arkadaslar almaktan vaz gectim az once satis yerine gitim adamlarla bay atartistik rezil etim satiklari malin su var bu var dedi tama dedim yukle suna map gorim agzi acik kaldi dedi bundea kart girisi yok htc firmasini aradi ve aldigi cevab google map 2 ile calisacak ayriyeten gps programi yukleme olanagi yokmus cunku kart girisi yok mio A702 almaya karar verdim o da buraya 6 ci ayin 15 de gelecekmis
saygilar
quote:
Orjinalden alıntı: felek
arkadaslar almaktan vaz gectim az once satis yerine gitim adamlarla bay atartistik rezil etim satiklari malin su var bu var dedi tama dedim yukle suna map gorim agzi acik kaldi dedi bundea kart girisi yok htc firmasini aradi ve aldigi cevab google map 2 ile calisacak ayriyeten gps programi yukleme olanagi yokmus cunku kart girisi yok mio A702 almaya karar verdim o da buraya 6 ci ayin 15 de gelecekmis
saygilar
nasıl yani şimdi buna herhangi bir gps programı yüklenemiyormu (igo-tomtom)?
quote:
Orjinalden alıntı: therebeder
nasıl yani şimdi buna herhangi bir gps programı yüklenemiyormu (igo-tomtom)?
hayir yuklenmiyor malesef yuklenir soyle olur oda google daha isimlerini hatirlamadigim bircok program yuklersin amama maleseg haritalar gprs den gelecek yani buda ekbir masraf demek ustelek tam bir tatmin edici bir seyde saglamamis oluyor sahsen kendi kulandigim siemens SXG75 den biliyom iki gsm parasi da ben bu gprs se vermisimdir
o zaman gps in bi anlamı yok ,ama ben yüklenir diye tahmin ediyorum
bu haber çok kötü oldu cidden hayallerim yıkıldı
eneeem bu kötü oldu
Dostlar madem kart girişi yok sizce de bu alet biraz atıl kalmıyor mu 900 lük piliyle, benim gözüm nedense hep HTC TyTN II'de yaw, kral gibi alet valla
arkadaşlar saçmalamayın. gps alıcısı varsa bir şekilde kullanılır navigasyon programlarıyla. bkz. nokia n95'in garmin xt ile çalışması.
quote:
Orjinalden alıntı: _PainKilleR_
arkadaşlar saçmalamayın. gps alıcısı varsa bir şekilde kullanılır navigasyon programlarıyla. bkz. nokia n95'in garmin xt ile çalışması.
aynen katılıyorum hafıza kartına gerek yok sonuçta 4gb hafıza kartı var kablo ile yüklenir programlar
TYTN II yerine Touch Cruise öneririm eğer alacaksanız ama bekleyiniz Diamod II kart girişi ile muhakkak çıkacak veya yakında çıkacak Touch Serisinin ikinci versiyonları klavyeli ve ayrıca Touc Dual yerine tuşlu modellerinde hemkart hem hafıza desteği olacağını düşünüyorum.<ayrıca TV çıkışı vs olacağıda forumlarda söyleniyor.Beklerseniz sular yaklaşık 2-3 ay içinde durulacak.....Tüm üreticiler tarafından kartlar açılacak eller görülecek ayrıca bu hız bence yılbaşı civarı WM 7.0 ninde lanse edileceğini gösteriyor Windowsta Apple nin yeni atagına karşı cevap verme gereği hissedecegini düşünüyorum.Eger Haziran ortası söylendiği gibi Iphone II eksiklikleri giderilerek piyasaya çıkacağı lanse edilirse WM 7.0 süreci dahada hızlanıp yeni yıl önüne de çekilebilir.Bu nedenle önünüzü görüp tahminde bulunabilmek için herkese beklemeyi öneririm... Ayrıca zorda olsa Diamonda harita ve Program yüklenebileceğini düşünüyorum ancak elbette zahmetli ve program protokolleri ile belki (Program) harici karttabeklediğinden haritaları sorun başlangıçta çıkabilir ama programların(gps) data dosyalarında küçük değişimlerle bakacağı sürücüler herhalde üstadlarımız tarafından değiştirilebilir. Ancak şu hususta bilgim yok ama bana pek mantıklı gelmedi egps-nedir tam bilmiyorum harici programla sorun yaratırmı bilmiyorum ama o protokolüde cihazın görmesi için registry değişikliği yapılabileceğini düşünüyorum. agpsde ise böyle bir sorun yok gps sinyali alınamayan yerde bulunulan koordinatların bilgisi cep tel hücrelerince telefona sağlanmakta geri kalan her şey aynı bildiğim kadarı ile.Bu konuya egps bilgisi olan bir üstad açıklama getirirse kıymete geçer.Bence çalışmaması imkan dahilinde değil ,fabrikadan yazılımsal bir takyit konmuşturki bunun aşılabileceğini düşünüyorum....
gps de exe bir program değilmi? ozaman o yüklenemiyorsa hiçbir program yüklenemez ne anladım o işten ozaman
bence yüklenebilir yoksa hiç bi işe yaramaz
ebay'da satışı var, 900 dolar.
ebay da htc diamond için kart satılıyor nasıl iştir anlamadım.
benim anlamadığım bu cep bilgisayarı ise neden extra GPS programları yüklenemiyor. Bunun kart girişi ile ne alakası var?
vallaha iyice karıştı birisi alsada neyin ne oldugunu ögrensek,evet hafıza kartı ile ne alakası var gps in
Garmin vb gibi firmalar SD/MMC vb türevi kartlar ile 'ekstra' olarak yazılımlarını satıyorlar.Bu demektirki : Bu tipte bir hazır paket alıp cihazın fiziksel özellikleri nedeni ile takıp kullanamassınız.Yoksa forumda bir sürü örneği olan programları : iGo,TomTom,Garmin vb çekip cihaza yükleyip çalıştırabilirsiniz (HTC acaip bir iş yapıp gps i sadece kendi yazılımına 'kitlemedi ise'/ki öyle olucağını hiç zannetmiyorum)
A-GPS : Asisted gps buda güzel bir özellik .Kısaca : Daha çabuk uyduları bulmanıza&hemen kilitlenmenize yarar. (N95 de ilk çıktığından a gps özelliği yoktu sonradan eklendi ve aradaki farkı kullananlar bilir.Ciddi bir hız farkı oluştu)
kart ile çalışan bi gps varsa zaten kimse almazki onu.hiç pratik değil.yok kartı çıkar yok onu tak.