Şimdi Ara

Htc Touch 2 Dokunmatik Ekran-Wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC'nin yeni modeli HTC Touch 2 smartphone cep telefonu kompakt ve şık özellikleriyle dikkat çekiyor. Windows Mobile 6.5 işletim sistemine ve Microsoft My Phone ve Windows Marketplace for Mobile gibi yeni servislere sahip olan yeni HTC Touch 2 cep telefonu tamamen dokunmatik bir ekranı ile kullanıcıların bir cep telefonundan bekledikleri tüm fonksiyonların kolaylıkla gerçekleştirilmesini sağlıyor. HTC'nin dokunmatik telefonlar ürün serisinin yeni üyesi Touch 2 gelişmiş dokunmatik özelliklerini daha geniş bir kullanıcı kesimine sunuyor.

Htc Touch 2 Dokunmatik Ekran-Wifi

Özellikleri

GENEL

3G Bant HSDPA 900 / 2100
    2G Bant GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    Duyurulma 2009, 3. çeyrek
    Çıkış Tarihi Yakında Piyasada
    BOYUT
    Telefon Tipi Bar Tipi
    Ağırlık 110 g.
    Telefon Boyutu 104 x 55 x 12.9 mm

GÖRÜNTÜ
    Ekran Ölçüleri 240 x 320 piksel, 2.8 inç
    Renk Derinliği 65K
    Ekran Tipi TFT resistif dokunmatik
    TouchFLO 3D parmak navigasyon
    Elyazısı tanıma
    Accelerometer sensor for auto-rotate
    Dokunmaya duyarlı zoom bar

ZİL SESİ
    Titreşim Var
    Melodi Tipi Polifonik, MP3, WAV
    3.5 mm audio jack

ÖZELLİKLER
    Bas-Konuş Yok
    WAP Var
    İşletim Sistemi Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional
    Mesajlaşma SMS, MMS, E-Posta, Push E-Posta, IM
    Oyun Var
    Kamera 3.15 MP, 2048x1536 piksel, video
    Renk Seçenekleri Siyah, Kahverengi, Gümüş
    HTML Tarayıcı Var
    Java MIDP 2.0
    PIM Yok
    CPU: Qualcomm MSM7225 528 MHz işlemci

HAFIZA
    Hafıza Kartı microSD (TransFlash)
    Dahili Bellek 256 MB RAm, 512 MB ROM

VERİ TRANSFERİ
    GPRS Var
    HSCSD Var
    EDGE Var
    3G Var
    WLAN Var
    USB Var
    Kızılötesi Yok
    Bluetooth Var
    Pop Yok

MULTİMEDYA
    MP3 Çalar Var
    FM Radyo Yok
    MP4/WMV/H.263/H.264 player
    Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF görüntüleme)

PİL
    Pil Tipi Standart Pil, Li-Ion 1000 mAh
    Bekleme Süresi Maks. 500s (2G) / maks. 370s (3G)
    Konuşma Süresi Maks. 7s 30 dak (2G) / maks. 6s 10 dak (3G)

EK ÖZELLİKLER
    GPS Var
    Ses Kaydı Var
    Adres Defteri Var
    Alarm Var
    Ajanda Var
    Sesli Arama Yok
    Eller Serbest Var
    Saat Var
    T9 Var

• Telefon çok şık. Ereyonda 592 lira. Bence fiyatı bu özelliklere göre gayet uygun. Yalnız 2,8 inç ekran biraz küçük gibime geldi. Omnialite ile yarışabilir mi sizce?
  • htc nin kullanıcı ara birimi diğerlerine 10 basar bence.bi de görüntülü görüşme koysalarmış çok şık olurmuş. .Ama yine de fiyat performans bence çok iyi alınır bu telefon...
  • L i n k

256mb ram 512mb rom 528mhz cpu..

ihtiyacını belirlemiş arkadaşlar için ideal bir ürün..

Htc yazılım destegi ve arayüzüyle windows'u çekilir kılıyor(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 19 Mart 2010; 0:44:53 >
  • Ekran parlaklığı nasıl acaba ?
  • HHarikaa!! :)
  • Multitouch özelliği var mı?

Konuyu yukarı taşıyalım kimse ilgilenmiyor mu yahu bu modelle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar bu cihazı tavsiye edermisiniz?
    Alternatif olarak ne önerirsiniz?
    Sıkıntı çıkartabilecek tarafları nelerdir?

Teşekkürler
  • Çok düşük beklentili insanlar için ideal bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Çok düşük beklentili insanlar için ideal bir telefon.

