696$ türkiye de direk bu fiyattan satışa sunulsa %7 trt %25 ötv %18 kdv konduğu anda 3,6 dolar kuru ile 3957 tl oluyor.

  • Ha son olarak htc kadar kaliteli kulaklık ve kutu içeriği sunan da yok ne yazık ki ;)

  • gene hile var çerçeveler sırıtmasın diye köşelerde kararan wallpaper seçilmiş.

  • HTC, bu marka bir dönem piyasaki tasarım kurallarını belirliyordu. Metal kasası ile bir zamanların hem en hoş görünen hem de en sağlam telefonlarını yapıyordu. Bugün geldiğimiz noktada HTC'nin metal kasa üzerine cam tercihi beni üzdü. Bir baksanıza LG G6, Samsung, Sony ve Apple bu sene jet black ile başladı gelecek senelerde o da tamamen cam kasaya geçecek. İlk iPhone 4 ile gördüğümüz daha sonra ise Samsung'un piyasada en albenili telefon olmasını sağlayam tasarım şekli tüm markaları etkiledi ve herkes cam kasaya geçti. Bu beni fazlasıyla üzüyor çünkü hiçbir şey metalin hissini ve kullanım konforunun yerini tutamaz. Anlamsız parmak izleri ve çizilme korkusundan asla kılıfsız kullanamama durumunu saymıyorum bile.



    Gelelim donanıma harika bir donanım performans olarak bir sıkıntı kesinlikle yaşamaz ancak ekranda da artık kendi super LCD yerine klasik ips ekran kullanmalarını beklerdim. Çünkü görüş açısı hem Amoledlerden dahii düşük hemde ipslerden bile renk kabiliyeti kötü bir şekilde geliyor ekranı.



    Sense arayüzü çok sade bir arayüz bu bir bakıma uzun kullanım için güzel bir bakımada işlevsellik açısından gereğinden fazla sade. Ancak anlamadığım bir şey var. Diyorlar ki biz arayüzü Google ile beraber çalışarak tasarlıyoruz. Buna rağmen güncellemelerde HTC 10 ile neden en geç gelen firmaya döndünüz anlamak zor. İşlemciniz en yayhın işlemci, arayüzünüz neredeyse stock android kadar sade ama güncellemeler ve optimizasyon neden bu kadar geç geliyor bunun bir cevabı yok.



    Son olarak fiyatı ben ne dersem diyeyim HTC 4000 TL civarında belirleyecek. Marka algısı Apple, Samsung kadar gelişmemesine karşın bu inat nedendir bilinmez. Bunun yerine makul bir fiyattan girin piyasa sizin olsun. Tüm bunların yanında son yıllarda HTC, LG gibi markaların yeni telefonlarını tekno mağazalardan bulamaz olduk. Pazarlama neredeyse sıfır. Bu da yetmezmiş gibi HTC son dönemlerde çok ciddi bir teknik servis sıkıntısı yaşıyor.



    Firmaların şunu anlaması gerekir. Tasarım, performans, kamera kabiliyeti gibi şeylerde üst sınıf telefonlarda neredeyse fark yok. Fark teknik servis desteğinizde, güncelleme verme hızı ve gelen güncellemelerin stabilitesinde, telefonunuz marka olarak ne kadar arkasında durduğunuzda bunları yapmadıkları sürece snapdragon 2035 ile gelse bir yere varılamayacak.



    Saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 17 Mayıs 2017; 1:51:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • HTC bu telefonla kendini bitirmiş olağanüstü bir durum olmazsa(Şirket el değiştirmnezse) seneye HTC U12 görmeyeceğimiz garantilenmiş oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

    HTC bu telefonla kendini bitirmiş olağanüstü bir durum olmazsa(Şirket el değiştirmnezse) seneye HTC U12 görmeyeceğimiz garantilenmiş oldu

    3 senedir deniliyor bu seneye inş daha farklı bir modelle daha iyisini yaparlar. Kendini kurtarır diğer ürünleriyle.
  • HTC U11 DXOmark Mobile de 90 puan alarak 1. sıraya yerleşti
    https://www.dxomark.com/Mobiles/HTC-U11-Mobile-review-The-new-DxOMark-leader
  • ekran kasa oranı kötü özellikle s8'i gördükten sonra
  • Tamam ula suyunu çıkarttınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon gayet mükemmel gibi de HtC bunu 4500'den aşağıya hayatta piyasaya sürmez...
  • moto g4 plus bile bundan daha güzel görünüyor.
  • Tipi çok kötü be . sen böyle şahana donanımlı telefon yap ama Sonyden hallice ekran kasa oranı çıkar. Lg telefonu güzel yapar donanımı kötü olur. Htc donanımı güzel yapar tipi kötü olur.

    Kulaklık çıkışında güncelleme varmı ? Umarım çok daha iyi bir dac kullanmışlardır. Yanında verdiği kulaklık değil gerekirse hiç vermesin daha kulaklık çıkışının performanslı çok önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 18 Mayıs 2017; 16:43:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Ses konusunda şüpheniz olmasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar uzman varmış be :)

    Hemen her markayı kullandım ama m8 den sonra başka cihaz kullanamadım. İş dolayısıyle gps, çok aktif whatsapp, günde ortalama 80-90 eposta, spotify, 4 kurumsal android uygulama kullanımıyla m8 in 1 kere donduğunu bilmem..gerek batarya performansı, gerek kamera, bellek performansıyla 2 yıl benden tam not aldı...sattım ve m10 aldım..çünkü lg g4,g5, note5,s6 kullandım ama memnun kalmadım..özellikle samsung touchwiz bıktırdı..gsm sektöründe olduğum için gelen arızalar vb de yakından görüyorum

    .m10 dan gayet memnunum ama u11 bilgisi geldi buhün bana :) hemen alıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    M10 un kulaklığını s8 verseler değişmem..kalite dehşet..s8 kullanan bayim kendi kulaklığını çöpe atıp bo almış ama yine memnun değil..bo kulaklığı benim m10 a takıp denedi :) ağzını bozdu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trye ne zaman gelecek. Bir de ana sayfası olsa iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radyotolga

    M10 un kulaklığını s8 verseler değişmem..kalite dehşet..s8 kullanan bayim kendi kulaklığını çöpe atıp bo almış ama yine memnun değil..bo kulaklığı benim m10 a takıp denedi :) ağzını bozdu

    hocam vizyonu biraz daha genişletin ne kulaklıklar var m10'un kulaklığını saniyesinde unutturur..
  • karacocuk1986 K kullanıcısına yanıt
    Biraz önce resmi satış fiyatı 3799tl olarak açıklandı... herhalde 1-2 güne satışa başlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 7 ve galaxy s8 den yaklaşık 400 lira fazlaya giriş yapması ilginç olmuş ama iyi cihaz
  • Belki de tasarım eskidir, günümüzde ki çerçevesizlik modasını düşünemediler :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.