Şimdi Ara

HTC TOUCH DIAMOND EKRAN PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün telefonu baştan başlattım ve açılırken normal açılış titreşimi, açılış sesi filan çıktı ancak ekranda ışık veya görüntü yoktu. Arkasını açtım, bağlantı yerlerini kontrol ettim bir sorun görünmüyor. Telefon açılıyor, çalışıyor ama ekrana elektrik gelmiyor gibi sanki. Bi ara sinirlenip halının üzerine attım. Sonra açtığımda geldi görüntü. Ama ondan sonraki ilk reset ten sonra yine gitti ve ekranda bu sefer hiç görüntü yok. Ama sesler ve titreşim geliyor, yani telefon çalışıyor normalde. Sorun nerde olabilir?

STEAM İsmi : Croesus_426588 XBOX Live: Croesus42 Sorunsuz alışverişlerim: Bluelabel, Nuclear, MD07TR, Fossa Olecrani, wNchstR, Eric Cartman, secof, mratt, cemo17_fb, yknzgi, Otakutr, Sterilmikrop ... HERKEZ değil HERKES, DEYİL değil DEĞİL, BEYENMEK değil BEĞENMEK
  • filmde belki kopukluk vardır

Orijinalden alıntı: dhsacit

filmde belki kopukluk vardır

aynı problem bendeki diamondda var düşünce yere oldu ne zamandır götüremedim yaptırmaya ama daha önceki düşüpte aynı sorun oluştuğunda telefoncu soketin çıktığını söylemişti bu sefer tüm soketleri ve ekran filmini kontrol ettim ama görüntüyü getiremedim.(telefon açılıyor ve arama geliyor ekran görüntüsü ışıklar yok)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad pro ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Galaxy S3 mini Ekran Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.