Şimdi Ara

@@ HTC TOUCH 2 SAAT PROBLEMİ @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an HTC TOUCH 2'min saat problemi yüzünden işe 1 saat erken kalkmış durumda bekliyorum.

Geçtiğimiz günlerde saatlerin 1 saat geriye alındığı gün cihazın kendi ayarına güvenmeyip kendim geri almıştım, ertesi gün daha doğrusu o andan itibaren saat her 5-10 dakikada bir kendini 1-2 saat ileri 3 saat geri 5 saat ileri gibi değişik aralıklarda yeniliyor ve engelleyemiyorum.

Belleği temizledim farklı da birşey yapmadım her seferinde saati ayarlıyorum, kaydedilsin mi? Edilsin. Ancak bir değişim yok 5 dakika sonra yine ya ileride ya geride..

Hard reset vs gibi yöntemleri tavsiye edebilecek arkadaşlar varsa yardıma ihtiyacım var, uygulama yöntemi ile birlikte..

Şimdiden teşekkür ederim..

• wifi , BT gibi şeylerin olduğu iletişim neüsünü aç

telefona tıkla

telefona ayarları

bir liste çıkacak oradan saat eşitlemesi , daha sonra ayarları al

tick işaretini kadlrıdığıunda saati manuel'e alacak , ve saati ayarladığında bir daha saçmalamayacak ;)

Ama unutma bu sefer de yazın saatleri otomatik ileri ALMAYACAK

Zaten muhtelmelen ozamana kadar düzeltirler
  • Teşekkür ederim bir sonraki güncellemeye kadar sorunumu halletmiş oldum..
  • Çok makbule geçti :D zira sadece bugünün maillerini al diyordum ve saat ileri gittiği için tarih te ilei gidiyordu ve mailleri alamıyordum :)
  • yahu aynı problem yüzünden 1 hafta boyunca ya işe erken geldim yada geç gittim ondan sonra saati sürekli kollar oldum cihazın saatini manuel ayarladıktan sonra kendisi açıp kapattığından ileri alıyordu 2 gün evvel şans eseri dediğiniz yerden buldum ve düzeltmiştim nette arasaymışım keşke...
  • ya benimde saati ayarlıyamıyorumda hemen hemen aynısı onu nasıl halledebilirim bu yazdığınızz saat ayarlama şeklini telefondamı yapıyoruz ve nasıl yapı yoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.