Tytn 2 yi uzun zamandir kullaniyorum XDA dan windows 6.1 de yukledim cok da memnunum ama 3G baslayinca problemler balsladi:
cihazim 3G sebekesini goruyor ve bir anda tum sinyali kaybediyor yani telefon calismaz oluyor, ancak yeniden aratinca normal edge olan sebekeyi goruyor daha sonra tekrar 3G ye baglaniyor ve tekrar tum sinyali kaybediyor.
Sorun ne olabilir bir bilginiz var mi? Yardim ederseniz cok sevinirim
ROM versyonlari:
ROM:3.34.721.2 WWE Radio:1.70.19.09
Eren B.
ynı problem bende de mevcut. turkcell merkezini 4-5 kez aramama rağmen yardımcı olamadılar, bunun üzerine turkcell abone merkezlerinden 3-4 ünü dolaştım yine sonuç alamadım. en son taksim deki abone merkezi işi çözdü, ama şimdi 3g tamamen kapalı durumda yani 3gden faydalanamıyorum.
3g aktif yapıldığında gelen aramalar ulaşmıyor, telefondan da hiç bir yer aranamıyor.
bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Dr. Hakan
Arkadaşlar anladığım kadar ile bu cihaz ile artık pek kimse ilgilenmiyor. Millet 3G çıkmadan önce aldığı için bıkmış doğal olarak, biz ise yeni yeni keyfini sürüyoruz. Benim sorunum görüntülü konuşma. HTC TYTN II kullanıyorum ve görüntülü çağrıları cevaplayıp baya kaliteli bir şekilde görüşebiliyorum ancak ben bir görüntülü arama yapacağım zaman video araması yap dedğimde cihaz kendi kendine kapanıyor. Allah rızası için yardım, bunun sebebi ne olabilir.
rom versiyonu ne ? rom nereden yükledin ?
yeni bir rom yüklemek çözüm olsada sanırım rom versiyonu da problem yapabilir. :(
bu kapanan cihaz Orjinal yazılım mı onu merak ediyorum ...
ben Garmin.DK.4.4c.Manila romunu kullaniyorum.. 3g yi aktif ettikten sonra 3g logosu geldi ancak herangi bir 3g aramasi yapamiyorum.. onun disinda hattin gitmesi filan gibi bi problem yasamiyorum.. 3gli baska birinden benim telefonu arama firsatim olmadi, onu da denedikten sonra burda bilgi vericem..
Orjinal romlarla denemenizi tavsiye ederim. Diğer kişilerin piyasaya sürdüğü romlarda sıkıntı çıkma ihtimali yüksek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme