Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dosyayı sec menuden beam sec cihazı bul yolla
    quote:

Orjinalden alıntı: MSE®dem

Merhaba arkadaşlar.

Benimde bir sorum olacaktı. Bluetooth ile resim ve mp3 yollayamadım. yollamak için özel bi programmı var yoksa bunda da i-phone gibi engelleme mi var?

Birde HD ile videoları konvert etmeden, içine altyazı gömmeye gerek duymadan izlemek isteyenler için bir site veriyorum. burdaki programı herkes biliyordur TCPMP. sitede program için hazırlanmış altyazı eklentisi mevcut. denedim bizzat ve çalışıyor. yalnız bende (sanırım sürekli kurup kaldırmaktan oldu) programı açmayı çalışınca hata veriyordu. gidip "http://touch-hd-icinhersey.blogspot.com/" sitesinden fix dosyasını indirip kurdum. sonra da "http://handheld.softpedia.com/get/Video/TCPMP-SUBS-Subtitle-Plugin-70382.shtml" sitesinden altyazı için verilen eklentiyi kurdum. hatta ac3 kodek vb.. birkaç kodek daha kurdum aynı siteden indirip. sonuç olarak artık yolda giderken zaman bulup izleyemediğim dizileri izleyebiliyorum.

• gti206 abi anlatsana nasil??? bulamadim yaa... var deyip gecme gozunu seviim :D
  • Bugun 8 tane ROM denedim
    Mutlaka bir aptallıkları var bir yerlerde

Cihazın hakkını veren bir tane rom bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

quote:

Orjinalden alıntı: gti206

Dutty's HD V2.6 XTREME Change Log for |WWE|

http://rapid share.com/files/216199869/Ruu_Signed_Dutty_s_HD_V2.6_XTREME_5.2.21042.1.6.1.zip

pass: HD V2.6 xtreme produced by dutty

adam costu:)
    2,4 u denedim bende sonunda..ama HTC album,htc camera,start menuyu begenmedim( yaw zaten orginallari guzeldi bunların neden değistirilerki hic anlamadım) ve geri dondum 1.19 a...
    birde uygulamalar eksikti..

Bu elemanın ROM lar kağnıdan beter
    Ama nasıl bu kadar rağbet görüyor hayret doğrusu

• tarttıktan sonra kalemi basılı tut :)

quote:

Orjinalden alıntı: vipereddy

gti206 abi anlatsana nasil??? bulamadim yaa... var deyip gecme gozunu seviim :D
  • imzamdaki siteye
    -3 adet rom incelemesi
    -Hard rest nasıl atılır
    -Soft Reset nasıl atılır
    -CID unlock nasıl yapılır

gibi faydalı olabilecek bilgileri attım

ilgilenenlere..
  • Arkadaşlar,

HD bluetooth olayını kimse bilmiyor galiba ? Hiçbirşey gönderemiyorum ?
    Bir bilen yok mu acaba ????????
  • Erdem Bey,Dutty'nin 2.0dan itibaren tüm romları beta rhodium romlarının hd'ye entegrasyonu ile sağlanmakta..Buda beta manila dosyalarının kullanılması demek..Yeni arayuzler(yeni start menu,comm.manager) sizin için önemli değil ise 1.9 versiyonunu(topaz romlu) öneririm.Bugfree sayılabilecek bir romdur.Hız konusuna gelince biz farklı telefonları kullanıyoruz galiba diye dusunuyorum..Dutty'nin hiçbir romu official romdan yavaş değil.hatta bu yüzden bazılarının battery'i çabuk yediği konusunda şikayetleri var..
    Son olarak dutty'nin 2.4ten itibaren romlarında üzerine basa basa rom yuklenildikten sonra 2 kere ustuste Hard reset atılması gerektiğini belirtiyor..Bunu yapmamış olabilirmisiniz diye belirttim.
  • abisi yazdıkya yukarıda

quote:

Orjinalden alıntı: babamiz

Arkadaşlar,

HD bluetooth olayını kimse bilmiyor galiba ? Hiçbirşey gönderemiyorum ?
    Bir bilen yok mu acaba ????????

• quote:

Orjinalden alıntı: aced

Erdem Bey,Dutty'nin 2.0dan itibaren tüm romları beta rhodium romlarının hd'ye entegrasyonu ile sağlanmakta..Buda beta manila dosyalarının kullanılması demek..Yeni arayuzler(yeni start menu,comm.manager) sizin için önemli değil ise 1.9 versiyonunu(topaz romlu) öneririm.Bugfree sayılabilecek bir romdur.Hız konusuna gelince biz farklı telefonları kullanıyoruz galiba diye dusunuyorum..Dutty'nin hiçbir romu official romdan yavaş değil.hatta bu yüzden bazılarının battery'i çabuk yediği konusunda şikayetleri var..
    Son olarak dutty'nin 2.4ten itibaren romlarında üzerine basa basa rom yuklenildikten sonra 2 kere ustuste Hard reset atılması gerektiğini belirtiyor..Bunu yapmamış olabilirmisiniz diye belirttim.

