Şimdi Ara

HTC U ULTRA ANA KONU (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
14
Favori
56.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O ekranın dönme sıkıntısı nasıl düzelir hocam bir bilgin var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LALOCHEZIA kullanıcısına yanıt
    Hard reset atıcam bu gece veya yarın. Eğer olmazsa artık yapacak bişe yok böyle devam.

• mesudtbr M kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum olacağını ama denemekte fayda var

• Arkadaşlar konuyu hala detaylı takip eden biri olarak; cihaz hakkında kötü yorumların neredeyse hepsine katılıyorum . Ghost screen ve donma sorunu benim de başıma geldi .ama beni çileden çıkaran kasada meydana gelen acilmalardi . Baya baya arka cam çıkma.seviyesine geldi . Ki bu dediğim cihaz zor bela servisten degisimle sıfır kapalı kutulu aldığım cihazdır. HTC Türkiye desen resmen fiyasko bildiğiniz pazarda domates satmış gibiler ağam biz ne yapalım diyecekler yakinda. Neyse zor da olsa kazandığım Tüketici Hakem Heyeti kararı sonucu paramı KVK dan aldım ve hemen 1500 TL ye mi a2 delta garantili aldım .cihaz sözde 660 kullanıyor ama 821 li u ultradan sonra akıyor maşallah . Pil desen şarj etmeyi unutturacak seviyede . Kesinlikle hakkınızı arayın ya da elden çıkarın . Gidin snapdragon 660 li cihaz alın en azından enerji tüketimi daha az. Ki android one programlı cihazlarda güncelleme sorunu da yok sanırım 1.5 sene idi son anlaşmada . Yol yakınken dönün ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bukibuks

Arkadaşlar konuyu hala detaylı takip eden biri olarak; cihaz hakkında kötü yorumların neredeyse hepsine katılıyorum . Ghost screen ve donma sorunu benim de başıma geldi .ama beni çileden çıkaran kasada meydana gelen acilmalardi . Baya baya arka cam çıkma.seviyesine geldi . Ki bu dediğim cihaz zor bela servisten degisimle sıfır kapalı kutulu aldığım cihazdır. HTC Türkiye desen resmen fiyasko bildiğiniz pazarda domates satmış gibiler ağam biz ne yapalım diyecekler yakinda. Neyse zor da olsa kazandığım Tüketici Hakem Heyeti kararı sonucu paramı KVK dan aldım ve hemen 1500 TL ye mi a2 delta garantili aldım .cihaz sözde 660 kullanıyor ama 821 li u ultradan sonra akıyor maşallah . Pil desen şarj etmeyi unutturacak seviyede . Kesinlikle hakkınızı arayın ya da elden çıkarın . Gidin snapdragon 660 li cihaz alın en azından enerji tüketimi daha az. Ki android one programlı cihazlarda güncelleme sorunu da yok sanırım 1.5 sene idi son anlaşmada . Yol yakınken dönün ...
    Eve güzel süs olur demiştim o da olmuyormuş, kasası da açılıyor diyorsun :) Yani daha bu cihazın ne sorununu duyacağım vallahi merak içindeyim.

Orta sınıf cihazlar hem performans hem de kamera açısından bu cihazdan daha iyi ona eminim ve laf olsun diye demiyorum. Kullananlar da zaten benimle aynı fikirde.

Ben birkaç ay içinde değiştireceğim cihazı kafamda uygun fiyatlı modeller belirledim. Bu arada U11+, U11, U12 gibi cihazlar da rakiplerine göre uygun fiyatlı ama insan bir sefer düşer, ikinciye düşersem eşeğim demektir. Htc'ye de bu ilgisizliği yüzünden bu cihazı sattırmayacağım ve heryerde bu sorunları yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesudtbr

Hard reset atıcam bu gece veya yarın. Eğer olmazsa artık yapacak bişe yok böyle devam.
    Wipe data, reset vs. hiçbir işe yaramıyor defalarca denedim. Olan vaktine olur o yüzden diyorum.