Ne demek istediğinizi anlayamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: memomur

quote:

Bir telefondan fazla bir şey bekleyemeyen ama internete, maillerine bakmak isteyen insanlar için ideal demek istedim. Şöyle ki: Bu telefonun fiziksel özelliklerinden anlaşılacağı gibi iPhone vari oyunları oynamak mümkün değil. Ekranı küçük olduğu için surf bile sıkıntılı hale gelebilir. O yüzden oyun oynamam ben telefonda. Nette sadece msn, facebook, twitter bakarım diyenler için fiyat açısından ucuz bir telefon.
  • Oyun için WM'li cihaz pek satın alınmaz zaten. Daha çok iş amaçlı kullanılıyor bu tarz cihazlar. İpone'un da oyunları güzel:)
    Arkadaşlar bu cihazı kullananlardan ekran ile ilgili yorum alabilir miyim? Kalitesi nasıl ve dokunmaya karşı hassasiyeti nasıl? Kısa sürede alışılıyor mu?
  • konuyla alakası yok ama HTC blackberry den aşağıda bir marka mı neden HTC nin ayrı bir başlığı yok ve burada diğer markaların arasında sıkışıp kalmış bence ergonomi ve malzeme kalitesi bakımından iyi ürünleri var bence ayrı bir başlık açılmalı fikrime katılan arkadaşlarda istekde bulunurlarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsima

konuyla alakası yok ama HTC blackberry den aşağıda bir marka mı neden HTC nin ayrı bir başlığı yok ve burada diğer markaların arasında sıkışıp kalmış bence ergonomi ve malzeme kalitesi bakımından iyi ürünleri var bence ayrı bir başlık açılmalı fikrime katılan arkadaşlarda istekde bulunurlarsa sevinirim

+10.000

aynen katılıyorum. fakat istek nasıl yapılıyor onu bilmiyorum.
  • Haklısınız. HTC artık çok önemli bir marka ülkemizde. Gittikçe kullanan sayısı artacaktır. Buna paralel olarak da ilgi artacaktır. Yılda ortala 10 ürün çıkaran bir firmanın doğal kaderi. Yönetimin kısa zamanda açacağına eminim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memomur

quote:

Bir telefondan fazla bir şey bekleyemeyen ama internete, maillerine bakmak isteyen insanlar için ideal demek istedim. Şöyle ki: Bu telefonun fiziksel özelliklerinden anlaşılacağı gibi iPhone vari oyunları oynamak mümkün değil. Ekranı küçük olduğu için surf bile sıkıntılı hale gelebilir. O yüzden oyun oynamam ben telefonda. Nette sadece msn, facebook, twitter bakarım diyenler için fiyat açısından ucuz bir telefon.

Cihazın kullanıcısı mısınız?

Ben 2 haftayı aşkın zamandır kullanıyorum. Söylediklerinize katılamayacağım..

Slmlar

• @memomur

Kullanıcı sayılırım. Annem kullanıyor.
  • Her hizmet ihtiyaca göredir..
  • Merhabalar,

Ben de HTC Touch 2 almayı düşünüyordum. Vatan Bilgisayar'da telefonu inceledim. Tesadüfen fotoğraf çektiğimde gerçekten çok kötü (hatta berbat) bir sonuç aldım. 5 kez farklı değişik fotoğraflar çektim. Satan arkadaş ta denedi, o da aynı sonucu aldı. Fotoğraflarda en ufak bir netlik bile yoktu. Ayarlarına baktım, herşey normal idi (detaylar ve çözünürlük maksimumda falan).

Sonuç olarak çok hoşuma giden bu telefonu sırf fotoğraf çekimi kötü diye almadım.

Kullananlardan rica ediyorum. Bu durum sadece o telefona özgü müydü yoksa tüm seri mi böyle? Cevaplarınız benim telefonu almamı ya da almamamı sağlayacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulugol

Merhabalar,

Ben de HTC Touch 2 almayı düşünüyordum. Vatan Bilgisayar'da telefonu inceledim. Tesadüfen fotoğraf çektiğimde gerçekten çok kötü (hatta berbat) bir sonuç aldım. 5 kez farklı değişik fotoğraflar çektim. Satan arkadaş ta denedi, o da aynı sonucu aldı. Fotoğraflarda en ufak bir netlik bile yoktu. Ayarlarına baktım, herşey normal idi (detaylar ve çözünürlük maksimumda falan).

Sonuç olarak çok hoşuma giden bu telefonu sırf fotoğraf çekimi kötü diye almadım.

Kullananlardan rica ediyorum. Bu durum sadece o telefona özgü müydü yoksa tüm seri mi böyle? Cevaplarınız benim telefonu almamı ya da almamamı sağlayacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar...

Bir telefondan bu kadar fotoğraf kalitesi beklemenizin anlamı nedir ? siz telefonu fotoğraf çekmek içinmi alıcaktınız ? Hem telefon hem fotoğraf işinizi görmek isterseniz 50 liraya bir telefon 550 liraya bir fotoğraf makinası almanızı tercih ederim...böylece hem konuşup hemde daha kaliteli fotoğraf çekmiş olmazmısınız ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.