• quote:

Erdem Bey,Dutty'nin 2.0dan itibaren tüm romları beta rhodium romlarının hd'ye entegrasyonu ile sağlanmakta..Buda beta manila dosyalarının kullanılması demek..Yeni arayuzler(yeni start menu,comm.manager) sizin için önemli değil ise 1.9 versiyonunu(topaz romlu) öneririm.Bugfree sayılabilecek bir romdur.Hız konusuna gelince biz farklı telefonları kullanıyoruz galiba diye dusunuyorum..Dutty'nin hiçbir romu official romdan yavaş değil.hatta bu yüzden bazılarının battery'i çabuk yediği konusunda şikayetleri var..

Yok üstad hard reset olayını yapmıştım

Ancak versiyon 1.9 olayını gti206 üstaadın yazısını az önce okuyunca öğrendim hemen deneyeceğim.

Ayrıca Topaz italyanca bir ROM buldum o da resmen uçuyordu ama ingilizce linkini kaldırmışlar neden bilmiyorum

Ayrıca benim de bulduğum bir ROM var ki inanılmaz hızlı 120 MB boş program hafızası var

sitemde de paylaştım.

Yorumların için çok teşekkür ederim

Selamlar

• abisi tam versiyonu hangisiydi 1.9 romun ben unuttum da
    quote:

quote:

• http://www.duttythroy.net/download-area.html?func=select&id=52

Ruu_Signed_Dutty's_HD_V1.9b_XTREME_5.2.21018.1.6.0_Test

Ben yeni arayuzleri gordukten sonra topaz romunu bir daha kullanacağımı sanmıyorum...Su an 2.4Teyim herhalde 2.7 çıkınca ona geçerim arada bir kaç versiyon atlıyorum :)..
    Bu arada touchflo3d'de en nefret ettiğim bug(yoksa htc'nin tercihimi) olan wallpaper kalitesinin düşük olması sorunu biraz uğraştırıcı bir yöntem olasa da halledildi...yakında kolaylaştıracak bir method bulunur..
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=500178

• quote:

http://www.duttythroy.net/download-area.html?func=select&id=52

Ben yeni arayuzleri gordukten sonra topaz romunu bir daha kullanacağımı sanmıyorum...Su an 2.4Teyim herhalde 2.7 çıkınca ona geçerim arada bir kaç versiyon atlıyorum :)..
    Bu arada touchflo3d'de en nefret ettiğim bug(yoksa htc'nin tercihimi) olan wallpaper kalitesinin düşük olması sorunu biraz uğraştırıcı bir yöntem olasa da halledildi...yakında kolaylaştıracak bir method bulunur..

Ben şimdi iki arada bir derede kaldım

1.9b mi 2.4 mü?

Gerçi 2.5 yükledim ama cidden performansını beğenmedim

• quote:

Xilisoft Video Converter Ultimate

http://mirrorcreator.com/files/10WHDPFK/xilisoft.video.converter.ultimate.v5.1.22.0310_portablehardal.rar

Hiç ama hiç gerek yok bence buna.

TCPMP kurulsa

Altyazı da destekliyor

Açamadığı video türü de yok gibi bişi
  • "ya tcpmp alt yaziyi nasil desteklior? bende cikmior alt yazi??? uzantisi .srt mi olacak .sub mi olacak veya baska ayarlar mi var?"

demistim .smi olacakmis.... arastirmaci olmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipereddy -- 4 Nisan 2009; 9:58:49 >
  • arkadaslar bu telefona oyun, program vs nereden buluyorsunuz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: switel

arkadaslar bu telefona oyun, program vs nereden buluyorsunuz??

linkinbelli sayfalarinda bir kac oyun var...HD nin cozunurlugune sahip daha onceki yillarda tel olmayışı yuzunden oyun yonunden sıkıntılı.cozunurlugu tuttursakta bu sefer HD de pad olmayısı o oyunlarıda oynatamıyor.
    ilk sayfada ve 5 sayfalarda filan oyunlar var onları kurabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdem Dengel

quote:

http://www.duttythroy.net/download-area.html?func=select&id=52

Ben şimdi iki arada bir derede kaldım

1.9b mi 2.4 mü?

Gerçi 2.5 yükledim ama cidden performansını beğenmedim

dutty nin ROM lari guzel ve hizli ..pek kullanmadim stabilligini bilemem,ama romlarda kullandıgı bazı ozelllikler rom u sogutuyor.
    HD ye cok program kurdugum için surekli rom da degistiremem,Hard resetten sonra yeni kurma işlemleri cok zaman alıyor
    yeni htc camera ve htc album gibi..zoom olayları kalkmış rotation kalkmış,bazı programlarda iş gormuyor...program menusunde değiştirilemeyen fonksiyonlar..soft tuslarin değişmemesi bunlar hoş şeyler değil...simdiden tel kısıtlaması başlıyor,Iphone a benzeyecek.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.