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    👍.Keşke garantisi olmasaydı LİNEAGEOS16 yüklerdim. Size de hiç olmazsa tecrübelerimi iletirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LALOCHEZIA

O ekranın dönme sıkıntısı nasıl düzelir hocam bir bilgin var mı ?
    Sanırım donanımsal sıkıntı olmalı. Parmak izi sensörü de sıkıntılı. Piyasadaki en kötü donanımları mı aldılar yada birileri Htc'ye iteledi bilmiyorum.

Cihazda bu işten sorumlu sensörler var, jiroskop var muhtemelen sıkıntı bunlarda olmalı. Ama yine de cihazı bir kalibre et. Pusula kalibrasyonu uygulamaları var, ondan sana yönergeler verecek uygula.

Cihazı kalibrasyon adına gusul aldırdım hocam neredeyse. Kafaya koydum satıcam. P20 Lite alıcam. Şuan sağa sola bakıyorum takas vs kovalıyorum. İmanım gevredi Htc'den.

• quote:

👍.Keşke garantisi olmasaydı LİNEAGEOS16 yüklerdim. Size de hiç olmazsa tecrübelerimi iletirdim.
    Bende garanti umrumda değil zaten 1 ayı kaldı sanırım ama bulaşmadım. Çünkü artık cihazın donanımsal olarak da sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Yeni cihaza geçeceğim için de uğraşmak istemiyorum. Ama facebook sayfalarında kullananlar vardı, İngilizcen varsa deneyimlerini sorabilirsin.

• quote:

Cihazı kalibrasyon adına gusul aldırdım hocam neredeyse. Kafaya koydum satıcam. P20 Lite alıcam. Şuan sağa sola bakıyorum takas vs kovalıyorum. İmanım gevredi Htc'den.
    😂 Al benden de o kadar. O zaman bir an önce kurtulup bu konu altında birbirimizi tebrik edelim...

Sosyal medya kullanmıyorum ama sayfalarına bi göz atıcam hiç olmazsa belki iyi niyetli biri çıkar wp üzerinden konuşuruz.

Ben satışa çıkardım letgo üzerinden 😂😂 takas teklif ettiler s7edge ile kabul etmedim s7 ninde sorunları var maalesef o da elinden çıkarmaya çalışıyor galiba telefonu😂

P20 Lite ile takaslayacağım da millet de öldürüyor telefonu. Adamın teki 600 sayayım dedi. Ya tamam cihaz kötü ama biz de mal değiliz 😂

• quote:

Sosyal medya kullanmıyorum ama sayfalarına bi göz atıcam hiç olmazsa belki iyi niyetli biri çıkar wp üzerinden konuşuruz.
    Tamam bakalım. Birçok kişi orda Google Camera ile çekilen fotoğrafları da paylaşmış ama ben google camerayı verimli kullanamadım, sık kapanıyor vs. eziyet onu kullanmak.

• quote:

P20 Lite ile takaslayacağım da millet de öldürüyor telefonu. Adamın teki 600 sayayım dedi. Ya tamam cihaz kötü ama biz de mal değiliz 😂
    Ben satmayacağım, para etmeyecek çünkü biliyorum. Evde köşede durur hesap makinesi olarak kullanırım, hoş onu da yapamıyor 😂

Mi8, G7, Mix 2s gibi snapdragon 845'li bir cihaza geçeceğim. İkinci elde 1000 birime temizlerini bulmak mümkün...

Yurt dışında temiz bulursun ucuzundan😅

• Htc'ye dava açsak hakaretten acaba olur mu ? Bu telefonu üretip satmak resmen hakaret, dolandırıcılık ya. Garantisi olmayan bir P20 Lite buldum. +100 tl ver takaslayalım dediler. Sizce kabul edeyim mi ?

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Yurt dışında temiz bulursun ucuzundan😅
    Arabistan'dayım ben, yıllarım burda geçti :) Saydığım cihazların sıfırı 1400 birim. 128'leri 1800 civarı. Mi 8 alırsam 128gb alacağım çünkü hafıza kartı yok onda. Belki note 8, S8+ da düşünebilirim...

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.